- advertentie -

Middelburg zoekt koor voor Koningslied

Middelburg zoekt koor voor Koningslied

MIDDELBURG - De stichting evenementen Middelburg is met spoed op zoek naar een koor en dirigent die 30 april het Koningslied willen uitvoeren op de Markt in Middelburg. Er was een kinderkoor, maar de dirigent heeft zich teruggetrokken, vanwege de tekst van het Koningslied, zegt Sjaak van de Berg van Evenementen Middelburg.


Het Koningslied wordt dinsdag om half acht gezongen op de Markt in Middelburg. Iedereen kan komen meezingen. Omroep Zeeland maakt tv-opnames die door de NOS op de landelijke tv worden gebruikt.
laatste keer aangepast:
vr 26-04-2013, 07:40


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

Sjaak van de Berg over zoektocht dirigent Koningslied

Javascript is required to view this map.

Reacties

Gelegenheidskoor 'Lach en traan' treed al 23 jaar op 30 april op op de Vrijmarkt in Utrecht. Zij willen, indien vervoer per heli geregeld kan worden, best graag een uitstapje maken naar Middelburg zodat zij ook aan hun traditie in Utrecht kunnen voldoen!

Wij, 'Een lach en een traan gelegenheidskoor Koniginnedag' willen wel! Maar vervoer per heli is dan onze voorwaarde omdat we ook in Utecht als traditie op de vrijmarkt willen zingen.

Hoe arrogant kan een provinciale dirigent zijn?

"Omroep Zeeland maakt tv-opnames die door de NOS op de landelijke tv worden gebruikt." Mooi, dat biedt treffende spandoek-mogelijkheden.

Het zou mij schaamte brengen als koninklijk lid in een economische crisis ten opzichte van de burger!

Ik schaam me dood voor dat lied.