- advertentie -

Dodelijk ongeval bij Philipsdam

Dodelijk ongeval bij Philipsdam

SINT PHILIPSLAND - Bij een ongeval bij de Philipsdam zaterdagavond is een 24-jarige man uit de gemeente Tholen om het leven gekomen. Drie vrouwen die ook in de auto zaten, raakten gewond.


Het ongeval gebeurde rond 21.00 uur. Een 22-jarige en een 23-jarige vrouw waren aanspreekbaar en zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Een 20-jarige vrouw is met zware verwondingen naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Alle drie komen uit de gemeente Tholen.

Oorzaak
Uit onderzoek van de politie blijkt dat de bestuurder van de auto heeft geprobeerd een aantal auto's in te halen. Toen er een auto uit tegenovergestelde richting kwam, kon de bestuurder niet op tijd terug naar zijn eigen weghelft. Hij moest uitwijken en raakte daarbij een andere auto. Zijn auto vloog vervolgens over de kop en schoot van de dijk af.

Ambulances
Er waren 4 ambulances ter plaatse om te assisteren en 3 blusvoertuigen van de brandweer. Ook werden 2 traumahelikopters opgeroepen.

Afgezet
De weg is tijdelijk afgezet geweest omdat de helikopters op de weg moesten landen. Er was enige tijd sprake van dat er nog een vijfde persoon in de auto zou hebben gezeten, maar dat bleek niet het geval.
laatste keer aangepast:
ma 10-06-2013, 10:35


regio:
Tholen
delen:
Dodelijk ongeval bij Philipsdam
Dodelijk ongeval bij Philipsdam
Javascript is required to view this map.

Reacties

De hele auto EN eromheen lag vol met bier..... Kratten en blikjes.

Inhalen op een stuk met een dubbele doorgetrokken lijn. Die kerel wilde die dames natuurlijk wel even laten zien hoe stoer hij kan kan scheuren met zijn auto. Sterkte voor de nabestaanden!

Altijd en altijd die haast, zo zie je maar weer. Krijg dat weer thuis, zo jong nog. Beterschap aan de dames en sterkte aan alle familie en betrokkenen.