- advertentie -

Bouwput Middelburg wordt 'buitenbad'

Bouwput Middelburg wordt 'buitenbad'

MIDDELBURG - Eerst kwam er een schouwburg. Toen appartementen. Vervolgens werd het een zandbak, maar het bleef bij plannen. Ondertussen staat de plek al jaren bekend als de bouwput van Middelburg. Buurtbewoners zijn het zat en hebben op Facebook de actie ''Van de bouwput naar het Buitenbad Middelburg!" opgezet.


Krokodil
De initiatiefnemers zeggen niet meer te willen wachten op de gemeente en eindelijk iets positiefs te willen doen met de bouwput. Enkele omwonenden hebben de daad bij het woord gevoegd en hebben badeendjes en een opblaaskrokodil in het water gegooid.
laatste keer aangepast:
vr 09-05-2014, 07:41


regio:
Walcheren
delen:
Bouwput Middelburg wordt 'buitenbad'
Javascript is required to view this map.

Reacties

Goede plek om miniatuur Walcheren op te herbouwen, de oude plek kan dan mooi park blijven. Een schouwburg met hilarische theaterstukken hebben we al aan de Kanaalweg 3...

Wat we nodig hebben om de bouwput te dichten: * daadkracht bij het gemeente bestuur * voortvarendheid bij de bouw van een ondergrondse parkeergarage * een aantrekkende huizenmarkt met vraag naar appartementen * realisering van de bovenbouw (een karakteristieke hoek vraagt om bebouwing) * en tijdelijk ... tienduizend knalgele badeendjes!

Edwin wil er toch weer een dranktentje op. Ideaal voor "Middelburg Dronk". Volledig eens met visie van derden. Gemeente Middelburg waar zijn jullie "ballen", laat zien wat je hebt, en los dit probleem nu eindelijk eens op. Misschien is herbouw van een militaire kazerne wel een optie. Meerdere individuen op één kamer tegen een redelijke vergoeding, inkomsten voor defensie met een genormaliseerde afdracht richting gemeente.

"Buitenbad Middelburg" heeft mijns inziens recht de naam "Van 't Westeindebad". Deze 'badmeester' heeft zich ENORM ingezet voor deze WATERBAK, dus 'Ere wie ere toekomt'!

Hoe denkt de PVDA dit te gaan oplossen?????????? Albert de Vries van de PVDA moest zo nodig een schouwburg... of ben ik nu fout?

gooi die bak toch vol met gestabiliseerd zand. daar op goeie drainage op en dan een mooi speelveld voor de kinders in de stad aanleggen met leuke speeltoestellen en veiligheidshekje erom...... 1 euro entree vragen en dan......... verlies van de miljoenen voor lief nemen, de verantwoordelijke figuren ontslaan als dat nog niet gebeurd is. dan gewoon doorgaan met het echte leven mensen en gewoon lachen en genieten.

Je moet aankloppen bij de vastgoed ondernemer Heymans. Zij bezitten de bouwput en de gemeente moet dat bedrijf flinke boetes opleggen wegens het niet naleven bouw voorschriften. Dan krijgt de gemeente nog wat geld terug.