- advertentie -

Ondernemers Zeelandhallen verrast door vluchtelingen

Ondernemers Zeelandhallen verrast door vluchtelingen

GOES - Ondernemers bij de Zeelandhallen zijn niet ingelicht over de beslissing om vanaf komende week vluchtelingen op te vangen in de evenementenhal. De eigenaar van de hal had dat moeten doen, zegt burgemeester René Verhulst, maar heeft dat nagelaten.


Niet ingelicht
Zowel de uitbater van de bowlingbaan als die van het wokrestaurant vinden dat geen nette gang van zaken. "Wij zijn dacht ik een belangrijk onderdeel van het hele complex", zegt Erwin Groen van het bowlingcentrum. "Het was wel fijn geweest als ik over het besluit was ingelicht."

'Niets aan de hand'
Ook de uitbater van de kartbaan is verrast, maar ziet de komst van de vluchtelingen niet als een probleem. "Zolang mijn personeel en de klanten hier gewoon veilig kunnen komen en werken is er niets aan de hand", aldus uitbater Ram Jagesar. De kartbaan zou eerder moeten wijken voor de vluchtelingen, maar kan nu open blijven tot het einde van het contract in oktober.

Informatiebijeenkomst
De vluchtelingen zullen in een ander gedeelte van de Zeelandhallen worden opgevangen. Ondernemers op bedrijventerrein De Poel zijn door de gemeente uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst op dinsdag 14 juli in het hallencomplex. Ook inwoners van Goes zijn welkom. De bijeenkomst is aan het einde van de middag.

laatste keer aangepast:
do 09-07-2015, 09:41


regio:
Bevelanden
delen:
luister fragment: 

Reacties van ondernemers op de komst van de vluchtelingen

Burgemeester René Verhulst over de informatiebijeenkomst

Javascript is required to view this map.

Reacties

De andere hal is gereserveerd voor de Grieken waarschijnlijk. Hopelijk nemen ze allemaal een auto mee, 't is n.l. gratis parkeren tijdens de snuffelmarkt.
Nogmaals : Hulp is prima, maar maak het die mensen niet nog moeilijker. Vluchten is al erg, een andere cultuur aanleren ook. Dus : OPVANG VOOR VLUCHTELINGEN IN EIGEN REGIO !!!!!!!!

En hoe gaat het dan met de snuffelmarkten?
Mag toch hopen dat die mensen daar ook niet allemaal rondlopen.

Ik hoorde vanmorgen op de radio dat ze, wanneer de situatie weer rustig is in hun land, ze weer terug naar hun land gaan.
dat geloofd toch geen hond!!!
Die krijgen we Nederland niet meer uit.
Ze krijgen fietsen en mobieltjes las ik.... er zijn heel veel mensen die geen fiets hebben ( gejat door...) en er zijn heel veel mensen die geen mobiel kunnen betalen.
Waarom deze mensen wel en onze eigen landbewoners niet??

Ik wil er niet veel mee te maken hebben dus ze zullen mij daar niet meer zien komen carten en een lekker hapje eten

We gaan wel ergens anders naar toe.
De ondernemers kunnen er niets aan doen... moeten ze ook maar aankloppen bij de burgemeester

en na die 3 maanden gaan ze dan weer terug of staan er huizen klaar die wij moeten betalen
als we daar zijn moeten we ook niet aan kloppen om hulp
er zit gewoon meer achter dit gebeuren en dat kan alleen maar een ding zijn dat is geld en macht.
het is gewoon een soepzooi

Gewoon weer terug sturen.

hoeveel boter kan de burgemeester op zijn hoofd hebben....
Zo gaat men dus met ondernemers om. Wel gemakkelijk hoor om het af te schuiven naar Libema.
De ondernemers gaan hier onherroepelijk last van ondervinden met mindere inkomsten als gevolg.

Wat mij betreft is 400 veel te weinig. Ze kunnen daar makkelijk 2000 mensen kwijt. Deze mensen hebben de meest vreselijke dingen mee gemaakt en moeten nu gewoon goed behandeld worden. Burgermeester toon lef en benut de enorme ruimte die ze daar hebben maximaal!

het kost altijd nog veel minder dan al die grieken in levensbehoeften te onderhouden.

Goede zaak om deze mensen tijdelijk op te vangen. Niets mis mee

en dan daar gaan zitten eten of jezelf vermaken met carts of een bios, terwijl daar van die mensen in de shit zitten, heeeel gezellig.

zullen veel mensen weg blijven bij de poel, maar de ondernemers kun hun lol op, want die asielzoekers moeten toch eten en ontspannen, ik zou zeggen ondernemers melk ze maar uit, de coa betaald grof hier voor, ze schijnen ergens een geldboom te hebben.

Dit is voor niemand goed. niet voor de gemeente, niet voor de vluchtelingen, en zeker niet voor deze ondernemers. het belastingkantoor wat nu leegstaat lijkt mij een betere locatie. dan klaart de overheid tenminste zijn eigen kloten. en dit gebouw is denk ik ook wat huiselijker dan de zeelandhallen.
Ik zou er niet aan moeten denken om daar te wonen. hier komt niets anders dan gedonder van.