- advertentie -

Ongeluk in Vlaketunnel: weginspecteur aangereden (video)

Ongeluk in Vlaketunnel: weginspecteur aangereden (video)

KAPELLE - De Vlaketunnel in de A58 is ruim twee uur afgesloten geweest voor verkeer richting Bergen op Zoom. In de tunnel gebeurde even voor 12.00 uur een ongeluk met meerdere auto's.Aanhanger kantelt
Volgens de politie ging het mis toen een automobilist op de rechter baan de macht over het stuur verloor. De bestuurder reed in een auto met daarachter een aanhanger waarop een tractor stond. Die aanhanger kantelde. Een vrachtwagenchauffeur zag het misgaan en week uit naar links.

Vrachtwagen schampt auto
Bij de uitwijkmanoeuvre schampte de vrachtwagen een auto die op de linkerbaan reed. "De automobilist op de linker baan remde daarop", zegt woordvoerder Esther Boot. "En dat veroorzaakte een kettingbotsing. Nog twee auto's botste daardoor met die auto die plotseling inhield."

Weginspecteur aangereden
Bij het instellen van de omleidingsroute door Rijkswaterstaat ging het opnieuw mis. Een vrachtwagen klapte op de wagen van de weginspecteur die naar de plek van het ongeluk was gegaan. Dat gebeurde bij de afrit richting 's-Gravenpolder.

Geen gewonden
Alle betrokkenen bij de verkeerschaos op de A58 zijn door ambulancepersoneel gezien. Niemand was gewond, laat de politie weten. Het ongeval veroorzaakte wel een file op de snelweg. Rond 14.00 uur kon de Vlaketunnel weer open.

Javascript is required to view this map.
- advertentie -
laatste keer aangepast:
wo 11-01-2017, 20:06
regio:
Bevelanden
Delen: