- advertentie -

Colijnsplaatse Boys zit in de lift (video)

Colijnsplaatse Boys zit in de lift (video)

COLIJNSPLAAT - Met 180 leden, waarvan 130 actief en alle jeugdelftallen bezet gaat het goed met Colijnsplaatse Boys. De club heeft daarnaast een groei aan vrijwilligers. Voorzitter Thijs 't Hart vertelt in het voetbalprogramma Onze Club dan ook vol trots over zijn vereniging. Andere dorpen
Colijnsplaatse Boys is naast Bevelanders de enige voetbalclub op Noord-Beveland en heeft daardoor ook leden uit andere dorpen. "We hebben leden uit Kats, Kortgene en Wissenkerke", zegt 't Hart. "Dat gaat om zo'n veertig leden en die zijn natuurlijk belangrijk voor onze club."

Fitte mannen
Naast de voorzitter komen de supporters David Holmes en Piet de Wit aan het woord in het programma. Sven Hoogerheide is de klikoschieter, Wim de Fouw speelde honderden wedstrijden voor Colijnsplaatse Boys en is het clubicoon, Bart van Loon laat zien hoe hij als vrijwilliger de jeugd traint en zijn tweelingbroer Leon is de keeper vij de penalty's van presentator Jan-Jaap CorrĂ©. Verder is er bij de recovery test een hoofdrol voor de fitte mannen van Colijnsplaat, die het record van koploper STEEN aanvallen. 

Javascript is required to view this map.
- advertentie -
laatste keer aangepast:
ma 20-03-2017, 15:13
regio:
Bevelanden
Delen: