Driebanders Dallinga-FB rekenen op playoffs

OOST-SOUBURG - In de eredivisie driebanden heeft Dallinga-Frans Bevers met 6-2 gewonnen van Holland Mineraal. Na twee speeldagen deelt de ploeg uit Sluiskil de leiding in de eredivisie met A1 Biljarts en TOVV.NL/MCR. Dallinga-Frans Bevers rekent op deelname aan de playoffs waarin op het einde van het seizoen gestreden wordt om het landskampioenschap.


Glenn Hofman (foto) haalde het beste moyenne tegen Holland Mineraal door met 50-41 van Jelle Pijl te winnen in 28 beurten. De andere overwinningen werden gehaald door Frederic Caudron (50-37 tegen Anno de Kleine) en Peter de Backer (50-27 tegen Fabian Blondeel). Alleen Berry Dallinga verloor (43-50 tegen Stefan Spilleman).

Drie Zeeuwse ploegen
Er zijn dit seizoen drie Zeeuwse ploegen actief in de eredivisie.Nieuwkomer 's Lands Welvaren /Iets Anders uit Kwadendamme speelde met 4-4 gelijk tegen FDV Jacoby. Martens Cleaning uit Kapelle ging met 2-6 onderuit tegen A1 Biljarts. Martens Cleaning deelt na twee speeldagen de vierde plaats met 's Lands Welvaren/Iets Anders.

Dubbel programma
Zondag staat de derde competitieronde op het programma met onder meer de derby tussen Martens Cleaning en Dallinga-Frans Bevers.

Deel dit artikel: