Gewapende overval op snackbar in Axel

AXEL - Twee gewapende mannen hebben woensdagavond rond 19.30 uur een overval gepleegd op een snackbar aan de Beethovenstraat in Axel. De overvallers zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan.


Op het tijdstip van de overval waren in de zaak enkele werknemers en klanten aanwezig. Er zijn geen gewonden gevallen. Na de overval vluchtten de daders met de buit weg in de richting van de Mozartstraat.

Helikopter
De politie heeft met een helikopter de omgeving afgezocht naar de daders. Ook heeft de politie een politiehond naar Axel gehaald om de daders op te sporen. De politie heeft de getuigen gehoord en de afdeling forensische ondersteuning heeft de frietzaak onderzocht op sporen.

Daders
Volgens de politie gaat het om twee mannen van tussen de 25 en de 30, met een donkere huidskleur. Eén van de daders droeg een lange zwarte jas tot over z'n knieën, met een bontkraag. Hij is 170 tot 180 cm lang en heeft een slank postuur. De andere dader was ongeveer 170 cm lang en droeg een zwarte jas met capuchon, waaronder hij een petje op had.

Burgernet
De politie heeft ook een burgernet-actie gestart, waarbij omwonenden ingeschakeld worden om naar de daders uit te kijken. Volgens de politie hebben diverse mensen met aanvullende informatie gebeld.

Deel dit artikel: