Kapelle schakelt Kloetinge uit in bekertoernooi

Uitslagen districtsbeker 22 oktober 2016
Uitslagen districtsbeker 22 oktober 2016 © Omroep Zeeland

Hoek

OOST-SOUBURG - Derdeklasser RCS zorgde ook voor een stunt. In de tweede ronde van de districtsbeker versloegen de Souburgers Bruse Boys met 3-2, dat een klasse hoger speelt. Ook hoofdklasser Hoek bekert verder dankzij een ruime overwinning op Arnemuiden. Na een 0-0 ruststand scoorde de ploeg van Jannes Tant in de tweede helft vier keer. De treffers kwamen van Thomas van Renterghem en driemaal Guillaume Clinckemaillie.
Ramon Janson
MZC'11 staat in de competitie nog op nul punten, maar boekte wel een ruime 0-6 bekeroverwinning op SKNWK. Ramon Janson was bij zijn rentree voor MZC'11 na een kruisbandblessure gelijk van grote waarde voor zijn team. Hij scoorde driemaal.

Dames
De dames van IJzendijke bereikten de volgende ronde in de KVNB beker. In Nijverdal werd De Zweef met 2-3 verslagen. De Zeeuwse doelpunten werden gemaakt door Maud Kuijpers, Thea de Blaeij en Rosanna Lammers. 

Alle uitslagen

Ook GPC Vlissingen, De Noormannen, Vlissingen (zaterdag), Kruiningen en Tholense Boys plaatsten zich voor de volgende ronde. 
EINDSTANDEN 2e ronde districtsbeker Kapelle verslaat Kloetinge na penalty's, RCS wint van Bruse Boys en Hoek zegeviert tegen Arnemuiden. pic.twitter.com/zo0xxaWp5f