Bouzambou redt punt voor VC Vlissingen

Hoessein Bouzambou van VC Vlissingen
Hoessein Bouzambou van VC Vlissingen © Paul ten Hacken

Denneboom

DELFT - Na de gelijke spelen tegen RKAVV (0-0) en DESO (1-1), was op VC Vlissingen op zoek naar een overwinning. DHC leek daar in eerste instantie een goed slachtoffer voor. De afgelopen zes wedstrijden wist de ploeg uit Delft niet te winnen. Maar na een half uur spelen was het toch de thuisploeg die de score opende. Oud-prof Romano Denneboom maakte de treffer. Voor de pauze werd het nog erger voor de ploeg van trainer Ruud Pennings toen Mostava Frederik de score verdubbelde.

Strafschop

In de tweede helft rechtte VC Vlissingen de rug. Door een treffer van Abdoe Abdenbi vlak na de pauze kwam de club terug in de wedstrijd. Hoessein Bouzambou benutte tien minuten voor tijd een strafschop en trok de stand weer gelijk.
1-0 Denneboom (32)
2-0 Frederik (45)
2-1 Abdenbi (56)
2-2 Hoessein Bouzambou (80)