- advertentie -

Hoger beroep in moordzaak Kamperland

Hoger beroep in moordzaak Kamperland

MIDDELBURG - Justitie in Middelburg gaat in hoger beroep in de zaak van een 65-jarige man uit Bergen op Zoom die zijn vrouw heeft vermoord. De rechtbank veroordeelde de man eind augustus tot vier jaar cel. De officier van justitie had een celstraf van tien jaar cel geëist.

De politie vond de dode vrouw en haar gewonde man in maart in een auto naast de Banjaardweg in Kamperland. De vrouw bleek door messteken om het leven te zijn gebracht in de woning van het echtpaar in Bergen op Zoom.


Omstandigheden
De rechtbank hield rekening met de omstandigheden waaronder het misdrijf heeft plaatsgevonden. De rechters oordeelden dat een lange celstraf het onmogelijk maakt voor de familie om de moord te verwerken.


Hoger beroep
Justitie gaat hier tegen in hoger beroep omdat de lage straf onvoldoende recht zou doen aan de belangen van het slachtoffer, haar familie en de samenleving.

laatste keer aangepast:
wo 14-09-2011, 15:01


regio:
Bevelanden
delen:
luister fragment: 

Persofficier over hoger beroep moordzaak Kamperland

moordkamperland
Javascript is required to view this map.

Reacties

Iedereen moet gestraft worden na wat die heeft gedaan. Ander had hij hulp moeten zoeken.

Serieus ? In het belang van het slachtoffer zegt de officier. Leeft het slachtoffer dan nog? Zodat zij dat weet in haar belang. Deze man is 65 jaar met een heel verleden met het slachtoffer en familie. In dit geval is het ongepast dat de officier in hoger beroep gaat. Als deze man vrij komt is hij voor het leven getekend en dat op op deze leeftijd.