- advertentie -

Politie maakt einde aan illegaal feest Zeelandbrug

Politie maakt einde aan illegaal feest Zeelandbrug

ZIERIKZEE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een einde gemaakt aan een illegaal feest onder de Zeelandbrug op Schouwen-Duiveland. Het feest was georganiseerd als protest tegen de sluiting van discotheek The Lounge in Zierikzee.


De ruimte onder de Zeelandbrug wordt in het weekend vaker gebruikt als feestlokatie.

Feest
Het protest tegen de sluiting van de Lounge verliep met een gezellige sfeer. Omdat het geen feestlokatie is, heeft de politie er rond 2.30 uur toch een einde aan gemaakt. De ongeveer 150 feestvierders gingen rustig weg.

Lounge
Discotheek de Lounge aan de Beddeweg in Zierikzee is door de gemeente gekocht. Die wil op deze manier een einde maken aan de overlast die de disco, volgens de gemeente, in de Zierikzeese binnenstad veroorzaakt. Vaste bezoekers zijn het daar niet mee eens. Wat de gemeente met het gebouw wil gaan doen is nog niet bekend.
laatste keer aangepast:
ma 26-09-2011, 10:16


delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

Gelukkig heeft de gemeente naar ons geluisterd. We zijn uitgenodigd voor een gesprek.

En het maar vreemd vinden dat de jeugd verdwijnt naar de steden. Ze maken er een sport van om alle uitgaansmogelijkheden te beperken, verbieden maar vooral verzieken.

Wat Maus zegt klopt precies, het gaat niet alleen om de Lounge maar het is alles bij elkaar!! Als het gaat om overlast op straat moet je vooral dit soort beslissingen maken, absoluut tegenstrijdig. Er blijft niets over, waar moeten we dan gaan feesten? Wij zijn er in iedergeval nog niet klaar mee.

Ja de gemeentes moeten zoveel mogelijk sluiten en aflassen waar mensen plezier maken, dat zal helpen en dan heb ik het niet alleen over Zeeland. Er gaat nog vast veel meer van dit soort acties voorkomen. Goedzo hoor gemeentes, ga vooral zo door! Dit is jullie keuze. En zo trekken er steeds meer mensen uit Zeeland, waarom denk je dat de dorpen leeglopen, met name jongeren, wat hebben ze er nog te zoeken op den duur? Limburg is zijn provincie aan het promoten en Zeeland is de volgende. Veel succes zou ik zeggen gemeente.

Het was wel een stuf tent dus goed dat hij dicht is. Maar ja, of het helpt denk het niet. Er is er net weer zo'n tent open in Zierikzee.

Het was helemaal geen stuftent meer. De jongens die er nu in zaten deden niet meer dan hun best en het was eindelijk weer eens echt gezellig in Zierikzee en overlast was er ook niet zo veel meer als hiervoor. Maar ze moeten altijd wat te zeiken hebben hier in dat Zieriksaai, bah bah.

Ja ach, party is altijd goed. Alhoewel, dat komt echt niet zo vaak voor hoor bij de brug. Sluiting van de Lounge is natuurlijk jammer. Mensen moeten kunnen dansen, ook in Zierikzee. Ze hadden heel veel volle vuilniszakken bij de bak neergezet, wat toch positieve inzet is. Geen vernieling gezien. Tuurlijk lag er nog best veel troep, maar daar zijn wij voor om dat op te ruimen. People, let's rock.

Het gaat niet alleen om de sluiting van een discotheek. Ook bv het pinksterweekend in Renesse af te schaffen en havendagen een uur eerder laten eindigen. De gemeente bepaald steeds meer wat je wel en niet moet doen hier op het eiland!

Nee inderdaad, het gaat niet om de sluiting. Het gaat om alles op het eens zo mooie Schouwen-Duiveland, waar elke bewoner moet wachten en wijken voor de toeristen. Als de toeristen het naar hun zin hebben moeten de bewoners niet zeuren. Dat is de gemeente Schouwen-Duiveland.

Als de jeugd al niets meer mag om zich af te reageren/te vermaken dan wordt het tijd dat die zuipkeetjes weer de grond uit gestampt worden, haha.

Symptoom bestrijding noemt men dat... Zal in de toekomst wel vaker voorkomen als ze alles sluiten. Of lekker de jeugd naar Belgie of de randstad jagen, is ook goed voor het aantal verkeersdoden!

En zo vergrijst Zeeland langzaam maar zeker...