- advertentie -

Schietpartij A58 zorgt voor files op Zeeuwse wegen

Schietpartij A58 zorgt voor files op Zeeuwse wegen

YERSEKE - Automobilisten kregen woensdagmorgen met lange files en veel vertraging te maken op de A58 tussen Rilland en 's-Gravenpolder. Oorzaak was het urenlange politieonderzoek na een schietpartij, eerder die nacht. Daarbij zijn door de politie drie mannen neergeschoten.

De drie mannen zaten in een vrachtwagen die rond 2.00 uur door een arrestatieteam tot stoppen werd gedwongen. De drie werden op de snelweg aangehouden na een achtervolging. De mannen worden verdacht van een overval op een vrachtwagenchauffeur in Moerdijk.De drie mannen probeerden bij Moerdijk de chauffeur te overvallen terwijl hij sliep in zijn vrachtwagen. Volgens de politie gingen de drie er om onduidelijke redenen vandoor. Ze hadden wapens bij zich.


Afsluiting
Voor het politieonderzoek is de A58 afgesloten tussen de afslag Rilland tot bij de afslag 's- Gravenpolder. Met name in de spits zorgde de afsluiting voor kilometers aan file. Iets na het middaguur is de weg weer vrijgegeven.

laatste keer aangepast:
wo 25-01-2012, 21:51


delen:
Verdachten schietpartij A58 langer vast
Verdachten schietpartij A58 langer vast

Reacties

Complimenten voor de politie. En niet zeuren over de vertraging. Politie ga zo door. Klasse!!

"Goeie actie van Pearl, uuhh... van Politie AT"!!!

Een dikke pluim voor de politie. Ze weten de boeven steeds beter te pakken.

Onze politie is weer goed bezig... dit had ook op een andere manier opgelost kunnen worden, de frustratie bij de politie loopt hoog op, overdreven dienst ijver, om weer eens goed te scoren bij ome commissaris, maar die zit er ook niet op te wachten, die denk alleen maar aan bonnen uitschrijven om zelf te scoren. Politie loopt weer te zwaaien met hun pistolen die aan vervangen toe zijn, straks schieten ze nog in hun eigen voeten. Ze gaan om 12-uur nog een extra uitzending geven om hun frustratie te rechtvaardigen en hun straatje is weer schoon. Boeven vangen? Oke. Maar het kan op een andere manier. Reken eens na wat dat onze belasting betaler kost? Waar ligt de weegschaal dat het wat opbrengt? Als ieder goed na denkt in dit land zijn we langzaam een politiestaat aan het worden. Politie de straat op, en geen pistolen op zak.

Het is heel makkelijk om maar weer eens te schelden op de politie. Tijdens de overval hebben de overvallers blijk gegeven om niets te geven om een ander (de eigenaar van de vrachtwagen). De inzet van het AT bewijst dat de politie wist dat er wapens in het spel waren. Ik vind het dan ook prima dat ze even laten zien hoe het werkt. Tot stoppen dwingen en als er niet geluisterd wordt schieten. Een dikke pluim voor de politie die kennelijk ook nog iets anders doet dan bonnetjes uitdelen.

Hallo! Wat een reactie zeg, wel pistolen op zak. Goed dat ze ze te pakken hebben gekregen.

Goed werk van arrestatie team. En niet zeuren over de economie, deze boeven pakken is toch veel belangrijker dan dat rotte geld! Gr Fred

Vind het beetje onnodig om hiervoor de burgers weer voor op te laten draaien. Economie weer uren verstoord en daders zijn toch opgepakt. Hoe langer men onderzoekt hoe meer er fout gaat, dus daders staks toch weer vrij. Zonde van de tijd en inspanning.

@Ikjes Beetje zinloze en populistische reactie. Alleen met een gedegen onderzoek is het mogelijk om de daders vast te zetten. Beetje jammer, zelfs wanneer de politie een succesje boekt is er kennelijk iets te zeuren. Benader het eens van de positieve kant! De politie kan er ook niets aan doen dat de politiek de bereikbaarheid van Zeeland niet voldoende serieus genomen heeft, we zijn te afhankelijk van deze ene toegangsweg.