- advertentie -

Schooldirecteur Scherpenisse vrijgesproken van mishandeling

Schooldirecteur Scherpenisse vrijgesproken van mishandeling

SCHERPENISSE - De voormalige directeur van de Groen Van Prinstererschool in Scherpenisse is vrijgesproken van mishandeling. Dat heeft het Gerechtshof in Den Haag deze week bepaald. Hans Duvekot werd ervan verdacht in 2009 meerdere keren een leerling te hebben mishandeld.

De rechtbank in Middelburg veroordeelde hem eerder tot een voorwaardelijke werkstraf van 30 uur. Het Gerechtshof oordeelt nu dat de directeur zich niet heeft misdragen.


De school stond in 2009 bij de Inspectiedienst als 'zwakke school' bekend. Onder meer omdat leerlingen hardhandig zouden worden aangepakt.


Hans Duvekot heeft in de plaatselijke krant De Eendrachtbode een advertentie geplaatst om vrienden en familie te danken voor hun steun de afgelopen jaren.

laatste keer aangepast:
ma 29-08-2011, 11:27


regio:
Tholen
delen:
schoolhoofd2
groenprinsterer

Reacties

Het bij naam en toenaam noemen van deze mijnheer, kan ook preventief werken voor potentiele daders. Het is niet leuk voor deze man, maar wat weerloze kinderen kan overkomen, is nog veel minder leuk. Kinderen hebben de toekomst, daar moeten we zuinig op zijn.

Beste redactie van Omroepzeeland, Ik vindt het zeer ongepast en verwerpelijk dat u, ondanks het feit dat de persoon vrijgesproken is, hem met naam en toenaam blijft noemen. In feite blijft u schade toebrengen aan iemand waarvan de schuld niet bewezen is.

lulkoek waar rook is is vuur