- advertentie -

GOES - Vakbond CNV Vakmensen maakt zich zorgen om de arbeidsomstandigheden bij Bax-shop. De bond gaat daarom deze week in gesprek met de directie van het Goese bedrijf, dat muziek- en audioproducten verkoopt.

de stemming

ma 26-09-2016, 14:21

- advertentie -

- advertentie -

Stroom en gas vergelijkenEnergie vergelijker: de meest voordelige leverancier van stroom en gas vind je op Gaslicht.com

 

MIDDELBURG - Een 30-jarige man uit Nijmegen heeft voor de rechtbank in Middelburg een werkstaf van 120 uur tegen zich horen eisen. De man zou verschillende keren stiekem zijn schoonzus hebben gefilmd toen zij onder de douche stond. Dat gebeurde tussen 2012 en 2014 in het huis van zijn toenmalige vriendin in Aardenburg.

OOST-SOUBURG - Wielertalent Jarno Mobach uit Philippine mag naar het WK in Qatar. De KNWU heeft de 18-jarige renner geselecteerd voor zowel de tijdrit als de wegrit voor junioren.

OOST-SOUBURG - In de eerste negen maanden van dit jaar zijn 21 jongeren opgenomen op de alcoholpoli in Goes. Vorig jaar werden er gedurende heel het jaar 29 binnen gebracht. Wel zijn de drinkers gemiddeld jonger dan vorig jaar.

TERNEUZEN - Het Amerikaanse chemieconcern Dow Chemical doet mogelijk een mega-investering in Terneuzen. Manager Anton van Beek van Dow Chemical Benelux zegt in het Financieel Dagblad dat hij aan het lobbyen is om Dow ervan te overtuigen dat voor de locatie Terneuzen moet worden gekozen.

MIDDELBURG - Het Openbaar ministerie heeft tegen een man van 43 een taakstraf van 240 uur en een rijontzegging van 18 maanden geëist. De Poolse vrachtwagenchauffeur zou september vorig jaar een verkeersongeval op de N62 hebben veroorzaakt waarbij twee mensen om het leven kwamen.

WILHELMINADORP - De politie heeft een man van 34 uit Ouwerkerk aangehouden die bij een auto op de parkeerplaats in Wilhelminadorp had ingebroken.

THOLEN - Een laadpaal voor elektrische auto's die verwerkt is in de stoep. Het is een Thools ontwerp, waarvan de eerste volgend jaar in Nederland wordt geïnstalleerd. Maar er is ook internationaal interesse in deze innovatie.

VLISSINGEN - Een man van 20 uit Domburg is in de nacht van zondag op maandag opgepakt, omdat hij 186 gram hasj in zijn auto had.

SINT JANSTEEN - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee mannen opgepakt vanwege diefstal. In de auto van de twee zaten hennepplanten.

NEELTJE JANS - De getijdencentrale in de stormvloedkering in de Oosterschelde is jarig en dat wordt niet gevierd met een cadeautje, maar met een verzoek om geld. Een jaar na de opening start het bedrijf achter de centrale een crowdfundingactie om deze nieuwe techniek verder te kunnen ontwikkelen.

MIDDELBURG - Een 88-jarige Middelburger is zondag in zijn auto een natuurlijke dood gestorven. De man draaide rond 16.30 uur vanaf de Laan der Verenigde Naties de Breeweg op toen hij onwel werd en overleed.

'S-GRAVENPOLDER - De A58 is ter hoogte van 's-Gravenpolder korte tijd afgesloten geweest na melding van een spookrijder. Het bleek loos alarm.

ARNEMUIDEN - Defensie begint met een grote oefening. Vandaag vooral rond Woensdrecht, en vanaf morgen zijn militairen ook te vinden rondom vliegveld Midden-Zeeland. Voor de operatie Falcon Autumn oefenen Nederlandse, Duitse en Amerikaanse soldaten hoe ze objecten moeten veroveren.

OOST-SOUBURG - Goeiemorgen, het is maandag 26 september. Dit is in het Zeeuwse nieuws.