- advertentie -
zo 02-08-2015, 16:55
- advertentie -
- advertentie -

Stroom en gas vergelijkenEnergie vergelijker: de meest voordelige leverancier van stroom en gas vind je op Gaslicht.com

 

GREVELINGENMEER - Op de Veermansplaat in het Grevelingenmeer is opnieuw een onthoofde zeehond gevonden. Bijna drie weken geleden werden op die plek drie dode zeehonden gevonden die waren onthoofd.

ZIERIKZEE - Een 44-jarige vrouw uit Rotterdam is zaterdag aangehouden nadat ze onder invloed van alcohol met haar auto de sloot inreed. Daarnaast verzette ze zich toen agenten haar wilden meenemen naar het bureau.

NISSE - Michel Hendix uit Kessel is de grote winnaar geworden bij Jumpin' de Weel. De springruiter won de twee belangrijkste wedstrijden in Nisse, namelijk de hindernissen tot 1 meter 35 én de nationale rubriek tot 1 meter 40.

TERNEUZEN - Een 46-jarige Belg is zaterdagavond aangehouden omdat hij stomdronken rondreed in de omgeving van Terneuzen met zijn 9-jarige zoontje in de auto. Het zoontje van de man was erg overstuur en werd door zijn moeder opgehaald.

SEROOSKERKE (W) - De politie heeft zaterdagmiddag in een woning aan de Torenstraat in Serooskerke op Walcheren een wietkwekerij aangetroffen. De politie kwam de kwekerij op het spoor door een nog openstaande boete.

SCHERPENISSE – Een stacaravan op een camping bij Scherpenisse is zaterdagavond volledig verwoest door brand.

KERKWERVE - Dirk Preesman uit Heinenoord is zaterdag de winnaar geworden van het Open Zeeuws Palingrookkampioenschap 2015. Met 88 punten bleef hij de nummer 2, Mark Hamers nipt voor.

RENESSE - De 7-jarige vermiste Rembert is weer gevonden, zo meldde de politie zaterdagavond rond 18:30 uur. De jongen was daarvoor enkele uren kwijt op het strand van Renesse.

AAGTEKERKE - Nancy Van de Ven heeft in de week na haar bronzen plak op het WK motorcross nauwelijks felicitaties in Zeeland ontvangen. 'Misschien dat ze het me niet gunnen'.

DREISCHOR - Tijdens het Zeeuwse Wijnfeest in Dreischor is Tamara Constandse uit Zonnemarie tot Wijnkoningin gekroond. Ze volgt Marloes Paulussen uit Burgh-Haamstede op.

SINT-ANNLAND - De schietclub in Sint-Annaland heeft een nieuwe, veiligere baan. Er kan nu ook met zwaar kaliber worden geschoten. Vrijdagavond is de baan in gebruik genomen.

CADZAND-BAD - De Beach Cleanup Tour is zaterdag om 11.00 uur in Cadzand van start gegaan. De komende 27 dagen maken vrijwilligers in etappes de Noordzeekust schoon.

VLISSINGEN - Voor de 19e keer wordt komende week de Hogeschool Zeeland omgetoverd tot domein voor de beste schakers van de wereld. Wat kunnen we verwachten van het HZ-schaaktoernooi?

RENESSE - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Renesse een 18-jarige man uit Barendrecht aangehouden vanwege drugs- en wapenbezit. De man liep tegen de lamp na een controle van een portier van een horecazaak.