- advertentie -

GOES - Op de A58 richting Bergen op Zoom is ter hoogte van de afslag Goes een auto over de kop geslagen. Het ongeluk werd volgens de politie veroorzaakt door een witte bestelbus. Een bestuurster moest ter controle naar het ziekenhuis. De weg was tijdelijk afgesloten. Het verkeer werd via de vluchtstrook geleid.

de stemming

zo 04-12-2016, 15:11

- advertentie -

- advertentie -

Stroom en gas vergelijkenEnergie vergelijker: de meest voordelige leverancier van stroom en gas vind je op Gaslicht.com

 

BRESKENS - Sterrestaurant Spetters in Breskens gaat verbouwen. Tijdens de verbouwing kunnen bezoekers terecht in een pop up bistro aan de Kaai. De verbouwing duurt een maand en begint op 6 januari 2017.

OOST-SOUBURG - Goedemorgen! Het is maandag 5 december. Dit is het nieuws uit Zeeland:

NIEUW-NAMEN - Een automobilist is zondagmiddag van de dijk gereden bij Nieuw-Namen. De bestuurder van de auto met een Belgisch kenteken raakte bekneld. De brandweer heeft de portier van de auto opgeknipt, waarna de automobilist met een ambulance is afgevoerd.

OOST-SOUBURG - De streekderby tussen Terneuzen en HVV'24 eindigde in een bloedeloos 0-0 gelijkspel. In de eerste klasse toonde GOES veerkracht en boog een 1-2 achterstand om in een 4-2 zege. Grote man aan Bevelandse zijde was invaller Tim de Winter, die een officiële hattrick op zijn naam schreef.

HEIKANT - In het dagelijks leven is hij eigenlijk woningstoffeerder, maar genieten doet Jo de Kind het meest van zijn hobby kerstboomkweken. In zijn achtertuin in Heikant kunnen mensen een boom ophalen. En hoewel Sinterklaas pas maandag uit Nederland vertrekt, deed De Kind dit weekend al goede zaken.

MIDDELBURG- Actrices Gonny Gaakeer en Julia van de Graaff trokken met Zeeuwse Vrouwen 1 en 2 duizenden Zeeuwen naar het theater. Ze maakten die muzikale voorstellingen samen met het theaterproductiehuis Zeelandia in Middelburg rondom het boek Zeven Zeeuwse vrouwen van Kees Slager. 

TERNEUZEN - Mensen van achter de geraniums halen. Dat is het doel van het Modecafé in Terneuzen dat het Leger des Heils onlangs opende. En dat lukt, want het café loopt goed. 

VLISSINGEN - Een 58-jarige Goesenaar had zaterdagmiddag niet door dat het vloed aan het worden was. De man zat te vissen op een paalhoofd aan de boulevard van Vlissingen toen hij ineens ontdekte dat het water hoog stond.

MIDDELBURG - De politie waarschuwt om rondom pakjesavond alert te zijn op de verhoogde kans op inbraken. Vorig jaar werden op 5 december tien inbraken gepleegd en volgens de politie neemt ook de afgelopen dagen het aantal inbraken al toe.

OOST-SOUBURG - Na elf nederlagen op rij heeft MZC'11 uit Zierikzee het eerste punt binnen. De ploeg van trainer Alexander van Keulen speelde op eigen veld met 1-1 gelijk tegen Heinenoord. In dezelfde klasse kwam Kloetinge en Oranje Wit niet tot scoren. Een klasse lager, in de 2e klasse, hadden de topploegen een zware dag.

HEINKENSZAND - Het is een beetje moeilijk kiezen dit weekend, dompelen we ons al onder in de kerstsfeer of houden we het nog even op Sinterklaas. Bij de winterfair in Heinkenszand wisten ze het ook niet goed. Vanochtend kwam daar de goedheiligman nog langs, maar 's middags kwamen de kerststukjes tevoorschijn.

OOST-SOUBURG - Elk jaar scheiden in Zeeland ongeveer 750 getrouwde stellen. Maar ondernemers uit de trouwbusiness houden hoop en daarom werd er zaterdagmiddag in Oost-Souburg een trouwbeurs georganiseerd.

OOST-SOUBURG - De Zeeuwse actrice Lente Voorhoeve is te sexy voor zorgverzekeraar Ohra. Voorhoeve speelde mee in een reclamefilmpje waarbij de patiënt moet kiezen tussen een aantrekkelijke vrouw (Voorhoeve) of een mannelijke nerd als dokter. Maar die reclame is snel offline gehaald, want hij zou 'te seksistisch' zijn.

NIEUW-HAAMSTEDE - Op het strand van Westenschouwen bij Nieuw-Haamstede is zaterdagochtend een vrachtwagen volledig uitgebrand. Het lukte de brandweer niet om met een tankautospuit bij de brandende vrachtwagen en het vuur te blussen. Daarom is besloten om de vrachtwagen gecontroleerd te laten uitbranden.