- advertentie -

RENESSE - De politie is op het strand van Renesse op zoek naar een 7-jarige Nederlandse jongen. De jongen, Rembert, is iets voor 15.00 uur voor het laatst gezien bij strandpaviljoen De Schorpioen. Rembert draagt een rode zwembroek van het merk Cars.

de stemming

za 01-08-2015, 15:21
- advertentie -
- advertentie -

Stroom en gas vergelijkenEnergie vergelijker: de meest voordelige leverancier van stroom en gas vind je op Gaslicht.com

 

KERKWERVE - Dirk Preesman uit Heinenoord is zaterdag de winnaar geworden van het Open Zeeuws Palingrookkampioenschap 2015. Met 88 punten bleef hij de nummer 2, Mark Hamers nipt voor.

AAGTEKERKE - Nancy Van de Ven heeft in de week na haar bronzen plak op het WK motorcross nauwelijks felicitaties in Zeeland ontvangen. 'Misschien dat ze het me niet gunnen'.

VLISSINGEN - Voor de 19e keer wordt komende week de Hogeschool Zeeland omgetoverd tot domein voor de beste schakers van de wereld. Wat kunnen we verwachten van het HZ-schaaktoernooi?

RENESSE - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Renesse een 18-jarige man uit Barendrecht aangehouden vanwege drugs- en wapenbezit. De man liep tegen de lamp na een controle van een portier van een horecazaak.

OOSTBURG - Op het Raadhuisplein in Oostburg is afgelopen nacht een auto met drie inzittenden uit de bocht gevlogen. Waarschijnlijk is de auto door een te hoge snelheid gelanceerd en op zijn zijkant terecht gekomen.

AAGTEKERKE - Mark Boot uit Burgh-Haamstede heeft vrijdagavond voor de tweede keer in zijn carrière de Supercross van Aagtekerke gewonnen. In de finale was de 23-jarige coureur zijn concurrenten veel te snel af.

OOST-SOUBURG - De Zeeuwse politie gaat maandag alleen nog reageren op spoedeisende meldingen, de zogenoemde prioriteit 1 en 2 meldingen.

MIDDELBURG - Middelburg heeft het eerste Makelpunt van Zeeland. Dat is een website waarop verenigingen ruimtes kunnen zoeken en huren.

DEN BOSCH - De rechtbank in Den Bosch heeft vijf mannen veroordeeld voor de overval op de hennepkwekerij in de woning van fotograaf Henry Meye in Sint-Maartensdijk.

OVERSLAG - Bij een eenzijdig ongeval bij Overslag is een 20-jarige automobilist uit Axel zwaargewond geraakt. De man is, volgens een politiewoordvoerder, in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis in België gebracht.

MIDDELBURG - Het Zeeuws Museum zou zonder provinciale subsidie op korte termijn de deuren moeten sluiten. Dat is nu niet aan de orde, maar Zeeuwen willen dat de provincie bij bezuinigingen zich vooral richt op de cultuursector.

TERNEUZEN - Een 39-jarige vrouw heeft vrijdagochtend een lantaarnpaal uit de grond gereden op de Mr. F. J. Haarmanweg in Terneuzen. Ze deed dat tijdens een flinke ruzie met haar partner die samen met hun kind in de auto zat.

THOLEN - Een 80-jarige fietser uit Tholen is vanmorgen op de Schelderijnweg in Tholen gewond geraakt bij een aanrijding met een auto.

NEELTJE JANS - Rijkswaterstaat bedient de Kreekraksluizen vanaf nu volledig vanuit de Nautische Centrale Neeltje Jans. De Kreekraksluizen zijn de eerste grote binnenvaartsluizen die Rijkswaterstaat op afstand bedient.