- advertentie -

AMSTERDAM - De KNVB kon niet anders dan Danny Blind ontslaan als bondscoach. Dat zegt directeur Jean Paul Decossaux van de KNVB. Blind werd zondagavond ontslagen naar aanleiding van de 2-0 nederlaag van een dag eerder tegen Bulgarije. De bond vreesde voor aanstaande dinsdag als Oranje tegen Italië speelt 'een onmogelijke situatie.'

de stemming

zo 26-03-2017, 15:41

- advertentie -

- advertentie -

Stroom en gas vergelijkenEnergie vergelijker: de meest voordelige leverancier van stroom en gas vind je op Gaslicht.com

 

WESTENSCHOUWEN - In de eerste editie van de X-treme Mountainbike Challenge heeft Erik Groen uit Apeldoorn gewonnen. Hij versloeg zijn teamgenoot Jeroen Boelen in een spannend onderonsje. Beide mountainbikers zijn actief bij het Stappenbelt-Specialized team en reden heel het deelnemersveld aan gort.

OOST SOUBURG - GOES heeft opnieuw gelijkgespeeld en kan de titel in de eerste klasse van het zondagvoetbal vergeten. VC Vlissingen verliest tegen Deso maar verliest ook Etienne Mallie met waarschijnlijk een gebroken arm. Bekijk alle uitslagen van vandaag. 

HEINKENSZAND - Inbrekers hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag gereedschap gestolen uit een bouwmarkt in aan de Schouwersweg in Heinkenszand. Bij de inbraak hebben zij veel schade aangericht. 

VLISSINGEN - Inbrekers hebben een ravage achtergelaten na een inbraak in een Chinees-Indisch restaurant in de Dreesstraat in Vlissingen. De inbraak vond tussen vrijdagavond 21.00 uur en zaterdagochtend 04.00 uur plaats. De inbrekers hebben niets meegenomen.

VLISSINGEN - Een 41-jarige Vlissinger is zaterdagavond op een scooter gebotst. Na het ongeluk is de man doorgereden. Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur op het Baskensburgplein in Vlissingen. De bestuurder van de scooter, een 17-jarig meisje uit Vlissingen, raakte bij het ongeluk lichtgewond.

OOST-SOUBURG - Een vandaal heeft zondagochtend vroeg tientallen auto´s vernield in Oost- en West-Souburg. Een man bewerkte de auto´s met een stok. De politie heeft niemand kunnen aanhouden.

OOST-SOUBURG - Kloetinge blijft volop meedoen in de strijd om het kampioenschap in de 1e klasse C. De ploeg van vanmiddag ondanks een achterstand in en tegen Nieuw Lekkerland. Hoofdklasser Hoek verloor van Spijkenisse en ook MZC'11 uit Zierikzee ging alweer voor de achttiende keer dit seizoen onderuit.

VEERE - Het sloeproeiseizoen is zaterdag van start gegaan. Traditioneel gebeurt dat met de Veerse Slag; een wedstrijd over elf kilometer op het Veerse Meer, georganiseerd door Sloeproeivereniging De Zeeuwse Deernen

VROUWENPOLDER - Een surfer is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij op een steiger op het Veerse Meer was gevaren. Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur naast de N57 richting Vrouwenpolder.

GOES - Gregory Sedoc leerde zaterdag de jeugdleden van AV'56 de fijne kneepjes van het hordelopen. In de clinic op de atletiekbaan in Goes kregen tientallen jonge atleten tips van de drievoudig deelnemer aan de Olympische Spelen. 

MIDDELBURG - Voor de derde keer in korte tijd heeft een vandaal toegeslagen bij een Middelburgs stel. Nadat er al twee keer lijm in het slot van hun huis gespoten is, moest deze keer de nieuwe belinstallatie het ontgelden.

MIDDELBURG - Mieke van der Jagt uit Goes heeft de schrijfwedstrijd gewonnen die de Zeeuwse Bibliotheek organiseerde. Van der Jagt schreef een verhaal over de schrijfster Betje Wolff die in haar jonge jaren in Vlissingen een schandaal veroorzaakte. 

DOMBURG - Domburg Rocks is de naam van een nieuw muziekevenement in de Walcherse kustplaats. Het festival brengt allerlei bands en singer-songwriters met Domburgse roots bij elkaar, van punkband Blitzkrieg Bop tot singer-songwriter SOLOF. Initiatiefnemer is Erwin Lous van dorpshuis Schuttershof, waar het evenement zaterdagavond wordt gehouden. 

ZIERIKZEE - De politie heeft in Zierikzee twee mannen aangehouden met een auto vol gestolen kleding. De kleren waren eerder gestolen bij een winkel in Middelburg. De kleding had een waarde van ongeveer 1.000 euro. De mannen worden verdacht van winkeldiefstal en heling.