- advertentie -

VLISSINGEN - Zevenhonderd mensen hebben interesse om te investeren in de renovatie van het ziekenhuis in Vlissingen. Dat heeft Henk van Koeveringe van Zeeland Investments Beheer maandagavond laten weten.

de stemming

ma 29-06-2015, 15:51
- advertentie -
- advertentie -

TERNEUZEN - Een 18-jarige man is zondagavond aan de Westkolkstraat in Terneuzen opgepakt met harddrugs op zak. De agenten hielden de man aan nadat ze een sterke wietgeur bij hem en zijn twee vrienden roken.

BURGH-HAAMSTEDE - Piet-Jan Landegent uit Burgh-Haamstede heeft zijn handen flink uit de mouwen gestoken in aanloop naar 5 juli. Want op de dag wanneer de tweede etappe van de Tour de France op Neeltje Jans finisht, zijn er verschillende kunstwerken van Landegent langs de route te zien.

NEELTJE JANS - Verschillende telecombedrijven zorgen komende zondag voor extra dekking als de Tour de France naar Zeeland komt. Er worden alleen al op Neeltje Jans 24.000 mensen verwacht. Belangrijkste doel is om het alarmnummer 112 bereikbaar te houden.

ZAAMSLAG - In een woning aan de Terneuzensestraat in Zaamslag is maandagavond brand uitgebroken. De zolder is daarbij uitgebrand.

MIDDELBURG - Als Challenger Zeeland de Nederlandse topspelers Haase, De Bakker en Sijsling wil strikken, is er veel meer geld nodig dan nu beschikbaar is. Toernooidirecteur Sander van Buren denkt dat de begroting dan met honderdduizend euro omhoog moet.

OOST-SOUBURG - Danny Blind uit Oost-Souburg wordt vanaf deze zomer de nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal. Dat meldt de NOS. De huidige bondscoach Guus Hiddink heeft vandaag zijn functie neergelegd. Blind is nu nog assistent van Hiddink.

NEELTJE JANS - De politie wil komende zondag definitief actie gaan voeren tijdens de tweede etappe van de Tour de France. De politiebonden houden ondanks een gesprek tussen de politebonden en de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb voet bij stuk.

NEELTJE JANS - De ritwinnaar van de etappe van Utrecht naar Neeltje Jans krijgt zondag te maken met vijf Zeeuwse bobo's. Bij het uitreiken van de truien staan straks vooral bestuurders op het podium namens onze provincie.

GOES - De opening van het blotevoetenpad in Goes door schoolkinderen liep iets anders dan verwacht. Een gedeelte van het pad was bezaaid met scherpe distels en dat deed nogal zeer aan de kindervoetjes.

SOFIA (B) - Jeremy de Nooijer heeft een nieuwe club gevonden. De geboren Vlissinger vertrekt naar het Bulgaarse Levski Sofia. Hij tekent een contract voor twee seizoenen bij de 26-voudig Bulgaars kampioen.

KAPELLE - Op de A58 ter hoogte van Kapelle is zondagavond een automobilist aan de kant gezet. De 69-jarige man uit Vlissingen had vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol op.

KAPELLE - Aan de Vierwegen in Kapelle zijn in de nacht van zondag op maandag drie mannen aangehouden. Bij controle van het bestelbusje waar zij in rond reden bleken ze inbrekerswerktuigen bij zich te hebben.

GOES - Bij het busstation aan het Stationspark is zondagavond rond 21.30 uur een buschauffeuse mishandeld. Kort daarna wisten agenten bij een horecagelegenheid op de Kreukelmarkt de 19-jarige verdachte aan te houden.

VLISSINGEN-De strandwachters van Vlissingen zijn hun beste uitkijkpost kwijt.