Opiniepeiling EenVandaag

Opiniepeiling EenVandaag

Het actualiteitenprogramma EenVandaag van de Avro en de Tros houdt regelmatig een opinie onderzoek. Dat gebeurt in samenwerking met de regionale omroepen, waaronder Omroep Zeeland. De resultaten zie je dus niet alleen terug bij EenVandaag, maar ook bij ons. Lid worden van het opiniepanel van EenVandaag? Meld je hier aan.

delen:


OOST-SOUBURG - Een overgrote meerderheid van de Zeeuwen wil Zwarte Piet laten zoals die is. Dat blijkt uit een enquête die het actualiteitenprogramma EenVandaag heeft gehouden in samenwerking met Omroep Zeeland.

OOST-SOUBURG - Zeeuwen hebben veel vertrouwen in bondscoach Louis van Gaal, maar aanzienlijk minder in het Nederlands elftal. Een meerderheid gaat ervanuit dat Nederland al sneuvelt voor de kwartfinales van het WK Voetbal.

OOST-SOUBURG - De Zeeuwen zijn nóg negatiever over de Europese samenwerking dan drie weken geleden. Dat blijkt uit het nieuwe panelonderzoek dat EenVandaag in samenwerking met de regionale omroepen heeft gehouden.

OOST-SOUBURG - Van alle Nederlanders zijn de Zeeuwen het meest kritisch op de Europese Unie: die kost te veel en we hebben te weinig invloed op het beleid. Dat blijkt uit de enquête die het actualiteitenprogrammma EenVandaag heeft gehouden in samenwerking met de regionale omroepen.

OOST-SOUBURG - Bijna acht op de tien Zeeuwen vinden dat Willem-Alexander het in zijn eerste jaar als koning goed gedaan heeft. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag in samenwerking met Omroep Zeeland.

DEN HAAG - Een overgrote meerderheid van de Zeeuwen is voorstander van het wettelijk regelen van referenda in ons land. Dat blijkt uit een enquete die het tv-programma EenVandaag in samenwerking met Omroep Zeeland heeft gehouden.

OOST-SOUBURG - De Zeeuwen kijken voor hun stemkeuze vooral naar de lokale politiek. Dat blijkt uit een onderzoek van EenVandaag in samenwerking met Omroep Zeeland.

OOST-SOUBURG - De Zeeuwen kijken voor hun stemkeuze vooral naar de lokale politiek. Dat blijkt uit een onderzoek van EenVandaag in samenwerking met Omroep Zeeland.

OOST-SOUBURG - Een meerderheid van de Zeeuwen is voorstander van een rechtstreeks gekozen burgemeester. Dat blijkt uit een enquête door actualiteitenprogramma EenVandaag in samenwerking met Omroep Zeeland. Van de ondervraagde Zeeuwen is 62 procent voor een gekozen burgemeester.

OOST-SOUBURG - Zeeuwen hebben in twee van de zeven fractievoorzitters van de grootste landelijke politieke partijen vertrouwen. Dat blijkt uit een onderzoek van EenVandaag in samenwerking met Omroep Zeeland.