- advertentie -

Zeeuws Diep

Zeeuws Diep

Zeeuws Diep is het discussieprogramma over het nieuws van de afgelopen week. Met iedere week drie forumleden aan tafel. De presentatie is afwisselend in handen van Koen van Dijen, Ferdinand Koppejan en Marius de Nobel.
 
Zaterdag 25 juli
De haven van Gent wil fuseren met Zeeland Seaports om zo de achtste haven van Europa te worden. En kafka in de polder: de strijd van Mohamed Hassan uit Middelburg voor een bruikbare geboortedatum. In deze aflevering van Zeeuws Diep bespreekt presentator Ferdinand Koppejan het nieuws van deze met deurwaarder Roland de Wit, schrijver Jan Kuijpers en Anita van Oostrom van het platform Made in Zeeland.
 
Zaterdag 18 juli
Deze aflevering kijken we terug op het nieuws van afgelopen week met onder meer de schoolvakanties zijn begonnen en niet alleen de schoolkinderen hebben daar behoefte aan, en uiteraard de band Surrende, bestaat die nou nog wel of niet? De keer met Liliane Schoone van FNV Bondgenoten, Anita van Oostrom, van "Made in Zeeland " en kunstenaar Helma Kotoun.
De presentator van deze aflevering Zeeuws Diep is Marius de Nobel.
 
Zaterdag 11 juli
Toekomstplan over zorg in Zeeland gepresenteerd, komst asielzoekers naar Zeelandhallen in Goes en George van Heukelom neemt afscheid als gedeputeerde.
De forumleden zijn makelaar Mark Faasse, Dick ten Voorde van de Economische Impuls Zeeland en Narriman el-Khattabi, zij is maatschappelijk werker.
De presentator van deze aflevering van Zeeuws Diep is Ferdinand Koppejan.
 
 
Zaterdag 4 juli
Een bijzondere aflevering van Zeeuws Diep die in zijn geheel in het teken staat van hoe Zeeland de komende vier jaar bestuurd gaat worden. CTV-hoofdredacteur Peter de Jonge, Yara-directielid Gijsbrecht Gunter en oud-Statenlid Johan Robesin geven hun deskundige mening over het coalitieakkoord dat CDA, VVD, SGP en PvdA hebben bereikt. Ook nemen we de vier gedeputeerden onder de loep die de plannen de komende vier jaar moeten gaan uitvoeren. De presentator van deze aflevering van Zeeuws Diep is Ferdinand Koppejan.
 
delen: