Recepten

Recepten

Wrap van tonijn en Hollandse garnaaltjes
Met oude kaas en kruidensla 
 
4 personen
Benodigde ingrediënten :
 
200 gram tonijn
200 gr garnaaltjes
Dille
Bieslook
Peterselie
Tuinkers
Waterkers
Mayonaise
Rode ui
Peper en zout
Oude kaas
 
Benodigde ingrediënten :
 
Mayonaise
 
2 dooiers
mespuntje mosterd
zout en peper
scheutje azijn
3 dl olie
Beknopte bereidingswijze:
 
Mayonaise maken:
 
Roer de dooiers, mosterd, azijn en peper en zout goed door elkaar.
Voeg in het begin onder goed roeren de olie druppelsgewijs toe.
Als de dooiers dikker worden kan de olie iets sneller worden toegevoegd
 
Maak de garnaaltjes aan met wat mayonaise, gehakte dille, peterselie en bieslook. Hak er een fijn gesnipperde ½ rode ui door.
Snij dunne plakken van de tonijn en plet deze tussen 2 stukjes plastic folie.
Leg een plak tonijn op een “sushi-matje” bedekt met een stukje plastic en doe er wat garnalensalade tussen en rol deze strak op.
Maak een fijne salade van tuinkers, waterkers, bieslook, en peterselie.
 
Snij de tonijnrol in gelijke stukken en leg dit op een klein hoopje salade.
Leg op de tonijn een krul oude kaas.
 
Serveren met soya saus en wasabi
 
delen: