Nieuws over Bevelanden

KLOETINGE - Het in degradatienoot verkerende Kloetinge heeft zaterdag in de Hoofdklasse B met 1-1 gelijk gespeeld tegen XerxesDZB. De ploeg van Diederik Hiensch stond lang met 1-0 voor maar zag de tegenstander uit Rotterdam vlak voor tijd op gelijke hoogte komen. Door de puntendeling lijkt directe handhaving uit zicht voor Kloetinge.

KLOETINGE - Kloetinge heeft zich verzekerd van de komst van Urvin van Hekelen en Dangelo Martien. Van Hekelen zou in eerste instantie naar GOES gaan, maar ziet daar nu toch van af.

GOES - De 19e editie van de ZLM tour om de Arjaan de Schipper Trofee is gewonnen door Thomas Boudat. De Fransman was in Goes de sterkste van een kopgroep van tien.

GOES - De 19e editie van de ZLM tour om de Arjaan de Schipper Trofee is gewonnen door Thomas Boudat. De Fransman was na een koers over 177 kilometer met start en finish in Goes de snelste in de sprint van een kopgroep van tien.

GOES - Drie jongens uit Brouwershaven en Kamperland zijn aangehouden door de politie. Ze worden verdacht van mishandeling van een 16-jarige jongen uit de gemeente Borsele. De aangehouden jongens zijn 16 en 17 jaar oud.

finish_ZLM_tour

De 19e editie van de ZLM tour om de Arjaan de Schipper Trofee is gewonnen door Thomas Boudat. De Fransman was in Goes de sterkste van een kopgroep van tien. Het koersverloop is hier van kilometer tot kilometer na te lezen.

OOST-SOUBURG - In de friettest van het Algemeen Dagblad staat de beste Zeeuwse frietzaak op plaats 34: Snack77 in Goes. De jury geeft de frietjes een 8. Petit Lausanne in IJzendijke scoort erg slecht. Die frietjes krijgen een 1.

GOES - De supermarkten in Goes mogen de komende vier jaar minder lang open blijven op zondag. In plaats van om 10.00 uur mogen de winkels pas om 13.00 uur de deuren openen. Dat is één van de afspraken die de nieuwe coalitie in Goes heeft gemaakt. De coalitie wordt gevormd door CDA, SGP/CU en VVD.

WEMELDINGE - De gemeente Kapelle gaat optreden tegen illegale bewoners van het vakantiepark Oesterbaai in Wemeldinge. Volgens burgemeester en wethouders van Kapelle moeten die allemaal eind dit jaar vertrokken zijn uit het recreatiepark.

WEMELDINGE - Het wordt zijn eerste grote klassieker ooit en dus is Marco Minnaard (25) uit Wemeldinge gespannen voor de Amstel Gold Race van aankomende zondag. De renner van Wanty-Groupe Gobert gaat voor het eerst meer dan 250 kilometer fietsen en mikt op een vroege ontsnapping.