Nieuws over Bevelanden

GOES - Een automobilist heeft op de Nieuwstraat in Goes een kinderwagen geraakt tijdens de avondvierdaagse. Het kind viel daarbij uit de wagen, maar raakte niet gewond. Volgens getuigen heeft een boze menigte de automobilist staande gehouden.

GOES - De Raad van Bestuur van het ADRZ in 2014 heeft de Raad van Toezicht te laat en te rooskleurig geïnformeerd over de cijfers van het ADRZ. Dat zegt de voorzitter van de Raad van Toezicht, Willemien van Montfrans. De Raad van Bestuur bestond toen uit Rinus van Riel, die financieel directeur was en Huybert van Eck als directeur medische zaken.

KAPELLE - Negen keer gaat ze naar de theatertour 'Herinneringen' van haar grote idolen Nick en Simon. Valeska Schrier uit Kapelle is fan van het eerste uur. Gemiddeld een keer per week reist ze stad en land af om het duo te zien.

KAMPERLAND – Bij Kamperland en op Neeltje Jans zijn dode zeezoogdieren aangespoeld. Het gaat om een bruinvis en een zeehond. Dat meldt de stichting Eerste Hulp Bij Zeezoogdieren (EHBZ).

BAARLAND - Kastelen lieten maandag de ophaalbrug zakken voor de kastelendag. Elk jaar op Tweede Pinksterdag zijn kastelen en buitenplaatsen geopend voor publiek.

KATTENDIJKE - De 19-jarige Boudewijn Lamper uit Kattendijke gaat morgen op bootcamp naar New Jersey, Amerika. Niet voor zijn fysieke conditie, maar om zijn marimba-spel te verfijnen. Hij krijgt daar les van Leigh Howard Stevens, de Messi van de marimba.

HEINKENSZAND - Wie op de 1e Pinksterdag de oldtimerbeurs in Heinkenszand bezocht had een grote kans om het Vlaamse amateurmodel Else Brasseur tegen het ontklede lijf te lopen. Ze ging op verzoek op de foto met auto's en motoren.

BATHMEN - Angelique van der Meet uit 's Heer Abtskerke heeft op de eerste speeldag van de landelijke tenniscompetitie twee nederlagen geleden. Haar team, De Lobbelaer uit Zevenbergen speelde met 3-3 gelijk tegen Salland. Van der Meet verloor zowel haar enkel- als dubbelspel partij in drie sets.

SLIEDRECHT - Kloetinge is de nacompetitie om een plaats in de hoofdklasse begonnen met een overwinning. In en tegen Sliedrecht scoorde de Bevelandse club met negen man het winnende doelpunt. Aart Veldhof werd matchwinner.

BORSSELE - Een jongen van 14 jaar heeft vrijdag een ritje op de motor van zijn vader gemaakt. De politie zette hem op de Wilhelminahofweg aan de kant omdat hij te snel reed. Toen pas werd duidelijk dat het een jongen van 14 jaar betrof.