- advertentie -

Nieuws over Bevelanden

TILBURG - Zondag eersteklasser GOES heeft op bezoek bij RKTVV drie belangrijke punten gepakt. De ploeg van John Karelse won in Tilburg met 0-2 en pakte zo de tweede periodetitel. Het is alweer de zesde competitiezege op rij. 

GOES - Een jubileumeditie dit jaar voor de Modelbouwshow in de Zeelandhallen in Goes. De beurs voor liefhebbers van miniaturen wordt voor de 25e keer georganiseerd en druk bezocht. Organisator Jan van 't Veen glundert van trots.

WILHELMINADORP - Een man van 26 uit IJmuiden is zaterdagavond aangehouden omdat hij aan de Oosthavendijk in Wilhelminadorp zou zijn doorgereden na een aanrijding. Hij was onder invloed van alcohol.

RILLAND - Op het NS-station Rilland-Bath is zaterdagmiddag een 30-jarige man uit Oud-Gastel opgepakt. Hij zou in een wachthokje op het perron hebben staan masturberen.

ALMKERK - Kloetinge blijft uitstekend presteren in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer Arie van der Zouwen won vanmiddag met 0-1 in en tegen Almkerk. Het enige doelpunt werd na tien minuten gemaakt door Remco van Tiggele. In dezelfde klasse verloor koploper Rijsoord. 

OOST-SOUBURG - Het treinverkeer tussen de NS-stations Bergen op Zoom en Kruiningen-Yerseke lag zaterdagochtend bijna drie uur plat. De oorzaak was een aanrijding met een persoon. 

GOES- Vandaag is het internationale Doe Vriendelijk Dag. Een dag per jaar worden we geacht net even wat aardiger te zijn tegen collega's, de buren en iedereen die we toevallig tegenkomen. Ben Verberk uit Rilland is 365 dagen per jaar vriendelijk. Hij houdt de binnenstad van Goes vrij van zwerfvuil met zijn speciale stofzuiger.

OOST-SOUBURG - De nieuwe track van Pep & Rash, The Stars Are Mine is vrijdag uitgekomen. Het duo uit Goes, bestaande uit Jesse van de Ketterij en Rachid El Uarichi, maakten het nummer in samenwerking met Chocolate Puma uit Haarlem. 

MIDDELBURG - Een modelspoorbaan van 3,5 bij 1,2 meter gaat voor de komende modelbouwbeurs met de fiets van Middelburg naar Goes. De baan is van modelbouwer Klaas Zondervan. Hij heeft geen auto en vond het een uitdaging om zijn baan op deze manier te vervoeren.

RILLAND - Een rijinstructeur uit Rilland zonder diploma is vrijdag betrapt tijdens het geven van een rijles. De 77-jarige man beschikte niet over de juiste papieren om les te geven. Aanvankelijk meldde de politie dat deze man al 'ns eerder was betrapt, maar dat berust op een misverstand.