- advertentie -

Nieuws over Bevelanden

AMSTERDAM - Steven Nuytinck is bij het NK atletiek in Amsterdam op de 400 meter horden op het podium geëindigd. De atleet uit Wolphaartsdijk werd net als vorig jaar derde.

GOES - Een 52-jarige man uit Hoogerheide is vrijdagochtend om 3.00 uur slapend in zijn auto aangetroffen op de vluchtstrook van de A58 bij Heinkenszand. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn.

GOES - Tienduizend keer loop je door je eigen stad of dorp, maar als je gaat fotograferen, kijk je toch anders. Met dat idee wilde Berbel Nijsse uit Goes iets doen. Donderdagavond liep ze met een groepje door de binnenstad van Goes, gewapend met een mobiele telefoon met daarop de fotoapp Instagram.

KAPELLE - Speel-o-theek De Schatkist in Kapelle zegt er alles aan te doen om het huidige gebouw te behouden. De speel-o-theek zit in hetzelfde gebouw als het Fruitteeltmuseum en er zijn plannen om het museumdepot in de ruimte van de Speel-o-theek onder te brengen.

GOES - De 16-jarige Niels von Hout uit Biervliet is de eerste Zeeuw die zijn tractorrijbewijs gehaald heeft. Sinds 1 juli mag je niet meer op een tractor rijden zonder rijbewijs, omdat er relatief veel ongelukken gebeuren met landbouwvoertuigen.

OOST-SOUBURG - Antwan Tolhoek (21) is de rest van het wielerseizoen ploeggenoot van de wereldtoppers Alberto Contador en Peter Sagan. De wielrenner uit Yerseke is door de World Tour ploeg Tinkoff-Saxo opgenomen in het team.

OOST-SOUBURG - Antwan Tolhoek (21) is de rest van het wielerseizoen ploeggenoot van de wereldtoppers Alberto Contador en Peter Sagan. De wielrenner uit Yerseke is door de World Tour ploeg Tinkoff-Saxo opgenomen in het team.

KAPELLE - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 43-jarige automobilist uit Achtmaal aangehouden voor rijden onder invloed. De man reed slingerend op de A58 richting Bergen op Zoom.

HANSWEERT - Bewoners van appartementencomplex Sluisburg in Hansweert vinden het maar niets dat hun woningen worden gesloopt. Twee maanden geleden werden ze bij elkaar geroepen en kregen ze te horen dat ze moeten verhuizen.

GOES - Vanuit het hele land komen fietsers naar Goes om deze week mee te doen met de fietsvierdaagse. Ze trotseren deze dagen regen en wind om aan hun rondjes door Zeeland te komen "Dit weer hoort bij Zeeland, dus we moeten niet zeuren."