- advertentie -

Nieuws over Bevelanden

GOES - Medipoint, een leverancier van Wmo-hulpmiddelen, opent een vestiging in Goes. Het bedrijf strijkt neer op bedrijventerrein Klein Frankrijk in het pand van de voormalige Opel-garage.

HEINKENSZAND - Bo en Mink Remijn (12 en 11 jaar) zijn klaar voor het NK Minibike. De broers uit Heinkenszand doen donderdag mee aan de wedstrijd die in Goes verreden wordt.

GOES - Na 22 jaar neemt directeur Bram de Jonge afscheid van ZLM. Hij gaat met pensioen en geeft het stokje door aan Marinus Schroevers, die hiervoor directeur verzekeringen was bij het bedrijf.

GOES - Eersteklasser GOES heeft geen punten weten te pakken in de thuiswedstrijd tegen de nummer twee Nuenen. Hierdoor verkleinen de kansen op een plek in de nacompetitie voor de Bevelandse club.

WILHELMINADORP - Grote drukte in Wilhelminadorp, waar ruim 200 deelnemers aan de internationale flyballwedstrijd zich zondag hebben verzameld. De estafettewedstrijd voor honden is vooral populair in België, maar ook in Duitsland en Nederland wordt de sport fanatiek beoefend.

NIEUW-AMSTERDAM -  Wielrenner Davy Gunst uit Yerseke is vijfde geworden in de ZODC Zuidenveldtour (UCI 1.2). Gunst maakte deel uit van de beslissende kopgroep van de wedstrijd in Drenthe.

KLOETINGE - De Zeeuwse derby in de 1e klasse C tussen Kloetinge en Bruse Boys is in 0-0 geëindigd. In een fel duel met veel overtredingen bleken beide ploegen gelijkwaardig. Kloetinge eindigde de wedstrijd met tien man na een rode kaart van Van Tiggele.

KAMPERLAND - Door het slechte weer hebben Zeeuwse campings minder gasten dan tijdens de vorige meivakantie. Dat blijkt uit navraag bij de campings, zoals De Molenhoek in Kamperland. Toch was er daar een drietal dat, ondanks de kou en de regen, in een tent probeerde te slapen.

GOES - Op de Grote Markt in Goes zijn gisteravond twee 25-jarige mannen, beiden uit Goes, aangehouden. Ze probeerden op een terras hun drankjes af te rekenen met vals geld.

KRUININGEN - De dodenherdenking op vier mei in Kruiningen gaat toch door. Het zag er eerder naar uit dat er niet voldoende vrijwilligers waren om de dodenherdenking te organiseren, maar er hebben zich op het laatste nippertje nieuwe mensen gemeld.