- advertentie -

Nieuws over Bevelanden

OOST-SOUBURG - Wielrenner Marco Minnaard (27) uit Wemeldinge rijdt ook in 2017 voor de Belgische ploeg Wanty-Groupe Gobert. Het wordt zijn vierde seizoen in dienst van de ploeg waar hij in 2014 als prof debuteerde.

OOST-SOUBURG - Wielrenner Marco Minnaard (27) uit Wemeldinge rijdt ook in 2017 voor de Belgische ploeg Wanty-Groupe Gobert. Het wordt zijn vierde seizoen in dienst van de ploeg waar hij in 2014 als prof debuteerde.

MIDDELBURG - Er moet een oplossing komen voor de verkeersopstopping die ontstaat als er problemen zijn bij de Vlaketunnel. De ChristenUnie in Provinciale Staten vindt het jammer dat hiervoor geen geld is vrijgemaakt in de begroting voor 2017. Die begroting is vrijdag besproken in een Statencommissie.

GOES - Bij een controle van politie en Belastingdienst in Goes zijn donderdag meerdere auto's afgevoerd. In totaal werd er ruim 1500 euro aan openstaande boetes geïnd.

KAMPERLAND - Het Emelissebier wordt binnenkort niet meer in Kamperland maar in Goes gebrouwen. De merknaam is verkocht aan de nieuwe brouwerij die komt in Slot Oostende in Goes.

KAPELLE - Kinderen op de buitenschoolse opvang in Zeeland bakken deze week speciaal voor SOS kinderdorpen. In Zeeland zijn 24 BSO's die meedoen aan deze actie. De kinderen maken cupcakes en versieren ze zelf. Daarna worden ze verkocht aan hun ouders. 

GOES - Met een kat op schoot een bakje koffie of thee drinken kan binnenkort in het eerste Kattencafé van Zeeland. Vanaf 2017 opent de eerste poezenpub in Goes onder de naam Kat & Schotel.

YERSEKE - De man van 48 uit Yerseke die werd verdacht van dieseldiefstal, had niets met de zaak te maken. De man was op het moment van de diefstal toevallig ook op het tankstation, zegt de politie.

GOES - Een man van 31 uit Goes heeft dinsdagochtend bij een dollemansrit een ongeluk veroorzaakt. De man is daarna doorgereden, zegt de politie.

GOES - De politie doet onderzoek naar de diefstal van meerdere telefoons uit het Omnium in Goes. De toestellen werden uit de kleedkamers gestolen. De dief heeft daarna foto's van de mobieltjes op internet gezet.