- advertentie -

Nieuws over Bevelanden

GOES - Het project Mural Art in Goes krijgt een eigen glossy. In het eenmalige blad komen foto's en verhalen over het maken van de grote muurschilderingen op de zijkanten van flats en andere gebouwen in Goes.

HEINKENSZAND - Tegenslag voor dahliakweker Frans Sturm uit Heinkenszand. Zijn unieke zwarte dahlia's, die donderdag mee zouden moeten gaan naar het Nederlands Kampioenschap dahliakweken, zijn verregend. De vele regen en hagel van de afgelopen dagen hebben de bloemen zwaar aangetast.

GOES - Het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) gaat voor 40 mensen collectief ontslag aanvragen. De Raad van Bestuur van het ziekenhuis van Walcheren en de Oosterschelderegio sluit daarbij gedwongen ontslagen niet uit. Ook worden tijdelijke contracten niet verlengd.

GOES - Twee Amsterdammers zijn in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Ringbaan West in Goes. De 40-jarige bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt.

GOES - Zondag eersteklasser GOES heeft met 2-2 gelijk gespeeld tegen Halsteren. De ploeg van Jan Poortvliet knokte zich knap terug van een 0-2 achterstand en houdt door dit resultaat een minimale kans op de volgende ronde. Bij een ruime zege van IFC op Halsteren gaat GOES door in de districtsbeker.

KLOETINGE - Doelman Matthew Lentink komt voorlopig niet meer uit voor de nationale voetbalploeg van Aruba. De keeper van Kloetinge is het niet eens met de gang van zaken rondom de interlands en heeft daarom, samen met een groot deel van de selectie, besloten de komende wedstrijden te boycotten. Aruba speelt op 4 en 8 september WK-kwalificatiewedstrijden tegen Saint Vincent en Grenadines.

KLOETINGE - Doelman Matthew Lentink komt voorlopig niet meer uit voor de nationale voetbalploeg van Aruba. De keeper van Kloetinge is het niet eens met de gang van zaken rondom de interlands en heeft daarom, samen met een groot deel van de selectie, besloten de wedstrijden te boycotten.

GOES - Bij een grote vechtpartij vannacht op de Markt in Goes is een vrouw van 19 jaar in haar buik en een man van 18 jaar in zijn rug gestoken. Een 16-jarige jongen uit Goes is als verdachte aangehouden.

NIEUWDORP - Bij een ongeluk tussen een auto en een trekker is zaterdagmiddag de bestuurder van een personenauto gewond geraakt. Dat gebeurde rond 13.00 uur op de kruising van de Europaweg-Oost met de Borsselsedijk in Nieuwdorp. Vermoedelijk was de personenauto aan het inhalen toen de trekker afsloeg.

KAMPERLAND - Een 22-jarige inwoner van Kamperland is vrijdagavond aangehouden voor verboden wapenbezit. Eerder die dag kreeg de politie een melding dat er een man liep op de Ruiterplaatweg met een vuurwapen bij zich. De politie vond de man later in zijn woning.