- advertentie -

Nieuws over Bevelanden

ELLEWOUTSDIJK - Bij een ongeluk in Ellewoutsdijk is een fietser omgekomen. Een man van 88 uit de gemeente Borsele werd geschept door een bestelbusje.

SHANGHAI - DJ-duo Pep & Rash uit Goes staat dit weekend op het podium in Shanghai. Ze spelen op festival STORM Electronic Music, China's grootste muziekfestival op het gebied van electronic en dance. 

GOES - De flyeractie van de vakbond CNV bij het personeel van de audiowinkel Bax-shop in Goes is volgens de vakbond een succes. Op de flyer staan vragen over onbetaalde overuren en over lidmaatschap van een eventuele ondernemingsraad. Aan de hand van de antwoorden onderneemt de vakbond vervolgstappen.

OOST-SOUBURG - De wielerwedstrijd ZLM Tour krijgt volgend jaar een vernieuwde route. De samenwerking met de gemeente Tholen wordt uitgebreid en de etappe op zaterdag ondergaat een facelift. 

GOES - Vakbond CNV gaat komende vrijdag praten met de werknemers van Bax-shop in Goes. De bond heeft daarover woensdag afspraken gemaakt met de directie van het bedrijf. CNV maakt zich zorgen over de slechte arbeidsomstandigheden en nare werksfeer.

'S-HEERENHOEK - In twee schuren aan de 's-Heerenhoeksedijk in 's-Heerenhoek is woensdag rond 16.00 uur brand uitgebroken. Bij de brand is een kleine hoeveelheid aan asbest vrijgekomen.

GOES - Bax-shop directeur Jochanan Bax erkent dat er problemen zijn en zijn geweest binnen het bedrijf. Hij doet dat in een interne email aan het personeel, die in handen is van Omroep Zeeland.

YERSEKE - Een vrachtwagenchauffeur is woensdagmiddag met zijn combinatie van de A58 geraakt en in de sloot terecht gekomen. Voor de berging heeft Rijkswaterstaat woensdagavond de afrit enige tijd afgesloten. 

GOES - Het personeel van Bax-shop is trots op het merk en de uitstraling van het bedrijf, maar de werknemers zijn negatief over de werkomstandigheden en de negatieve behandeling door de directie. Dat blijkt uit een intern document van de webwinkel, dat in handen is van Omroep Zeeland.

GOES – Intimidatie, machtsmisbruik en mismanagement bij Bax-shop. Dat zijn kwalificaties van oud-medewerkers over het bedrijf. Het ongekende succes van internetwinkel Bax-shop in Goes kent ook een andere kant, waar maar weinig betrokkenen openlijk over durven praten.