- advertentie -

Nieuws over Bevelanden

OVEZANDE - Lisa Kapper uit Ovezande staat in de finale van het televisieprogramma Holland's Next Top Model. Tijdens de uitzending maandag was ze de eerste deelneemster die door was. Met haar zestien jaar is Lisa de jongste deelnemer aan het programma tot nu toe.

OVEZANDE - De politie heeft zondagmiddag een 56-jarige man uit Ovezande opgepakt voor het ernstig mishandelen van zijn hond. De man is ingesloten. De hond verkeert buiten levensgevaar.

GOES - De politie heeft zondagavond op het treinstation van Goes een 32-jarige man uit Vught aangehouden. Volgens twee vrouwen heeft hij zich in hun bijzijn in de trein bevredigd. Dat gebeurde volgens hen iets voor 17.30 uur.

COLIJNSPLAAT - De gemeente Noord-Beveland is er niet in geslaagd nabestaanden te vinden van het echtpaar Nieuwdorp-Nieuwenhuijzen. Noord-Beveland was de zoektocht begonnen om familieleden te kunnen uitnodigen voor het terugplaatsen van twee gerestaureerde graftrommels op de graven.

HEINKENSZAND - Knooppunt Stelleplas is in de nacht van zondag op maandag geopend: het eerste stukje van de vernieuwde Sloeweg dat klaar is. Wegverkeer kan nu via nieuwe op- en afritten de A58 op en af bij Heinkenszand.

GOES - Na vier achtereenvolgende zeges heeft GOES een grote nederlaag moeten slikken. Op eigen veld verloor de zondag eersteklasser met 3-6 van Geldrop.

KLOETINGE- Kloetinge heeft in de eerste klasse C zijn tweede overwinning op rij geboekt. Op het eigen Wesselopark won de Bevelandse club met 3-1 van koploper Nieuw Lekkerland.

GEERSDIJK - In zijn woonplaats Geersdijk is vrijdag op 63-jarige leeftijd oud-politicus Ariekees Oudshoorn overleden. Oudshoorn was jarenlang actief voor Noord-Bevelands Belang. Hij was al enige tijd ziek.

GOES - Het lijkt een ouderwetse manier van reclame maken, met een groot reclamebord door een stad fietsen. Maar de jonge ondernemers Pim Zuidijk uit Kapelle en Izak de Heer uit Tholen vinden het een gat in de markt. De zestienjarigen hebben inmiddels hun derde opdracht binnengehaald.

'S-HEERENHOEK - In 's-Heerenhoek staat een enorme tent ter gelegenheid van het oktoberfeest, dat zaterdag wordt gehouden. Dit jaar grootser dan ooit, want de carnavalsstichting De Koenkelpot bestaat 55 jaar en dat wordt op grootste wijze gevierd.