- advertentie -

Nieuws over Tholen

OUD-VOSSEMEER - De Molendijk in Oud-Vossemeer is levensgevaarlijk, letterlijk. Zondag kwam op de weg een automobilist om het leven. De afgelopen jaren vonden er tientallen ongelukken plaats. Maar wat maakt die weg zo gevaarlijk?

OUD-VOSSEMEER - De provincie Zeeland is helemaal gek geworden, stelt Henny Pons die langs de levensgevaarlijke Molendijk in Oud-Vossemeer woont. "Hoe ingewikkeld kan het zijn om hier onmiddellijk een 60 kilometer-weg van te maken. En waarom pas in september, waarom is dat anderhalf jaar geleden niet gebeurd?"

OUD-VOSSEMEER - De automobilist die gisterenavond op de Molendijk in Oud-Vossemeer om het leven kwam is niet de eerste persoon die daar in de problemen komt. De weg heeft een geschiedenis van ongelukken van verwondingen tot dodelijke ongevallen.

OUD-VOSSEMEER - Op de Molendijk in Oud-Vossemeer is zondagavond 24-jarige man uit Schouwen-Duiveland om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeluk. De bestuurder reed rond 18 uur door een nog onbekende oorzaak tegen een boom en overleed ter plaatse.

SCHERPENISSE - De Statenfractie van de PvdA wil voorkomen dat mensen permanent gaan wonen in het nieuwe vakantiecomplex Het Baken bij Gorishoek. Volgens de PvdA wil de gemeente Tholen die permanente bewoning toestaan, omdat de bouw van het vakantiepark anders niet van de grond komt.

ROTTERDAM - Bart Nieuwkoop (19) uit Tholen stapte zondag tijdens de open dag van Feyenoord uit de helikopter. Ruim vijftigduizend supporters zagen hoe Nieuwkoop samen met onder meer Dirk Kuyt gepresenteerd werd.

BERGEN OP ZOOM - Twee mannen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden op de A4 ter hoogte van Bergen op Zoom. De twee, afkomstig uit Tholen en Roosendaal, hadden bijna 100.000 euro contant geld in hun auto.

OUD VOSSEMEER - Een opvallende stap van schooldirecteur Huib Westerweel. Hij nam vrijdag afscheid van Die Heenetrecht in Oud-Vossemeer. Maar voor de zestigjarige Westerweel is dat geen reden om het onderwijs vaarwel te zeggen. Integendeel: hij gaat weer voor de klas staan.

OUD-VOSSEMEER - De bestuurder die dinsdag op de Molendijk in Oud-Vossemeer met haar bestelbusje tegen een boom botste is een zestigjarige vrouw uit de gemeente Tholen. Dat laat de politie woensdag weten.

OUD-VOSSEMEER - Een vrouw is dinsdagmiddag bekneld geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Molendijk in Oud-Vossemeer. Haar bestelbusje raakte daar om 17.15 uur van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. Ze is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht met de traumahelikopter.