- advertentie -

Nieuws over Tholen

POORTVLIET - In Poortvliet heeft het arrestatieteam een 27-jarige Vlissinger aangehouden voor betrokkenheid bij een schietpartij eind oktober in Vlissingen. Daarbij werd een man in auto beschoten door een fietser.

SINT PHILIPSLAND - De twee mannen die twee weken geleden op heterdaad werden betrapt tijdens een inbraak in de kantine van de voetbalvereniging NOAD'67 in Sint Philipsland blijken meer op hun kerfstok te hebben. Ze hebben meerdere inbraken bekend.

MIDDELBURG - Een 30-jarige vrouw uit Stavenisse moet een celstraf krijgen van een jaar, waarvan zes maanden voorwaardelijk, als het aan het Openbaar Ministerie ligt. Die straf hoorde de verdachte woensdag tegen zich eisen.

SINT-ANNALAND - De oud-voetbalprofs Dennis en Gérard de Nooijer zetten zich in voor het jeugdvoetbal op Tholen. De voetbaltweeling verzorgen de komende maand enkele trainingen voor de talentvolle spelers op het eiland in de leeftijd van tien tot dertien jaar.

SINT-ANNALAND - De oud-voetbalprofs Dennis en Gérard de Nooijer zetten zich in voor het jeugdvoetbal op Tholen. De voetbaltweeling verzorgt de komende maand enkele trainingen voor de talentvolle spelers op het eiland in de leeftijd van tien tot dertien jaar.

DEN BOSCH - De politie heeft dinsdag een 16-jarige jongen uit Den Bosch aangehouden voor de schietpartij waarbij een 21-jarige Tholenaar in zijn hand werd geschoten. Dat gebeurde op 19 november bij het treinstation in Den Bosch-Oost.

SINT-MAARTENSDIJK - De politie heeft woensdag bij een inval in twee loodsen in Sint-Maartensdijk 74 stuks verboden vuurwerk gevonden. Ook lag er een stroomstootwapen en wat softdrugs.

OUD-VOSSEMEER - Op de Molendijk (N656) bij Oud-Vossemeer is dinsdagmiddag een auto van de dijk afgereden en in een sloot beland. De vrouwelijke bestuurder kwam daarbij met de schrik vrij, meldt een wijkagent in Tholen.

SINT PHILIPSLAND - Het bestuur van voetbalvereniging NOAD'67 in Sint Philipsland is geschokt na de inbraak van dinsdagavond. Dat bleek woensdagavond tijdens het opruimen van de aangerichte troep.

SINT PHILIPSLAND - Het bestuur van voetbalvereniging NOAD'67 in Sint Philipsland is geschokt na de inbraak van dinsdagavond. Dat bleek woensdagavond tijdens het opruimen van de aangerichte troep.