- advertentie -

Nieuws over Tholen

THOLEN - De vlaggen hangen uit want het is feest in Tholen. De stad bestaat vandaag namelijk precies 650 jaar. Op 7 december 1366 verleende graaf Jan van Blois Tholen stadsrechten.

OUD-VOSSEMEER - Cees Stoutjesdijk vertrekt aan het eind van dit seizoen als trainer van Vosmeer. Dat staat te lezen op de website van de Thoolse vereniging. Stoutjesdijk is bezig aan zijn derde seizoen bij de zaterdag vierdeklasser. 

SINT-PHILIPSLAND -  NOAD'67 heeft de verbintenis met trainer Ad Palings met een jaar verlengd. De Brabander is bezig aan zijn derde seizoen bij de club uit Sint-Philipsland en plakt daar dus nog een jaar aan vast. Volgens het bestuur van NOAD ’67 is Palings toekomstgericht en houdt hij zich bezig met de leeftijdsopbouw en kwaliteit van de selectie. 

SINT-MAARTENSDIJK - Op de Hogeweg in Sint-Maartensdijk zijn woensdagmiddag twee auto's tegen elkaar aangereden. Een auto reed na de botsing van de dijk en kwam in de sloot naast de weg tot stilstand. De bestuurder van die auto raakte bekneld en is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd.

THOLEN - In het bedrijvenpand in Tholen, waar vanochtend brand was, zat een wietplantage. Dat laat de politie weten. De brand is inmiddels geblust, maar door instortingsgevaar kan de politie niet naar binnen. 

SINT-ANNALAND - Edwin Kriens gaat aan het einde van het seizoen vertrekken bij WHS. Dat maakte de trainer zelf bekend na afloop van de competitiewedstrijd tussen WHS en Rillandia van afgelopen zaterdag. 

SINT-ANNALAND - Aan de Oudelandseweg bij Sint-Annaland is vrijdagochtend vroeg een auto in de sloot gevonden. Politie, ambulance en de brandweer rukten uit toen de melding binnenkwam, maar toen de hulpdiensten bij de auto aankwamen, bleek er niemand meer in te zitten. 

THOLEN - Zangduo Anita en Ed uit Tholen komt op bezoek bij De Sint en De Leeuw. In dat tv-programma dat 4 december wordt uitgezonden, zingen Anita en Ed hun liedjes Chinees-Indisch Restaurant en Hé Ouwe Gek. Ze worden daarbij begeleid door het showorkest van Paul de Leeuw. 

POORTVLIET - De politie heeft in Poortvliet een hennepkwekerij ontdekt met 236 grote planten. De kwekerij is dinsdag ontmanteld, laat de politie weten.

SINT-MAARTENSDIJK - Hoewel de winter nog niet begonnen is poppen al wel de eerste kerstmarkten op. Zo ook in Sint-Maartensdijk. En met een bijzonder tintje want het is een kerstmarkt voor mensen met weinig geld.