Nieuws over Tholen

THOLEN - De Molenvlietsedijk en de Zoekweg in Tholen gaan op de schop. De gemeente gaat op die wegen werken aan de voorzieningen voor fietsers, voetgangers en parkeren.

OOST-SOUBURG - Het gaat hard met het aantal aanmeldingen voor de Oversteek Oosterschelde. Het aantal zwemmers staat binnen twee weken al op 60, zegt organisator Jan Boonman.

OOST-SOUBURG - Het gaat hard met het aantal aanmeldingen voor de Oversteek Oosterschelde. Het aantal zwemmers staat binnen twee weken al op 60, zegt organisator Jan Boonman.

SINT-ANNALAND - Het Waterschap Scheldestromen trekt ruim 750.000 euro uit om de wateroverlast op Tholen aan te pakken. Het grootste gedeelte van het geld, 600.000 euro, wordt gebruikt om de afvoerproblemen in de Anna Vosdijkpolder tussen Sint-Annaland en Stavenisse op te lossen.

SINT-PHILIPSLAND - In natuurgebied Rammegors bij Sint Philipsland stroomt weer zout water binnen. Rijkswaterstaat meldt dat het zogenoemde doorlaatmiddel weer is geopend.

SINT-MAARTENSDIJK - De politie heeft vier mannen aangehouden voor het vernielen van ramen van een woning aan de Muyeweg in Sint-Maartensdijk. Door het inslaan van de ramen raakte de bewoner gewond.

SINT-PHILIPSLAND - Een van de verdachten uit Sint-Philipsland die woensdag werd aangehouden voor een mishandeling in Oostenrijk wordt ook in verband gebracht met een zware mishandeling in zijn woonplaats in oktober 2013. Hij zit nu vast voor beide feiten.

SINT-PHILIPSLAND - De politie heeft woensdagochtend op verzoek van de Oostenrijkse politie drie mannen uit Sint-Philipsland aangehouden. De mannen worden verdacht van mishandeling.

THOLEN - De Jongerenraad in Tholen verandert zijn werkwijze drastisch. Voortaan worden jongeren gezocht die zich kort voor bepaalde projecten willen inzetten.

SINT PHILIPSLAND - De politie heeft zaterdag een 63-jarige man uit Sint Philipsland aangehouden voor verboden wapenbezit. De verdachte had het wapen te koop aangeboden op een advertentiesite.