- advertentie -

Nieuws over Tholen

THOLEN - Thoolse scholieren worden tot in ieder geval 16 september nog door Dutax leerlingenvervoer van en naar school gebracht. Dat is de uitkomst van gesprekken tussen de gemeente en de curator van het failliete taxibedrijf. 

OUD-VOSSEMEER - Drie maanden geleden moest Nel Boogaart uit Oud-Vossemeer haar huis verlaten vanwege de brand bij haar buurvrouw. Ze kan op zijn vroegst pas weer in december in haar eigen bed slapen, maar klagen doet ze niet. 

THOLEN - Zeeuwse Noordzeevissers hebben het helemaal gehad met de pas ingevoerde aanlandplicht. Daarom gaat een aantal van hen zaterdag richting Rotterdam om te demonstreren. Job Schot uit Tholen heeft de leiding over de actiegroep. 

SINT-MAARTENSDIJK - Het 'Haeskooien' in het dorpshuis in Sint-Maartensdijk is voor herhaling vatbaar. Dat stelt beheerder en bedenker Hans Visser van dorpshuis Haestinge. Sinds 23 juli was het de plek voor Thoolse kinderen om te spelen als het slecht weer was.

THOLEN - Tholen dient, samen met Bergen op Zoom en Steenbergen, een klacht in bij de Europese Commissie over de kerncentrale in Doel. De gemeenten hopen te bereiken dat de Belgische centrale alsnog sluit. 

THOLEN - Een 22-jarige vrouw uit Tholen is aangehouden, omdat ze de voordeur heeft beschadigd van haar zus in Bergen op Zoom. De Thoolse eiste haar hond terug, die de zus zou hebben gestolen.

SINT-MAARTENSDIJK - Een filmpje van een streaker in Sint-Maartensdijk wordt veel bekeken op internet. Op de beelden is te zien dat een man in zijn blootje over de botsautobaan op de kermis rent.

STEENBERGEN - Voor het ernstig mishandelen van een 20-jarige man uit Oud-Vossemeer zijn vijf jongens in de leeftijd van vijftien tot zeventien jaar zijn aangehouden. De vijf sloegen de man in Steenbergen in de nacht van zaterdag op zondag in elkaar.

ROTTERDAM - Bart Nieuwkoop uit Tholen wil dit jaar meer aan spelen toekomen bij Feyenoord. Vorig jaar maakte hij zijn debuut in de Eredivisie en speelde vijf wedstrijden. Dit jaar wil hij meer. "Mijn kans gaat komen en als die komt dan ga ik hem pakken."

ROTTERDAM - Bart Nieuwkoop uit Tholen wil dit jaar meer aan spelen toekomen bij Feyenoord. Vorig jaar maakte hij zijn debuut in de Eredivisie en speelde vijf wedstrijden. Dit jaar wil hij meer. "Mijn kans gaat komen en als die komt dan ga ik hem pakken."