- advertentie -

Nieuws over Tholen

THOLEN - De 77-jarige Kees Slager uit Poortvliet keert terug in de politiek. Slager neemt in de gemeenteraad van Tholen de plaats in van SP-raadslid Annie Vogelaar. Vogelaar stopt vanwege gezondheidsredenen.

POORTVLIET - De 45-jarige man uit Kruiningen die maandag met zijn bedrijfsauto in een sloot reed is donderdag aan zijn verwondingen overleden. De man verongelukte op de kruising van de Boneputteweg met de Bram Groenewegeweg in Poortvliet.

THOLEN - De bibliotheek in Tholen opent vrijdagochtend zijn eerste 'Bieb in de buurt'. Abonnees kunnen voortaan niet langer terecht bij een grote bibliotheek, maar alleen nog bij zulke kleinere uitleenpunten.

THOLEN - In de haven van Tholen wordt druk gewerkt aan de veiligheid van de wijk Waterfront. De werkzaamheden voor een keermiddel aan de kop van de jachthaven zijn in volle gang. Er moet niet teveel tegenzitten, want de constructie moet eind van dit jaar klaar zijn.

OUD-VOSSEMEER - De 23-jarige man die eerder deze maand botste met zijn bedrijfsbus op de Molendijk bij Oud-Vossemeer had niet gedronken. De politie meldde eerder dat hij wel gedronken had, maar komt daar nu op terug.

OUD-VOSSEMEER - Gedeputeerde Harry van der Maas heeft bewoners van de Molendijk bij Oud-Vossemeer maandag snelle maatregelen beloofd die de ongeluksweg veiliger moeten maken. Omwonenden hekelden in een gesprek met de gedeputeerde het trage beleid van de provincie.

POORTVLIET - Bij een ernstig verkeersongeluk in Poortvliet is de bestuurder in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. Het betrof een eenzijdig ongeval op de kruising van de Boneputteweg met de Bram Groenewegeweg. De oorzaak van het ongeluk is onbekend.

OUD-VOSSEMEER - Op de Bartelmeetweg tussen Oud-Vossemeer en Sint-Annaland is vrijdagochtend een tractor met aanhanger gevuld met aardappels gekanteld. Dat gebeurde nadat de trekker botste met een auto.

OUD-VOSSEMEER - Aan de Molendijk bij Oud-Vossemeer is vrijdagmorgen weer een auto van de weg geraakt. De automobilist kwam terecht in een sloot. Het is onduidelijk of de bestuurder gewond raakte. Er was wel een ambulance opgeroepen.

SINT-ANNALAND - Een tractor heeft donderdagmiddag zijn lading aardappelen op een kruispunt in Sint-Annaland verloren. De rotonde aan de Langeweg en de Veilingweg was een tijd lang deels afgesloten om de aardappels van de weg te krijgen.