- advertentie -

Nieuws over Tholen

OUD-VOSSEMEER - Buurtbewoners van de straat waar woensdagavond een zogeheten Project X-feest werd voorkomen zijn geschrokken. Vooral het feit dat de politie rond de honderd jongeren heeft moeten tegengehouden heeft op de omwonenden impact gehad.

OUD-VOSSEMEER - In Oud-Vossemeer is woensdagavond een 'Project X-feest' voorkomen. Dat zegt de gemeente Tholen. Een 16-jarige jongen wilde een feestje organiseren voor vrienden, maar de uitnodiging verspreidde zich razendsnel via sociale media. 

SINT-MAARTENSDIJK - Tholen heeft eindelijk een plek waar kinderen kunnen spelen als het regent. In het dorpshuis Haestinge in Sint-Maartensdijk kunnen kinderen tot en met 23 augustus 'Haeskooien', een variant op apenkooien.

THOLEN - Twee mannen zijn zondagavond op de Oesterdam tussen Rilland en Tholen door de politie uit de auto gepraat en gedwongen op de grond te gaan liggen. De politie verdacht hen van vuurwapenbezit. 

THOLEN - Tholen krijgt geen noodopvang voor asielzoekers. De gemeente wil in eerste instantie maximaal 200 mensen opvangen, en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) wil minimaal 300 vluchtelingen opvangen. 

THOLEN - De politie heeft woensdag op Tholen elf automobilisten bekeurd voor gevaarlijk rijgedrag. Ze liepen tegen de lamp tijdens controles op de Postweg.

THOLEN - Bij een vechtpartij op de Oesterdam is dinsdagavond een 18-jarige jongen uit Hoogerheide bewusteloos geslagen. De dader, een 16-jarige jongen uit Bergen op Zoom, is aangehouden. 

SCHERPENISSE - De politie denkt dat, naast de twee Zeeuwse verdachten, nog meer mensen zijn betrokken bij de Bosatlas-diefstal. Begin dit jaar werden uit verschillende scholen in Bergen op Zoom atlassen gestolen. 

THOLEN - Van schapendrijver tot vissersboot, van Zeeuwse koets tot klederdrachtgroep; wie zaterdag door Tholen loopt, komt ogen tekort. Een bonte stoet trekt 's middags door de straten van Tholen in het kader van 650 jaar stadsrechten.

SCHERPENISSE - De man die dinsdagavond is verdronken in de Oosterschelde bij Scherpenisse, is een 69-jarige inwoner van Bergen op Zoom. De man was 42 jaar vaste gast op een nabijgelegen camping in Gorishoek, even buiten Scherpenisse.