- advertentie -

Nieuws over Tholen

POORTVLIET - Arno Anthonisse is ook komend seizoen trainer bij SPS uit Poortvliet. De oefenmeester heeft zijn verbintenis met de zaterdag vierdeklasser met één jaar verlengd.

Ranglijst

SINT MAARTENSDIJK - Johan Sulkers is ook volgend seizoen trainer van zaterdag vierdeklasser Smerdiek. Sulkers is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij de club.

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie heeft donderdag onder meer vier weken voorwaardelijke celstraf geëist tegen een 46-jarige man uit Poortvliet voor een poging tot zware mishandeling van twee politieagenten. Op 15 februari 2015 zouden de agenten drie keer opzij hebben moeten springen voor de man in diens SUV.

THOLEN - De inhoud van de tientallen gedumpte vaten met vermoedelijk drugsafval op Tholen is niet uit die vaten gelekt. Het waterschap heeft geen chemicaliën uit de vaten gevonden in de drie getroffen sloten. Het merendeel van de tonnen was al leeg toen de lading werd achtergelaten.

POORTVLIET - Een persoon is donderdagochtend gewond geraakt bij een bedrijfsongeval op de Bitterhoekseweg in Poortvliet. Het slachtoffer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

THOLEN - De grootste waterberging van Nederland, het Volkerak-Zoommeer, is donderdag in gebruik genomen. Minister Schultz van Infrastructuur opende de waterberging met een ceremonie in Bergen op Zoom.

SINT PHILIPSLAND - Op Tholen zijn woensdagochtend tientallen vaten met chemicaliën gedumpt in een aantal sloten. De politie vermoedt dat het gaat om afval uit een drugslaboratorium. Het is nog onduidelijk om welke stoffen het precies gaat en of deze giftig zijn.

THOLEN - Ed Kouwenhoven viert dit jaar zijn 40-jarig jubileum als artiest. Hij doet dat met een jubileumshow op 1 mei in Bergen Op Zoom. Op die dag wordt ook het nieuwe album van Anita en Ed gepresenteerd.

THOLEN - In verzorgingstehuis Ten Anker in Tholen is het eerste nietje gezet voor de langste slinger ooit. De kleurige versiering moet 16,50 kilometer lang worden en komende zomer klaar zijn. De slinger wordt gemaakt voor het 650 jarig bestaan van Tholen-Stad.

THOLEN - Slecht nieuws voor schaatsliefhebbers op Tholen. Voor het eerst sinds de aanleg van de ijsbaan bij de Oesterputten in Tholen bestond de kans dat er geschaatst kon worden. Vandalen hebben de baan echter vernield.