- advertentie -

Nieuws over Walcheren

ZOUTELANDE - Hamid El Mouaziz heeft vrijdagavond dan toch zijn prijzengeld voor de Kustmarathon gekregen. De hardloper won in een parcoursrecord, maar vergat om zijn gewonnen 1000 euro op te halen.

OOST-SOUBURG - Zangeres Julia van de Ketterij uit Vlissingen geniet met volle teugen van haar optredens op The Night of the Proms. Ze is lid van The Pretty Vanillas die dit seizoen de achtergrondzang verzorgt. De eerste concerten in het Antwerpse Sportpaleis zitten erop, dit weekend volgt Ahoy Rotterdam.

OOSTKAPELLE - Oostkapelle heeft sinds vrijdag een Hof van Heden. Op het terrein aan de rand van het dorp komt een tuin met fruit- en notenbomen. De protestantse gemeente zit achter het initiatief en hoopt dat mensen elkaar in de tuin gaan ontmoeten.

MIDDELBURG - Een zestal Middelburgse sportverenigingen zet de deuren open voor asielzoekers. De clubs zijn gevestigd in sportcomplex De Sprong, dat vlakbij het asielzoekerscentrum in Middelburg ligt. "Het is een win-win situatie", zegt Peter Boon van Tafeltenniscombinatie Middelburg.

MIDDELBURG - Zes Middelburgse sportverenigingen zetten de deuren open voor asielzoekers. De clubs zijn gevestigd in sportcomplex De Sprong, dat vlakbij het asielzoekerscentrum in Middelburg ligt. "Het is een win-win situatie", zegt Peter Boon van Tafeltenniscombinatie Middelburg.

MIDDELBURG - Indoor Karting Middelburg heeft naar eigen zeggen flink geprofiteerd van de 'Max Verstappen-mania' in ons land. Het ledental van de vereniging is het afgelopen jaar met 50 procent gestegen.

MIDDELBURG - Indoor Karting Middelburg heeft naar eigen zeggen flink geprofiteerd van de 'Max Verstappen-mania' in ons land. Het ledental van de vereniging is het afgelopen jaar met 50 procent gestegen.

KOUDEKERKE - Je kunt niet jong genoeg beginnen met het het wegwijs maken van kinderen op de digitale snelweg. Reden voor Delta om basisscholen te bezoeken en veilig gebruik van internet en social media onder de aandacht van kinderen te brengen.

VLISSINGEN - Een Vlissinger is donderdagmorgen opgepakt nadat er drugs en wapens in zijn woning werden aangetroffen. De 28-jarige man gaf zelf toestemming in zijn huis te kijken.

ARNEMUIDEN - De brand in het leegstaande Badhotel Veerse Meer is aangestoken. Volgens een politiewoordvoerder kan het geen toeval zijn dat er opnieuw brand is ontstaan in het pand. "We gaan uit van brandstichting, omdat het pand afgesloten is van stroom waardoor van kortsluiting geen sprake kan zijn."