- advertentie -

Nieuws over zeeland

OOST-SOUBURG -Vanwege de aanhoudende droogte heeft de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) code oranje ingesteld. Dit omdat het risico op natuurbranden groot is. In natuurgebieden geldt sinds vrijdag een vuurverbod.

OOST-SOUBURG - Liefhebbers kunnen dit weekend naar hartenlust aan de slag met de barbecue. Vrijdag tot en met zondag is er volop zonneschijn. Zaterdag verwacht MeteoGroup zelfs de eerste zomerse dag van het jaar, met een temperatuur van 25 graden.

OOST-SOUBURG - Goedemorgen, het is woensdag 4 mei 2016. Dit is het nieuws vanmorgen in Zeeland.

MIDDELBURG - Waterschap Scheldestromen heeft over 2015 zo'n 2,5 miljoen euro overgehouden. Dat staat in de jaarcijfers. Het waterschap houdt het geld onder meer over doordat werk is uitgesteld waar wel geld voor was uitgetrokken. Ook zijn de personeelskosten gedaald.

OOST-SOUBURG - Goeiemorgen, op donderdag 17 maart. Dit is in het nieuws in Zeeland: 

OOST-SOUBURG - In de laatste week van 2015 werd er zoals elk jaar oliebollen getest, vuurwerk vroegtijdig afgestoken en prijzen gewonnen. Hier en over ander nieuws twitterde jullie er weer op los. Wij hebben een overzicht gemaakt!

OOST-SOUBURG - Omroep Zeeland brengt het nieuws en jullie - de Zeeuwen- reageren op Twitter! Soms grappig, soms met extra informatie en soms zijn jullie er gewoon als eerste bij.

OOST-SOUBURG - De weersvoorspellingen zijn eensluidend. We gaan morgen richting de veertien en misschien wel vijftien graden En daarbovenop weet de zon 's middags tussen of door de bewolking heen te schijnen. Krijgen we de allereerste rokjesdag in december?

BURG-HAAMSTEDE - In mei houdt Natuurmonumenten voor het eerst de Cultuur Monumenten Maand. Dan is een aantal van de 3000 cultuurhistorische bouwwerken te bezichtigen die de vereniging in beheer heeft. Normaal zijn deze gebouwen, waarvan er zo'n 250 een rijksmonument zijn, gesloten voor het publiek.

VLISSINGEN - Bij een vechtpartij in het uitgaansgebied van Vlissingen zijn afgelopen nacht vier mannen uit Tiel en Vlissingen aangehouden. Ze worden ervan verdacht een 24-jarige Vlissinger en een 23-jarige man uit de gemeente Veere te hebben mishandeld. De slachtoffers liepen hoofdwonden op en zijn behandeld in het ziekenhuis.