- advertentie -

Nieuws over Zeeuws-Vlaanderen

ROTTERDAM - De definitieve selectie wordt pas over twee weken bekend, maar Anthony van Assche denkt de uitkomst al te weten. Hij verwacht niet dat hij bij het Nederlands team hoort dat mee gaat doen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

ROTTERDAM - De definitieve selectie wordt pas over twee weken bekend, maar Anthony van Assche denkt de uitkomst al te weten. Hij verwacht niet dat hij bij het Nederlands team hoort dat mee gaat doen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. 

TERNEUZEN - Een 26-jarige Terneuzenaar is zondagnacht zwaar mishandeld voor de deur van een café aan de Noordstraat in Terneuzen. Hij kreeg trappen en klappen, en raakte gewond aan zijn gezicht en bovenlijf.

TERNEUZEN - Ze noemen zich Vellie & Scarra en als het aan hen ligt wordt hun nieuwe clip een regelrechte zomerhit. Je Voelt Dit van de twee Zeeuws-Vlaamse rappers is het relaas van een ontmoeting met een vrouw met sexy 'boobs en booty', of was het toch allemaal een droom?

ROTTERDAM - Anthony van Assche heeft bij het Nederlands kampioenschap turnen in Rotterdam goud gewonnen op het onderdeel ringen. Het was voor de uit Sas van Gent afkomstige Van Assche zijn enige medaille. Door een duimblessure liet hij andere toestelfinales aan zich voorbij gaan.

ROTTERDAM - Anthony van Assche heeft bij het Nederlands kampioenschap turnen in Rotterdam goud gewonnen op het onderdeel ringen. Het was voor de uit Sas van Gent afkomstige Van Assche zijn enige medaille. Door een duimblessure liet hij andere toestelfinales aan zich voorbij gaan.  

OUDDORP - Hans Dekkers uit IJzendijke heeft bij het Nederlands kampioenschap wielrennen voor Zeeuws succes gezorgd. De renner van het Belgische Arrow Cycling Team won een bronzen medaille bij de elite-renners zonder contract.

TERNEUZEN - Volgend jaar moet de vierde editie van de cityrun Terneuzen nog beter: meer afstanden en met nog meer gebouwen. Dat is de conclusie zaterdag na de derde editie van de cityrun door Terneuzen. Deelnemers konden rennen of wandelen door onder meer het Scheldetheater en het Portaal van Vlaanderen.

TERNEUZEN - Drie honderdjarige Zeeuws-Vlamingen zijn tijdens de Havendagen op zaterdag in het zonnetje gezet. Ze kregen een speciale rondvaart op de stoomsleper Furie, die net als hen, honderd jaar oud is. De oude stoomsleper ligt dit weekend in Terneuzen vanwege de Havendagen. 

TERNEUZEN - Provinciaal Belang in Terneuzen wil dat bewoners van de binnenstad beter beschermd worden tegen mogelijke schade aan hun huizen door de aanleg van de nieuwe zeesluis.