- advertentie -

Nieuws over Bevelanden

NIEUW-LEKKERLAND- Kloetinge heeft de moeilijke uitwedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland gewonnen met 2-1. Ondanks een vroege achterstand wist de Zeeuwse equipe de wedstrijd toch tot een goed einde te brengen. Daan Esser maakte een kwartier voor tijd de winnende treffer. Door het resultaat van vanmiddag handhaaft de Bevelandse ploeg zich op de tweede plek.

VEERE - Het sloeproeiseizoen is zaterdag van start gegaan. Traditioneel gebeurt dat met de Veerse Slag; een wedstrijd over elf kilometer op het Veerse Meer, georganiseerd door Sloeproeivereniging De Zeeuwse Deernen

GOES - Gregory Sedoc leerde zaterdag de jeugdleden van AV'56 de fijne kneepjes van het hordelopen. In de clinic op de atletiekbaan in Goes kregen tientallen jonge atleten tips van de drievoudig deelnemer aan de Olympische Spelen.

GOES - Gregory Sedoc leerde zaterdag de jeugdleden van AV'56 de fijne kneepjes van het hordelopen. In de clinic op de atletiekbaan in Goes kregen tientallen jonge atleten tips van de drievoudig deelnemer aan de Olympische Spelen. 

KAPELLE - In Kapelle is zaterdagmorgen gestart met het opruimen van de afgebrande schuren. Met kranen worden de resten opgeruimd van KG Fruit wat afgelopen donderdag volledig afbrande. De opruimwerkzaamheden gaan een aantal dagen duren.

KAPELLE - De groep seizoensarbeiders die donderdagmiddag van het terrein van een fruitbedrijf in Kapelle moest vluchten vanwege een grote brand hebben vrijdagochtend het werk weer hervat. De burgemeester van de gemeente Kapelle, Anton Stapelkamp, roemt de strijdbare houding van de eigenaar van het fruitbedrijf.

KAPELLE - De buurtbewoners die werden geëvacueerd vanwege de brand in een fruitbedrijf in Kapelle hebben nog veel vragen. Sinds vrijdagochtend iets na zevenen mogen ze weer terug naar hun woning. Of toch niet? Dit is hoe het zit.

KAPELLE - De brand bij een fruitbedrijf in Kapelle die meerdere loodsen en duizenden fruitkisten in de as legde, kon zo escaleren door een tekort aan bluswater. Dat zegt een van de brandweermannen, die er vanaf het begin van de bluswerkzaamheden bij was.

RILLAND - De politie gebruikt een nieuwe methode om meer te achterhalen over het misdrijf in Rilland waarbij begin deze week werd een man omgebracht. Op mobiele telefoons en computers van mensen die die in de buurt wonen laat de politie banners zien, met een getuigenoproep. 

KAPELLE - De schrik zit er flink in bij veel omwonenden van de brand bij een fruitbedrijf in Kapelle. De bewoners van bijna vijftig huizen uit de buurt werden geëvacueerd, maar ook voor andere Kapellenaren was het een spannende nacht. Zoals voor deze bewoners van de Weegbree en de Klaproos.