- advertentie -

Nieuws over Bevelanden

KRABBENDIJKE - Burgemeester Piet Zoon van Reimerswaal doet een beroep op de inwoners van Krabbendijke om niet te speculeren over de oorzaak van de brand in Zorgcentrum Ter Weel. Bij die brand kwamen twee hoogbejaarde bewoners om het leven. Zoon heeft alle vertrouwen in het onderzoek dat gaande is. 

KRABBENDIJKE - Veel bewoners van verzorgingshuis Ter Weel in Krabbendijke hebben een slapeloze nacht achter de rug. Dat zegt burgemeester Piet Zoon van de gemeente Reimerswaal. Hij heeft maandagochtend met de bewoners gesproken.

KRABBENDIJKE - Bij de brand in verzorgingshuis Nieulande in Krabbendijke is een tweede dode gevallen. Het tweede slachtoffer is een 92-jarige vrouw. Dat maakte burgemeester Piet Zoon van Reimerswaal maandagochtend bekend. Zondag overleed al een 96-jarige man. Beide slachtoffers waren bewoners van het verzorgingstehuis.

KRABBENDIJKE - Bij een felle brand in verzorgingshuis Nieulande in Krabbendijke is zondag een dode gevallen. Er zijn vier gewonden afgevoerd naar het ziekenhuis. Eén appartement in het verzorgingshuis is helemaal uitgebrand.

OOST-SOUBURG - Dikkertje Dap, uit het beroemde versje van de uit Kapelle afkomstige Annie M.G. Schmidt, wordt filmheld, net als de giraf. Distributeur Independent Films meldt dat een familiefilm over zijn avonturen in het najaar van 2017 te zien is in de bioscoop. 

VLAKETUNNEL - In de Vlaketunnel op de A58 in de richting van Vlissingen naar Bergen op Zoom is vrijdagmiddag een ongeval gebeurd. Bij het ongeluk waren drie auto's betrokken, waarvan twee auto's met een caravan.  

OOST-SOUBURG - De Biblioservice bus stopt komende dinsdag voor de allerlaatste keer in Kattendijke. De halteplaats daar komt per 1 september te vervallen. 

WEMELDINGE - De politie heeft een 40-jarige man uit Wemeldinge aangehouden voor een inbraak in zijn woonplaats. De man wilde ervandoor gaan met een gestolen fiets, maar dankzij een politiehond kwam hij niet ver. De hond en zijn geleider vonden hem in een sloot. 

COLIJNSPLAAT - Honderden telers en verkopers van uien uit binnen- en buitenland keken en luisterden in Colijnsplaat een hele dag naar de nieuwste snufjes op het gebied van de uienteelt. Het was bij de proefboerderij in Colijnsplaat namelijk weer de nationale uiendag.

GOES - De sectie op het lichaam van Umaru Sesay heeft nog onvoldoende duidelijkheid gegeven over de doodsoorzaak. Dat laat het Openbaar Ministerie weten. Sesay overleed afgelopen zaterdag toen de politie hem in de Berkenstraat in Goes wilde arresteren.