- advertentie -

Nieuws over Bevelanden

'S-HEERENHOEK - De 34e EPZ Omloop van Borsele is zaterdag gewonnen door Riejanne Markus van WM3 Pro Cycling. In de sprint versloeg ze de Poolse Eugenia Bujak. Marianne Vos werd derde door de sprint van het peloton te winnen.

'S-HEERENHOEK - De 34e EPZ Omloop van Borsele is zaterdag gewonnen door Riejanne Markus van WM3 Pro Cycling. In de sprint versloeg ze de Poolse Eugenia Bujak. Marianne Vos werd derde door de sprint van het peloton te winnen.

BORSELE - De tijdrit van de EPZ Omloop van Borsele is gewonnen door Hayley Simmonds van team WNT Pro Cycling. De Britse was de snelste over 19.6 kilometer. 

KAPELLE - Hij moest er lang en breed over nadenken en kwam uiteindelijk tot de beslissing om niet op een bod van 30.000 dollar in te gaan. De waarde van Jurian van der Hart's Facebookpagina over trucks is eigenlijk niet in geld uit te drukken.

GOES - Uitkeringsinstantie UWV in Goes vindt het zorgwekkend dat Zeeland niet genoeg arbeidsgehandicapten aan het werk krijgt. Het UWV brengt deze werkzoekenden en bedrijven met elkaar in contact, maar dat is in dit geval niet genoeg. Er zijn te weinig banen, daarom hebben ze de blinde Lars Reijnders uit Goes een baan in hun eigen klantencontactcentrum aangeboden.

GOES - Na een jaar verbouwen opende Podium 't Beest donderdagavond voor het eerst de deuren voor het publiek. Tijdens deze avond kon het publiek gratis rondneuzen in het vernieuwde culturele centrum.

'S-HEERENHOEK - Patrijzen stapt over naar het zaterdagvoetbal. De leden van de club uit 's-Heerenhoek hebben dat donderdag besloten in een extra algemene ledenvergadering. De club komt vanaf volgend seizoen uit in de 4e klasse.

GOES - 1157 panden in Goes hebben nog steeds een asbestdak. Dat blijkt uit een inventarisatie die de gemeente heeft laten doen. Vanaf 1 januari 2024 zijn asbestdaken verboden. Huiseigenaren hebben dus nog zeven jaar om daar iets aan te doen.

NIEUWDORP - Na 5.000 uur sleutelen, puzzelen en poetsen presenteert het Bevrijdingsmuseum de nieuwste aanwinst: het kanon van een Duits marineschip, dat ruim zeventig jaar in het water van het Veerse Meer heeft gelegen. 

KAMPERLAND - Een man die in januari heeft ingebroken in Kamperland, heeft zichzelf bij de politie gemeld. Opsporing Verzocht besteedde onlangs aandacht aan de zaak.