- advertentie -

Nieuws over Bevelanden

GOES - Het personeel van Bax-shop is trots op het merk en de uitstraling van het bedrijf, maar de werknemers zijn negatief over de werkomstandigheden en de negatieve behandeling door de directie. Dat blijkt uit een intern document van de webwinkel, dat in handen is van Omroep Zeeland.

GOES – Intimidatie, machtsmisbruik en mismanagement bij Bax-shop. Dat zijn kwalificaties van oud-medewerkers over het bedrijf. Het ongekende succes van internetwinkel Bax-shop in Goes kent ook een andere kant, waar maar weinig betrokkenen openlijk over durven praten. 

KWADENDAMME - Op het Langeweegje in Kwadendamme zijn dinsdagochtend vroeg een man en een vrouw opgepakt. De twee hadden een aanhangwagen gestolen.

GOES - Vakbond CNV Vakmensen maakt zich zorgen om de arbeidsomstandigheden bij Bax-shop. De bond gaat daarom deze week in gesprek met de directie van het Goese bedrijf, dat muziek- en audioproducten verkoopt.

WILHELMINADORP - De politie heeft een man van 34 uit Ouwerkerk aangehouden die bij een auto op de parkeerplaats in Wilhelminadorp had ingebroken.

'S-GRAVENPOLDER - De A58 is ter hoogte van 's-Gravenpolder korte tijd afgesloten geweest na melding van een spookrijder. Het bleek loos alarm.

GOES - Door twee goals van Mart de Kroo heeft GOES de eerste overwinning te pakken in de 1e klasse C. GOES won met 2-1 van RKTVV uit Tilburg. Door de zege heeft GOES weer aansluiting met de middenmoot.

GOES - De binnenstad van Goes stond dit weekend weer bol van de nieuwste modetrends. Met het inmiddels jaarlijkse evenement Goes Modestad willen ondernemers het licht zetten op de stad als modehoofdstad van de Bevelanden.

GOES - Door twee goals van Mart de Kroo heeft GOES de eerste overwinning te pakken in de 1e klasse C. GOES won met 2-1 van RKTVV uit Tilburg. Door de zege heeft GOES weer aansluiting met de middenmoot.

KLOETINGE - De sponsortocht ALS On Tour heeft zo'n 10.000 euro opgehaald. Na bijna 800 kilometer fietsen kwamen de 18 rijders dit weekend aan in Kloetinge.