GOES - De zaalvoetballers van FM Sranang maken definitief geen kans meer op promotie naar de Eerste Divisie. De ploeg uit Goes is door de KNVB uit de nacompetitie gehaald.

TERNEUZEN - Wesley Visser (30) uit Heerhugowaard staat op het punt een meerjarig contract als trainer van zondagtweedeklasser Terneuzen te tekenen. Visser, die oorspronkelijk uit Philippine komt, is nu jeugdtrainer en analist bij eredivisionist AZ.

OOST-SOUBURG - In de tweede klasse van het zondagvoetbal is RCS op tweede paasdag gezakt naar de laatste plaats. De ploeg uit Oost-Souburg verloor thuis van Groen Wit 3-4. Terneuzen deed goede zaken in de strijd tegen rechtstreekse degradatie door met 1-0 te winnen van 't Zand.

KAATSHEUVEL - Even leek het erop dat Vlissingen een belangrijke slag zou slaan in de strijd om het kampioenschap in de 1e klasse C van het zondagvoetbal. Zelf won Vlissingen met 1-3 van DESK en leken de concurrenten OSS'20 en TEC punten te verspelen. TEC pakte in blessuretijd alsnog de volle buit.

DOMBURG - De beste golfer van Nederland liep maandag negen holes op de baan van de Domburgsche golfclub. Joost Luiten uit Bleiswijk was te gast ter ere van het 100-jarig bestaan van de club.

OOST-SOUBURG - Door blessures en afmeldingen kwam FM Sranang uit Goes niet in actie in de nacompetitie van het zaalvoetbal. "Ik had vrijdag maar twee spelers van het eerste team tot mijn beschikking", zegt coach Ramon Dahoe.

KOEWACHT - Voetbaltrainer Carlo van Grimberghe van STEEN werd vanmorgen wakker met een versierd huis. Hij speelt vandaag met zijn club in en tegen Koewacht, het dorp waar Van Grimberghe woont en trainer is geweest. "Carlo. Je bent een goede leermeester, maar vandaag zijn wij Koewacht heer en meester", stond op de spandoeken die aan zijn huis waren bevestigd.

VALKENBURG - Marco Minnaard uit Wemeldinge heeft de finish van de Amstel Gold Race niet gehaald. De renner uit Wemeldinge kwam tijdens de wedstrijd na ongeveer 90 kilometer ten val en staakte uiteindelijk na zo'n 165 kilometer de strijd.