CHAMONIX (FRA) - Huub van Noorden uit Goes is bij de Ultraloop Sur les Traces des Ducs de Savoie (TDS) in het Franse Chamonix veertiende geworden. Van Noorden liep de 119 kilometer in ruim 17 uur en kwam na middernacht over de finish.

CAEN (FRA) - Hans Peter Minderhoud rijdt vrijdag de kur op muziek bij de wereldruiterspelen in Caen. De uit Westkapelle afkomstige ruiter werd met Johnson woensdag knap elfde in de grand prix special en plaatste zich daardoor voor het laatste onderdeel van het WK.

VLISSINGEN - In de tweede wedstrijd van de poulefase van de districtsbeker leek GOES op weg naar een punt op bezoek bij VC Vlissingen, maar Hoessein Bouzambou besliste in de laatste minuut met zijn derde doelpunt de wedstrijd: 3-2.

OOST-SOUBURG - De hevige regenval van de afgelopen dagen zorgde ervoor dat lang niet alle wedstrijden in de strijd om de districtsbeker dinsdag konden worden afgewerkt. Hieronder de uitslagen van de wedstrijden die wel werden gespeeld.

CAEN (FRA) - Dressuurruiter Hans Peter Minderhoud heeft met het Nederlands team op de wereldruiterspelen brons gepakt in de landenwedstrijd. De uit Westkapelle afkomstige Minderhoud scoorde met zijn paard Johnson 74.357%. Dit was goed voor een twaalfde plek op de individuele ranglijst.

KAMPERLAND - Wielrenners Brian van Goethem uit Sluiskil en Johnny Hoogerland uit Langeweegje hebben definitief hun handtekening gezet onder een contract bij de kersverse wielerploeg Roompot Orange Cycling. Van Goethem heeft voor twee jaar getekend en Hoogerland voor een jaar.

MIDDELBURG - Een wereld van verschil is het voor marathonschaatser en skeeleraar Niels Mesu. Vorig jaar vocht hij tegen huidkanker en dit jaar sluit hij het skeelerseizoen af met brons op het Nederlands kampioenschap. De uit Middelburg afkomstige Mesu start komend weekend aan de zijn voorbereiding voor het schaatsseizoen. De winter kan voor hem niet snel genoeg beginnen.

HOEK - Na de eerste wedstrijd in de Topklasse staat Hoek nog met lege handen. Na afloop was er bij de Zeeuws-Vlamingen zeker geen reden voor paniek. "Ik ben niet ontevreden over het niveau", zei trainer Kenny Verhoene.