OOST-SOUBURG - Michel Leonhart gaat zich komend seizoen volledig inzetten voor zowel RCS als Terneuzen. Dat zegt de trainer uit Axel als reactie op een uitspraak die de nieuwe voorzitter van Terneuzen, Ronny van de Velde, dit weekend deed. Leonhart is komend seizoen bij zowel RCS als Terneuzen hoofdtrainer.

SLUISKIL - Het driebandenteam van AEJ/Dallinga uit Sluiskil heeft zondag een wereldrecord gevestigd. De regerend landskampioen uit Sluiskil, waarvoor ook Jean Paul de Bruijn uit Hulst speelt, won van Van Wanrooy met een nooit eerder vertoond teamgemiddelde van 2.597.

VLISSINGEN - Na de 2-1 zege van Vlissingen op Westlandia is de ploeg van Ruud Pennings de meest voorname titelkandidaat in de hoofdklasse A. Toch weigert de trainer de strijd al beslist te noemen. 'Ik zie genoeg perspectieven, maar dat is weer anders als je de volgende wedstrijd verliest.'

's GRAVENHAGE - In de eredivisie driebanden heeft Ripa Recycling/Pearle nog altijd kans om degradatie te ontlopen. Op de voorlaatste speeldag pakte de ploeg uit Sas van Gent een belangrijk punt bij Café Jorissen.

GOES - Voor het derde jaar op rij kleurde Goes zondag roze. Dit had alles te maken met de Ladiesrun, waar zo'n 700 ladies aan mee deden. Knalroze finish tapijt, roze ballonnen en kleine roze ledlampjes. Werkelijk alles was vandaag roze in Goes.

OOST-SOUBURG - VC Vlissingen heeft goede zaken gedaan in de Hoofdklasse A van het zondagvoetbal. Vlissingen won op eigen veld met 2-1 van Westlandia en verstevigt de koppositie. GOES speelde op eigen veld met 2-2 gelijk tegen koploper RKAVV en blijft hierdoor in de subtop van de 1e klasse B bivakkeren.

GOES - Zondag eersteklasser GOES heeft op eigen veld met 2-2 gelijk gespeeld tegen koploper RKAVV. De bezoekers kwamen vijf minuten voor tijd op voorsprong en leken de overwinning mee naar huis te nemen, maar GOES sleepte via Jeremy Hubregtse toch nog een punt uit het vuur: 2-2.

VLISSINGEN - In de race om het kampioenschap in de hoofdklasse A van het zondagvoetbal heeft VC Vlissingen onder barre weersomstandigheden drie belangrijke punten gepakt. Vlissingen won in eigen huis met 2-1 van Westlandia.