VLISSINGEN - Op de eigen Irislaan heeft VC Vlissingen de wedstrijd tegen Quick met 2-1 gewonnen. Het duel had als inzet de koppositie in de hoofdklasse A. Doelpunten aan de kant van Vlissingen kwamen van Salim Ben Sellam en Etienne Mallie. Jevon Blijd scoorde voor de bezoekers.

MIDDELBURG - De 18-jarige Guitho de Wolff hoopt dat zijn sport de Olympische status krijgt. De turner van Turn '87 uit Oostburg is gespecialiseerd in twee onderdelen. De dubbele minitrampoline en airtumbling. Volgens De Wolff maakt de dubbele minitrampoline de meest kans om in aanmerking te komen.

TILBURG - Tim Pleijte uit Zoutelande is bij de Warandeloop in Tilburg als 49ste gefinisht. Daarmee was hij op de tien kilomter in Noord-Brabant de beste Zeeuw.

HOORN - In de zesde wedstrijd van de KPN Marathon Cup is Niels Mesu als negende geëindigd. De podiumplaatsen waren voor Evert Hoolwerf, Thom van Beek en Simon Schouten.

OOST-SOUBURG - In de overgangsklasses hebben TOP en Tjoba weer goede zaken gedaan. Beide teams wonnen hun wedstrijd en blijven zo ongeslagen in het zaalseizoen.

OOST-SOUBURG - Kloetinge heeft een knappe overwinning geboekt in de hoofdklasse. De uitwedstrijd tegen de nummer vier Quick Boys werd met 1-0 gewonnen. Jason Tjien Fooh tekende in de zevende minuut voor het enige doelpunt.

KATWIJK - Kloetinge heeft in de hoofdklasse B van het amateurvoetbal met 0-1 gewonnen bij Quick Boys. Het enige doelpunt werd na zeven minuten gescoord door Jason Tjien-Fooh.

LEIDEN - De rugbyers van Oemoemenoe hebben de uitwedstrijd tegen DIOK met 40-10 verloren. De thuisploeg was de nummer zes van de ranglijst en Oemoemenoe staat voorlaatste. Het was de achtste nederlaag op rij voor de ploeg uit Middelburg in de Ereklasse.

HOEK - Topklasser Hoek heeft aan de voetbalwedstrijd tegen Sparta Nijkerk één punt overgehouden. Beide ploegen kwamen niet tot scoren. Hoek stijgt door het gelijkspel één plaats in de stand. Hoek staat nu twaalfde.