LEUCATE (FRA) - Davy Scheffers uit Zierikzee is tijdens de eerste wereldbekerwedstrijd van 2015 zevende geworden bij het freestylesurfen. Scheffers kende een sterke race en behaalde uiteindelijk een zevende plaats. In het Franse Leucate werd de race gewonnen door de Belg Steven van Broeckhoven.

GOES - Eersteklasser GOES heeft een overwinning geboekt op het Haagse GDA. Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk 3-0 voor de formatie van Jan Poortvliet.

DELFT - VC Vlissingen lijkt het kampioenschap in de hoofdklasse A van het zondagvoetbal te kunnen vergeten. De ploeg van trainer Ruud Pennings wist voor de derde wedstrijd op rij niet te winnen. Ondanks een goal van topscorer Josimar Pattinama eindigde de wedstrijd tegen DHC in 1-1.

ANS (BEL) - Marco Minnaard uit Wemeldinge heeft voor het tweede jaar op rij deel uitgemaakt van de vlucht van de dag in Luik-Bastenaken-Luik. De renner van Wanty Groupe Gobert sprong na een kleine veertig kilometer samen met zeven anderen weg en reed een kleine 140 kilometer aan de leiding.

HEERHUGOWAARD - Eredivisionist Groene Ster Vlissingen is het seizoen geëindigd met een nederlaag. In Heerhugowaard gingen de zaalvoetballers met 2-0 onderuit tegen FC Marlène.

MAASTRICHT - Forza Schouwen-Duiveland is goed begonnen aan de play-off om een plaats in de tweede divisie. Op bezoek bij Jokers uit Maastricht won de ploeg van trainer Tonie van Breda met 1-3. Zaterdag wordt in Bruinisse de return gespeeld.

MIDDELBURG - De tafeltennissers van TTCM zijn met grote overmacht kampioen geworden van de landelijke 2e divisie C. In de laatste competitieronde won de Middelburgse formatie met 8-2 van Hilversum 3 en dat was ruim voldoende voor de titel.

'S-HEERENHOEK - Door de zege in de EPZ Omloop van Borsele verstevigt Kirsten Wild de leiding in de Topcompetitie. De wedstrijd in 's-Heerenhoek was de derde wedstrijd. De Topcompetitie bestaat uit acht koersen.