- advertentie -

ZOUTELANDE - De wedstrijd in de tweede klasse E tussen De Meeuwen en DBGC was nog geen vijf seconden oud of de bal lag al in het doel. Menno de Nooijer van De Meeuwen twijfelde na de aftrap geen moment en verschalkte vanaf de middenlijn de doelman van DBGC.

za 25-03-2017, 13:51
- advertentie -

NIEUW-LEKKERLAND- Kloetinge heeft de moeilijke uitwedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland gewonnen met 2-1. Ondanks een vroege achterstand wist de Zeeuwse equipe de wedstrijd toch tot een goed einde te brengen. Daan Esser maakte een kwartier voor tijd de winnende treffer. Door het resultaat van vanmiddag handhaaft de Bevelandse ploeg zich op de tweede plek.

OOST-SOUBURG - Kloetinge blijft volop meedoen in de strijd om het kampioenschap in de 1e klasse C. De ploeg van vanmiddag ondanks een achterstand in en tegen Nieuw Lekkerland. Hoofdklasser Hoek verloor van Spijkenisse en ook MZC'11 uit Zierikzee ging alweer voor de achttiende keer dit seizoen onderuit. 

SPA (BEL) -  Leonie Ton heeft zich gekwalificeerd voor het WK Ultratrail in Italië. De atlete uit Wissenkerke kwalificeerde zich zaterdag door een overwinning in Crêtes de Spa, een wedstrijd over 55 kilometer in het Belgische Spa. Bij de mannen stond Tim Pleijte uit Vlissingen ging vanwege een blessure niet van start.  

OOST-SOUBURG - Voetballer Giovanni Siereveld speelt volgend seizoen voor VC Vlissingen. Dat meldt de zondag hoofdklasser. De afgelopen tien seizoenen kwam de centrale verdediger uit voor Hoek.

ZUIDLAND - MZC'11 heeft weer niet weten te winnen in de eerste klasse C van het zaterdagvoetbal. De club verloor in Zuid-Holland met 2-0 van mede-laagvlieger Zuidland en wacht hierdoor nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. 

GOES - Gregory Sedoc leerde zaterdag de jeugdleden van AV'56 de fijne kneepjes van het hordelopen. In de clinic op de atletiekbaan in Goes kregen tientallen jonge atleten tips van de drievoudig deelnemer aan de Olympische Spelen.

VLISSINGEN - Thomas Ragut is volgend seizoen assistent van trainer John Karelse bij VC Vlissingen. De verdedigende middenvelder zet na dit seizoen een punt achter zijn actieve carrière, maar blijft dus bij het team betrokken. Speler Regilio Pinas heeft zijn contract met één jaar verlengd. 

OMAHA (VS) - Dressuurruiter Hans Peter Minderhoud uit Westkapelle heeft zich op het laatste moment moeten afmelden voor de wereldbekerfinale in de Amerikaanse stad Omaha. Kort voor vertrek bleek zijn paard Glock's Flirt ineens kreupel te lopen. De combinatie kan daardoor niet meedoen aan het slotstuk van het wereldbekercircuit.

OOST-SOUBURG – Hans Peter Minderhoud, afkomstig uit Westkapelle, verdedigt vanaf volgende week donderdag zijn titel in de wereldbekerfinale dressuur in Omaha, Verenigde Staten. Volgens de nieuwe bondscoach Rien van der Schaft is Minderhoud in vorm. “Hans Peter heeft op Indoor Brabant laten zien dat hij zijn paard fantastisch voor elkaar heeft."

HOEK - Kyle Doesburg vertrekt bij voetbalclub Hoek. De aanvaller komt volgend seizoen uit voor ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht, dat uitkomt in de 3e divisie van het zaterdagvoetbal.

ASSEN - Oranje 019 is de beslissende kwalificatieronde voor het Europees kampioenschap in Georgië begonnen met een nipte overwinning. Oranje, met aanvoerder Rick van Drongelen uit Axel in de ploeg, was met 1-0 te sterk voor Finland.

KLOETINGE - Ramon Janson, Mitchell Braafhart, Maarten van Vooren en Jeroen de Jonge spelen volgend seizoen voor Kloetinge. Dit zijn de eerste vier spelers die de eersteklasser aantrekt voor het seizoen 2017-2018. 

GOES - Zondag eersteklasser GOES heeft de selectie voor komend seizoen voor het grootste deel rond. De club heeft naast Daniël Wissel nog vier spelers aangetrokken en heeft elf contracten verlengd. 

HOEK - Hoofdklasser Hoek en Fabian Wilson hebben elkaar gevonden in een nieuwe overeenkomst. De verdediger verlengt zijn contract in navolging van aanvoerder Reguillo Vandepitte.