HOEK - Hoek leek na vijf wedstrijden niet te hebben gewonnen weer eens de volle drie punten te pakken, maar in de blessuretijd kwam Scheveningen toch nog op gelijke hoogte. Het duel in de topklasse eindigde daardoor in 2-2. De doelpunten voor Hoek werden gemaakt door Fabian Wilson en Kyle Doesburg.

MIDDELBURG - Erwin Harmes uit Middelburg heeft de Singelloop gewonnen. De wedstrijd over 6.8 kilometer werd door de Middelburger in een tijd van 20:54 gelopen. De nummer vier van de Kustmarathon bleef Ronnie Overgauw (22:09) en Tim van den Broeke (22:27) ruim voor.

OOST-SOUBURG - In de 3e klasse A liet FC Axel vanmiddag blijken dat het de terechte koploper is. De Zeeuws-Vlamingen wonnen met maar liefst 1-8 de uitwedstrijd tegen Kapelle, dat op de ranglijst vijfde staat.

SPIJKENISSE - Kloetinge staat ook na de zevende wedstrijd van dit seizoen nog steeds zonder overwinning. De ploeg van trainer Diederik Hiensch ging met 2-1 onderuit bij Spijkenisse en blijft laatste in de hoofdklasse B.

OOST-SOUBURG - De zaalvoetballers Khalid el Hattach, Saïd Bouzambou (op de foto met nummer 9) en Hoessein Bouzambou (foto, nummer 4) mogen zich zondag melden bij het Nederlands zaalvoetbalteam. Oranje werkt van zondag 26 t/m 28 oktober een trainingsstage af in Eindhoven.

IJMUIDEN - Voetballer Tom Boere heeft gisteren zijn eerste goal in het Nederlandse betaalde voetbal gescoord. De uit Terneuzen afkomstige Boere was met zijn club FC Eindhoven op bezoek bij SC Telstar. Het werd 0-5 en daarmee klom de Brabantse club naar de vierde plek.

YERSEKE - De 24-jarige Nick Nieuwdorp uit Yerseke lijdt aan de ziekte van Lyme. Het voormalige wielertalent moest daardoor zijn carriére beëindigen. Het enige sportieve wat Nick Nieuwdorp nog kan, is voetballertjes van Yerseke trainen.

ZEIST - Adrie Koster is opgestapt als bondscoach van Jong Oranje. De uit Zierikzee afkomstige coach heeft zijn conclusies getrokken uit de mislukte EK-kwalificatiecampagne van de nationale beloftenploeg.

OOST-SOUBURG - Derdeklasser RCS speelt volgend seizoen niet op zondag, maar op zaterdag. Woensdagavond stemde de meerderheid tijdens de ledenvergadering in met het voorstel. RCS begint volgend seizoen in de vierde klasse.