- advertentie -

POORTVLIET - Arno Anthonisse is ook komend seizoen trainer bij SPS uit Poortvliet. De oefenmeester heeft zijn verbintenis met de zaterdag vierdeklasser met één jaar verlengd.

Ranglijst

SINT MAARTENSDIJK - Johan Sulkers is ook volgend seizoen trainer van zaterdag vierdeklasser Smerdiek. Sulkers is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij de club.

WESTDORPE - Fonny Verstraeten is ook komend seizoen trainer van zondag derdeklasser RIA Westdorpe. De oefenmeester, woonachtig in Schapenbout, is sinds december 2013 actief bij de ploeg uit Westdorpe.

MIDDELBURG - Marlon Mual is ook volgend seizoen trainer van zaterdag derdeklasser Jong Ambon. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn derde seizoen in dienst van de Middelburgse vereniging.

WOLFAARTSDIJK - Miguel Walraven en zaterdag vierdeklasser Wolfaartsdijk zijn tot een akkoord gekomen om de verbintenis met de oefenmeester met één jaar te verlengen.

COLIJNSPLAAT - Arjan Sandee en Colijnsplaatse Boys gaan met elkaar verder. De oefenmeester is momenteel met zijn derde seizoen bezig bij de zaterdag vierdeklasser. Na de zomer begint Sandee aan zijn vierde seizoen in Colijnsplaat.

BRESKENS - Hubert van den Hemel wordt met ingang van volgend seizoen trainer van Breskens. Van den Hemel volgt hiermee Elmar Lauret op.

OOSTBURG - Danny Magito wordt komend seizoen trainer van zondag vierdeklasser SV Oostburg. De oefenmeester volgt hiermee Patrick Boute op, die vanaf volgend seizoen trainer bij Biervliet is.

GRONINGEN - Niels Mesu uit Middelburg was dichtbij de zege in de zestiende wedstrijd van de KPN Marathon Cup. Hij werd pas in de laatste ronde ingehaald en finishte als zesde. De wedstrijd in Groningen werd gewonnen door Bob de Vries uit Haule.

KLOETINGE - Jan-Kees de Bruine uit Goes is kandidaat om voorzitter van voetbalclub Kloetinge te worden. De voormalige eerste elftalspeler is vooralsnog de enige kandidaat om de huidige voorzitter Rinus Dieleman op te volgen.

OOST-SOUBURG - Groene Ster Vlissingen heeft op het eerste oog niet ongunstig geloot voor de halve finale van de KNVB beker. De ploeg van Hicham Benhammou neemt het thuis op tegen Hovocubo. Ook koploper 't Knooppunt behoorde tot de mogelijkheden, maar werd dus ontlopen.

BURGH-HAAMSTEDE - Tim Pleijte heeft voor het tweede jaar op rij de Zwaarste 10 van Zeeland gewonnen. De atleet uit Vlissingen legde de cross door het bos van Westenschouwen af in een tijd van 35.12'.

GOES - Zeeuwse judotalenten hebben vandaag les gehad van Deborah Gravenstijn. De judoka die twee Olympische medailles heeft gewonnen is nu kracht- en conditietrainer. Ze kwam speciaal naar Goes om de Zeeuwse talenten nog verder te helpen.

's-GRAVENPOLDER - Johnny de Leeuw uit Goes heeft wederom het Zeeuws kampioenschap dammen op zijn naam geschreven. Hij pakte voor de zesde keer op rij de Zeeuwse titel waarmee zijn totaal op zestien komt.