OOST-SOUBURG - Thomas de Ridder stopt aan het eind van dit voetbalseizoen bij zaterdag derdeklasser Nieuwdorp. De Ridder heeft de ploeg dan twee seizoenen getraind.

OOST-SOUBURG - FC Axel heeft zich woensdag geplaatst voor de vierde ronde van het districtsbekertoernooi. In Nispen werd zondag vierdeklasser NSV met 1-4 verslagen. In de volgende ronde speelt Axel tegen Heerjansdam.

OOST-SOUBURG In de stallen van De Kroo in Nieuw- en Sint Joosland wordt een nieuwe indoor hardloopwedstrijd georganiseerd. De Barragerun, de naam van het evenement, zal worden georganiseerd op zondag 22 februari.

OOST-SOUBURG - Adrie Koster wordt assistent-trainer bij VfB Stuttgart. De in Zierikzee geboren Koster gaat in Duitsland samen aan de slag met Huub Stevens, die hoofdtrainer wordt bij de Bundesliga-club.

OOST-SOUBURG - Tennisster Lesley Kerkhove weet nog niet of ze in januari mee mag doen aan de kwalificaties van de Australian Open. De uit Zierikzee afkomstige Kerkhove staat op dit moment 222ste op de wereldranglijst. Maar of dat genoeg is, is nog even afwachten.

GOES – Oud-tennisster Angelique van der Meet is de nieuwe toernooimanager van het vrouwentoernooi van Challenger Zeeland. De in 's Heer Abtskerke geboren Van der Meet is aangesteld om speelsters aan te trekken voor de damescompetitie van het tennistoernooi.

OOST-SOUBURG - VC Vlissingen heeft dit seizoen een goudhaantje rondlopen in de punt van de aanval. Josimar Pattinama scoort heel makkelijk en is op dit moment topscorer van de gehele hoofdklasse.

SLUISKIL - In de eredivisie driebanden heeft regerend landskampioen AEJ/Dallinga de eerste nederlaag van het seizoen geleden. In eigen huis werd met 0-8 verloren van Pressplate uit Zundert.