ROTTERDAM - De wielerwedstrijd World Ports Classic rijdt dit jaar twee keer door Zeeland. De route voor de wedstrijd is vrijdag in Rotterdam bekendgemaakt. Er werden geen mededelingen gedaan over de toekomst van de wedstrijd.

VELSEN - Profclub Telstar gaat Thomas van den Houten uit Goes een contract aanbieden. De verdediger van topklasser Hoek trainde voor de tweede week op rij mee bij de club uit de Jupiler League en heeft indruk gemaakt.

Laatste kans

KLOETINGE - Dimitri Hooftman uit Bruinisse speelt komend seizoen toch niet voor Kloetinge. De middenvelder gaat wonen en werken in Rotterdam en kiest daarom voor een terugkeer bij VVGZ uit Zwijndrecht.

DEN HAAG - De camera's van Remco van Leeuwen hangen in de stadions van AC Milan, Ajax, Feyenoord en ADO Den Haag. De Terneuzenaar bedacht een videosysteem dat door professionele voetbalclubs wordt gebruikt om analyses van wedstrijden te maken.

OOST-SOUBURG - De werkgever van de zwaargewonde motorcoureur Jordy de Jonge is donderdag gestart met een steunbetuigingsactie. De 17-jarige coureur uit Heinkenszand wordt sinds zijn ongeluk in Engeland afgelopen zondag kunstmatig in coma gehouden vanwege een zwaar hoofdletsel.

VLISSINGEN - Een meerderheid van de leden van atletiekvereniging Dynamica staat achter het gevoerde beleid van de club omtrent een opgestapt lid. Hierover werd woensdagavond gestemd tijdens een algemene ledenvergadering.

OOST-SOUBURG - De Middelburgse zaterdag voetbalclub MZVC heeft voor komend seizoen een trainersduo aangesteld. Ron Amperse en Danny Sandhövel gaat de zaterdag derdeklasser trainen.

VLISSINGEN - Piet de Visser, geboren in Oost-Souburg en wereldberoemd voetbalscout, was dinsdag in Vlissingen om zijn biografie 'voetbal als medicijn' te signeren. De Visser had al een afspraak in Middelburg om te signeren maar wilde daar graag nog een sessie aan de Vlissingse boulevard aan toevoegen.