GOES - Frits Paap gaat GOES verlaten. De uit Serooskerke afkomstige voetballer zal volgend seizoen gaan spelen voor IFC uit Hendrik Ido Ambacht. De 28-jarige middenvelder heeft op dit moment een blessure.

ZEIST - VC Vlissingen is in de stand van de hoofdklasse A van het zondagvoetbal zes punten kwijt geraakt. Hekkensluiter Haaglandia uit Rijswijk heeft zich terug getrokken en de resultaten van de andere ploegen tegen die club vervallen nu.

OOST-SOUBURG - Hoessein en Saïd Bouzambou mogen met het Nederlands zaalvoebalteam meedoen aan het EK-kwalificatietoernooi in Bosnië-Herzegovina. Vanaf 17 maart strijdt Oranje daar om een ticket voor het Europese Kampioenschap in Servië, dat in 2016 wordt gehouden.

KOEWACHT - Ad Roovers is dinsdag ontslagen als trainer bij VV Koewacht. Volgens Roovers is er een verschil in visie. Serge Martinu, hoofd technische zaken, neemt zijn taken over tot het einde van het seizoen.

MAARSSEN - In de Korfbal League, het hoogste korfbalniveau van Nederland, zijn dit seizoen twee Zeeuwen actief. Naomi Zuidweg uit Middelburg speelt voor OVVO/De Kroon uit Maarssen en Daan Westmaas uit 's-Heer Hendrikskinderen speelt voor KVS/Maritiem uit Scheveningen. Afgelopen zaterdag speelden ze tegen elkaar.

VLISSINGEN - De Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) stelt Dolf Roks aan als coördinator opleidingen. Roks wordt daarmee verantwoordelijk voor het technisch beleidsplan. Hij wordt in zijn functie geassisteerd door Wim Ovaa uit Zoutelande, die terugkeert bij de JVOZ.

OOST-SOUBURG - Trainer Ruud Pennings uit Vlissingen treedt toe tot de technische staf van de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ). Pennings zal tot het einde van dit seizoen JVOZ C1 trainen en coachen.

OOST-SOUBURG - Lesley Kerkhove uit Zierikzee is de bekendste Zeeuwse tennisster. Maar achter haar kloppen er nu een zestal tennistalenten aan de deur. Twee van hen trainen in het buitenland, de andere vier 'gewoon' in de provincie bij de TOZ Academy. Een voorstelronde: