ZIERIKZEE - Tennisster Lesley Kerkhove is buiten de eerste schifting gevallen van de qualifier van de Australian Open. Dat betekent dat ze op dit moment niet mee mag doen aan het Grand Slam-toernooi.

VLISSINGEN - Zaalvoetballer Khalid El Hattach verruilt Groene Ster Vlissingen voor Gelko Hasselt, dat uitkomt in de hoogste divisie van het zaalvoetbal in België. El Hattach gaat vanaf januari spelen bij zijn nieuwe club en tekent voor anderhalf jaar. Eerder maakten de broers Saïd en Hoessein Bouzambou al dezelfde overstap.

ROTTERDAM - De Zeeuwse wielrenners Johnny Hoogerland uit Langeweegje en Brian van Goethem uit Sluiskil maken kans om mee te mogen rijden in de grote Vlaamse klassiekers. Hun ploeg, Team Roompot, heeft een wildcard gekregen van de organisatie van de Flanders Classics.

OOSTKAPELLE - Tweedeklasser Oostkapelle heeft een nieuwe trainer gevonden voor het seizoen 2015-2016. Jaimy van Bloppoel uit Goes gaat volgend jaar de touwtjes in handen nemen.

BRUINISSE - Wim Nieuwland is ook volgend jaar trainer bij Bruse Boys. De trainer en de club hadden vorig jaar al een optie voor komend seizoen bedongen. Nieuwland is bezig aan zijn vierde seizoen bij de club uit Bruinisse.

SLUISKIL - AEJ/Dallinga heeft in de elfde speelronde met 8-0 gewonnen van Post Luchtkanalen uit Rosmalen. Alle partijen werden gewonnen door de Zeeuws-Vlaamse ploeg.

TETERINGEN - In de vierde ronde van de districtsbeker heeft hoofdklasser VC Vlissingen met 0-3 gewonnen van het vier klassen lager spelende DIA. De Walcherse ploeg kwam in de de eerste helft op voorsprong en bouwde die in de tweede helft uit.

HULST - Het restant van de wedstrijd tussen HVV'24 en Zeelandia Middelburg in de tweede klasse E is met 5-0 gewonnen door de Walcherse ploeg. In de 39 minuten die nog gespeeld moesten worden scoorde Zeelandia vijfmaal.