- advertentie -

OOST-SOUBURG - Saïd Bouzambou uit Vlissingen is niet opgenomen in de selectie van het Nederlands zaalvoetbalteam. Bondscoach Marcel Loosveld heeft de speler van Groene Ster niet nodig tijdens het WK-kwalificatietoernooi dat op donderdag 10 december begint.

SOFIA (BUL) - Jeremy de Nooijer uit Vlissingen heeft zijn eerste competitiedoelpunt gescoord voor Levski Sofia. De koploper in de Bulgaarse competitie won zondag met 2-0 van stadsgenoot Slavia Sofia. Middenvelder De Nooijer maakte het tweede doelpunt.

STOCKHOLM (ZWE) - Hans Peter Minderhoud heeft in het Zweedse Stockholm de vierde wereldbekerwedstrijd van het seizoen gewonnen. De uit Westkapelle afkomstige Minderhoud won zowel de Grand Prix als de Kür op Muziek.

DUBLIN - Nina Meppelder uit Kattendijke is wereldkampioen kickboksen geworden. In de categorie 'light contact' behaalde Meppelder na een week dagelijks vechten de wereldtitel. In de categorie 'point fighting' behaalde ze de derde plaats.

SLUISKIL - Zonder kopman Fréderic Caudron en Jean Paul de Bruijn waren de driebanders van Dallinga.com kansloos tegen HCR Prinsen. In Sluiskil ging de Zeeuwse eredivisionist met 0-8 onderuit.

OOST-SOUBURG - VC Vlissingen liet in de hoofdklasse van het zondagvoetbal een overwinning op bezoek bij Halsteren uit de handen glippen. Een klasse lager was er winst voor GOES en Zeelandia Middelburg.

GOES - In de eerste klasse C van het zondagvoetbal heeft GOES door een doelpunt in de blessuretijd drie punten gepakt tegen SC 't Zand. Door de overwinning klimt de Bevelandse ploeg over SC 't Zand naar de tweede plaats.

HALSTEREN - VC Vlissingen heeft voor de vierde keer op rij niet gewonnen. De ploeg van Jurriaan van Poelje speelde in de laatste minuut van de blessuretijd met 2-2 gelijk tegen middenmotor Halsteren.

MIDDELBURG - In de eerste klasse C heeft Zeelandia Middelburg drie belangrijke punten gepakt. Op eigen veld zette de ploeg van trainer Daan Eikenhout de hekkensluiter Schijndel met 2-1 opzij.

VOORSCHOTEN - De handballers van Delta Sport hebben in de hoofdklasse een nederlaag geleden. De ploeg uit Zierikzee verloor in het uitduel met 39-27 van koploper HVV'70.

SCHEVENINGEN - Nancy van de Ven uit Vlissingen is de snelste Zeeuw geworden tijdens de Red Bull Knock Out. Ze eindigde op de 57ste plek in de wedstrijd in Scheveningen. Carsten Goedegebure (Yerseke) eindigde als 67ste en Peter Maranus uit Aagtekerke werd 207e

NISSE - Erwin Harmes is wederom winnaar geworden van de Zakloop. De uit Middelburg afkomstige Harmes was in een tijd van 1:15.02' de sterkste. Ralph Wiessner uit Vlissingen werd tweede op ruim vier minuten. De derde plaats was voor Martijn de Kok uit Heinkenszand.

ZIERIKZEE - Forza Schouwen Duiveland heeft gisteren met 3-1 gewonnen van Next Volley 2 uit Dordrecht. Het duel in Tweede divisie D was een makkelijke prooi voor de volleyballers uit Bruinisse.

VLISSINGEN - De waterpolöers van De Zeeuwse Kust hebben ook het achtste duel in de derde klasse D gewonnen. De Treffers uit Rosmalen werd in het eigen zwembad in Vlissingen verslagen met 16-11.