ZIERIKZEE - Het dagelijks bestuur van voetbalclub MZC'11 uit Zierikzee stapt op. Dat geven voorzitter Eric Ronkes, penningmeester Kees Verkaart en (wedstrijd)secretaris André 't Jong aan in een brief op de website.

OOST-SOUBURG - Jack Wijnands verruilt SKNWK na dit seizoen voor SVD/Volharding. Wijnands is bezig aan zijn tweede jaar bij de club uit Nieuwerkerk.

TIGNES (FRA) - Kees-Jan van der Klooster uit Vlissingen is net buiten de top-drie geëindigd op het onderdeel afdaling van de World Cup in Tignes. Eerste werd de Japanner Akira Kano. Chirstoph Kunz (Zwitserland) en Christopher Devlin-Young (Amerika) maakten het podium compleet.

MIDDELBURG - Niels Mesu uit Middelburg is elfde geworden op het open Nederlands Kampioenschap. De schaatser van Team A-ware/Fonterra kwam na honderd kilometer drie seconden na winnaar Gerry Hekman binnen.

OOST-SOUBURG - Matthew Lentink is opgeroepen voor het nationale elftal van Aruba. De doelman van Kloetinge speelt met Aruba komende week de ABCS cup. Dat is een vierlandentoernooi tussen Aruba, Bonaire, Curaçao en Suriname.

YERSEKE - Gezelligheid en saamhorigheid. Dat zijn de termen die het meest voorbij komen als je vraagt nog het clubgevoel van leden van voetbalvereniging Yerseke. De Bevelandse club kreeg bezoek van presentator Jan-Jaap Corré en staat centraal in de vierde aflevering van het programma "Onze Club".

BARENDRECHT - Koploper AEJ/Dallinga heeft de topper in de eredivisie tegen nummer twee MCR/De Uitspanning gewonnen. De ploeg uit Sluiskil was in Barendrecht met 2-6 te sterk voor de thuisploeg.

VLISSINGEN - De basketballers van BC Vlissingen zijn er in de 1e divisie B niet in geslaagd om het goede resultaat van de vorige weken voort te zetten. De Vlissingers verloren zondagmiddag met 72-77 van Pendragon uit Tilburg.