- advertentie -

STOCKHOLM (ZWE) - Hans Peter Minderhoud heeft in het Zweedse Stockholm de vierde wereldbekerwedstrijd van het seizoen gewonnen. De uit Westkapelle afkomstige Minderhoud won zowel de Grand Prix als de Kür op Muziek.

DUBLIN - Nina Meppelder uit Kattendijke is wereldkampioen kickboksen geworden. In de categorie 'light contact' behaalde Meppelder na een week dagelijks vechten de wereldtitel. In de categorie 'point fighting' behaalde ze de derde plaats.

SLUISKIL - Zonder kopman Fréderic Caudron en Jean Paul de Bruijn waren de driebanders van Dallinga.com kansloos tegen HCR Prinsen. In Sluiskil ging de Zeeuwse eredivisionist met 0-8 onderuit.

GOES - In de eerste klasse C van het zondagvoetbal heeft GOES door een doelpunt in de blessuretijd drie punten gepakt tegen SC 't Zand. Door de overwinning klimt de Bevelandse ploeg over SC 't Zand naar de tweede plaats.

MIDDELBURG - In de eerste klasse C heeft Zeelandia Middelburg drie belangrijke punten gepakt. Op eigen veld zette de ploeg van trainer Daan Eikenhout de hekkensluiter Schijndel met 2-1 opzij.

VOORSCHOTEN - De handballers van Delta Sport hebben in de hoofdklasse een nederlaag geleden. De ploeg uit Zierikzee verloor in het uitduel met 39-27 van koploper HVV'70.

SCHEVENINGEN - Nancy van de Ven uit Vlissingen is de snelste Zeeuw geworden tijdens de Red Bull Knock Out. Ze eindigde op de 57ste plek in de wedstrijd in Scheveningen. Carsten Goedegebure (Yerseke) eindigde als 67ste en Peter Maranus uit Aagtekerke werd 207e

ZIERIKZEE - Forza Schouwen Duiveland heeft gisteren met 3-1 gewonnen van Next Volley 2 uit Dordrecht. Het duel in Tweede divisie D was een makkelijke prooi voor de volleyballers uit Bruinisse.

VLISSINGEN - De waterpolöers van De Zeeuwse Kust hebben ook het achtste duel in de derde klasse D gewonnen. De Treffers uit Rosmalen werd in het eigen zwembad in Vlissingen verslagen met 16-11.

DORDRECHT - De korfballers van TOP Arnemuiden hebben na vier zaalduels in de hoofdklasse voor het eerst een nederlaag moeten slikken. Op bezoek bij DeetosSnel uit Dordrecht werd het 30-24.

OOST-SOUBURG - De dames van IJzendijke zijn de koppositie in de 1e klasse A kwijt. IJzendijke stond met 23 punten bovenaan, maar speelde vanmiddag niet. Concurrent Sporting'70 speelde wel en komt door een overwinning op 24 punten.

WESTENSCHOUWEN- Marco Minnaard uit Wemeldinge heeft in Westenschouwen een wedstrijd om de ATB Cup gewonnen. De profwielrenner bleef Edzard van Ewijk uit Wolphaartsdijk met ruim een minuut voor. Derde werd Thijmen de Vrede uit Goes

DEN HAAG - Rugbyclub Oemoemenoe heeft in Den Haag niet kunnen winnen van HRC. Het werd 60-28 en daarmee betekent dat de Middelburgse ploeg de zevende nederlaag van het seizoen kan optekenen.

OOST-SOUBURG – In de zaterdag eerste klasse heeft Bruse Boys met 3-1 verloren in en tegen Zuidland. Op basis van de hele wedstrijd een terechte nederlaag voor de ploeg van trainer Wim Nieuwland.