KRABBENDIJKE - Voetbalclub Krabbendijke speelt ook volgend seizoen in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. De tegenstander in de nacompetitie, TVC uit Breda, heeft zich terug getrokken. De return was al een formaliteit, omdat Krabbendijke in Breda met 0-10 wist te winnen.

GOES - Humberto Tan presenteert op 16 juni in Goes een wielertalkshow over de Ster ZLM Toer en de Tour de France-etappe die finisht op Neeltje Jans.

OOST-SOUBURG - Roy Hendriksen uit Middelburg heeft het hoogste trainersdiploma op zak. Hendriksen (46) is geslaagd voor de cursus Coach Betaald Voetbal.

KLOETINGE - Hoofdklasser Kloetinge heeft Tom Wuyts overgenomen van NAC Breda. De aanvaller (21) kwam het afgelopen seizoen uit voor de beloften van de Brabantse eredivisionist. Hij is al de derde speler van NAC die op het Wesselopark gaat voetballen.

VLISSINGEN - VC Vlissingen-doelman Joan van Belzen heeft dinsdagavond tijdens de training zijn achillespees afgescheurd. Daardoor is zijn seizoen vroegtijdig voorbij en mist hij de gehele nacompetitie.

OOST-SOUBURG - Niek van den Houten wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van Heinkenszand. Niek is de vader van Hoek-speler Thomas van den Houten. Voorheen werkte hij als trainer bij Patrijzen. Hij gaat voor een jaar aan de slag bij de zaterdagclub.

DORDRECHT - Dennis de Nooijer is vanaf volgend seizoen jeugdtrainer bij FC Dordrecht. De oud-profvoetballer van onder meer Sparta, Heerenveen en NEC gaat samen met Roy de Bruin en Marco Snel het jeugdteam onder 19 leiden.

PARIJS - Lesley Kerkhove (23) uit Zierikzee doet niet mee aan het kwalificatietoernooi voor Roland Garros. De Zeeuwse stond op de reservelijst en mocht alleen deelnemen bij voldoende afmeldingen.