OOST-SOUBURG - Drie wedstrijden voor het eind van de competitie werd Hoek afgelopen zaterdag al kampioen van de hoofdklasse B. Het is de kroon op een zeer succesvol en bijzonder seizoen voor Hoek. Met uitstekende prestaties in de competitie en de wedstrijd in De Kuip tegen Feyenoord.

VLISSINGEN - Groene Ster Vlissingen gaat volgend jaar met een aantal nieuwe gezichten het tweede eredivisieseizoen in. Dit jaar eindigde de club op een knappe zevende plaats in de eredivisie. Volgend jaar zal de club het moeten doen zonder voorzitter Youssef Afkir en sterspelers Hoessein en Saïd Bouzambou.

OOST-SOUBURG - De Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland heeft trainer Marcel Lourens uit Middelburg aan de technische staf toegevoegd. Lourens is bij de JVOZ de opvolger van Dennis de Nooijer, die volgend seizoen bij FC Twente jeugdtrainer is.

VLISSINGEN - Groene Ster Vlissingen heeft de eerste nieuwe speler voor het nieuwe seizoen binnen. Salim Sandee, nu nog speler van FM Sranang uit Goes, gaat spelen voor de eredivisieclub uit Vlissingen.

VLISSINGEN - De GOES-spelers Roycel James en Quincy Gooding maken de overstap naar VC Vlissingen. Ook Dennis Kovasevic (Zeelandia Middelburg) en Geraldi Geerman (RCS) spelen volgend seizoen voor de huidige zondag eersteklasser.

GOES - Dennis Uyl uit Poortvliet is voor volgend seizoen toegevoegd aan de selectie van GOES. De doelman komt over van VVC'68 uit Halsteren.

GOES - Henk Zwartelé uit 's-Heerenhoek is per direct opgestapt als voorzitter van zondaghoofdklasser GOES. Zwartelé liet dit zondag weten.

OOST-SOUBURG - In het zondagvoetbal deden RCS en Terneuzen slechte zaken in de strijd tegen degradatie uit de 2e klasse E. Beide ploegen kregen een pak slaag.