OOST-SOUBURG - In de hoofdklasse A van het zondagvoetbal pakte promovendus Vlissingen een punt in de uitwedstrijd tegen Magreb'90 uit Utrecht. Josimar Pattinama scoorde vijf minuten voor tijd de gelijkmaker: 1-1. Vlissingen staat gedeeld derde.

DOMBURG - Bas Post van golfclub Grevelingenhout en Amber Somers van golfvereniging Reymerswael zijn in Domburg Zeeuwse kampioen strokeplay geworden. Post had een extra hole nodig om de titel te grijpen. Somers was oppermachtig en prolongeerde haar titel.

OOST-SOUBURG - Tjoba heeft in de Overgangsklasse C gewonnen van Sporting Trigon. De korfballers uit 's-Heer Hendrikskinderen waren in de thuiswedstrijd met 18-13 te sterk voor de ploeg uit Leiden. Door deze overwinning blijft Tjoba koploper.

MIDDELBURG - In de ereklasse van het rugby heeft Oemoemenoe uit Middelburg op eigen veld verloren van 't Gooi. Oemoemenoe ging kansloos met 3-33 onderuit.

OOST-SOUBURG - Topklasser Hoek leed vanmiddag een zware nederlaag. In Overijssel was HHC Hardenberg met 5-0 te sterk. In de hoofdklasse verloor Kloetinge op eigen veld van Zwaluwen. De ploeg van trainer Diederik Hiensch ging met 1-3 onderuit.

KLOETINGE - In de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal verloor Kloetinge op eigen veld met 1-3 van Zwaluwen uit Vlaardingen.

HARDENBERG - Hoek leed zaterdag de grootste nederlaag onder leiding van trainer Kenny Verhoene. HHC Hardenberg was in de Topjklasse van het amateurvoetbal met 5-0 veel te sterk. Hielke Penterman maakte twee van de vijf goals.

OOST-SOUBURG - Groene Ster uit Vlissingen is het nieuwe seizoen in de eredivisie van het zaalvoetbal begonnen met een gelijkspel. Het werd 3-3 in de uitwedstrijd tegen AORC Lebo Vastgoed in Amsterdam.