AXEL - Motorcrossers kijken uit naar het ONK in Axel op Koningsdag. De organisatie van de motorcrosswedstrijd is trots, met vijf wereldtitels en bijna tien Grand Prix-rijders kan Axel rekenen op een sterk deelnemersveld.

GOES - Zondaghoofdklasser GOES heeft Salim Sandee aangetrokken. De aanvallende middenvelder (23) komt over van derdeklasser Kapelle.

VLISSINGEN- Guusje Schreurs is met haar 11-jarige leeftijd de jongste hockeyscheidsrechter van Nederland. De pupil van Hockeyclub Walcheren heeft haar scheidsrechtersdiploma behaald en fluit nu wedstrijden van C- en B-junioren.

GOES - De zaalvoetballers van FM Sranang maken definitief geen kans meer op promotie naar de Eerste Divisie. De ploeg uit Goes is door de KNVB uit de nacompetitie gehaald.

TERNEUZEN - Wesley Visser (30) uit Heerhugowaard staat op het punt een meerjarig contract als trainer van zondagtweedeklasser Terneuzen te tekenen. Visser, die oorspronkelijk uit Philippine komt, is nu jeugdtrainer en analist bij eredivisionist AZ.

OOST-SOUBURG - In de tweede klasse van het zondagvoetbal is RCS op tweede paasdag gezakt naar de laatste plaats. De ploeg uit Oost-Souburg verloor thuis van Groen Wit 3-4. Terneuzen deed goede zaken in de strijd tegen rechtstreekse degradatie door met 1-0 te winnen van 't Zand.

KAATSHEUVEL - Even leek het erop dat Vlissingen een belangrijke slag zou slaan in de strijd om het kampioenschap in de 1e klasse C van het zondagvoetbal. Zelf won Vlissingen met 1-3 van DESK en leken de concurrenten OSS'20 en TEC punten te verspelen. TEC pakte in blessuretijd alsnog de volle buit.

DOMBURG - De beste golfer van Nederland liep maandag negen holes op de baan van de Domburgsche golfclub. Joost Luiten uit Bleiswijk was te gast ter ere van het 100-jarig bestaan van de club.