RIJSBERGEN - AEJ/Dallinga uit Sluiskil is de strijd in de bekerfinale begonnen met een zege. AEJ/Dallinga won in de poulefase met 6-2 van streekgenoot Ripa Recycling/Pearle uit Sas van Gent.

VLISSINGEN - Hij was met afstand de meest opvallende speler op het veld. Mohammed El Bekkaoui (48) verdedigde donderdagavond het doel van VC Vlissingen in de nacompetitiewedstrijd tegen Quick uit Den Haag (2-1). Er werd een beroep op de keeperstrainer gedaan, omdat er geen andere doelman beschikbaar was.

KRABBENDIJKE - Voetbalclub Krabbendijke speelt ook volgend seizoen in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. De tegenstander in de nacompetitie, TVC uit Breda, heeft zich terug getrokken. De return was al een formaliteit, omdat Krabbendijke in Breda met 0-10 wist te winnen.

GOES - Zondag eersteklasser GOES heeft Tom Laureys aangetrokken. De aanvallende middenvelder speelt nu nog bij de beloften van de Belgische profclub Waasland-Beveren, maar komt uit Goes. In het verleden speelde Laureys (19) bij Kloetinge, NAC Breda en de JVOZ.

VLISSINGEN - Na een desastreus verlopen seizoenseinde heeft Vlissingen de rug gerecht met een zege op Quick uit Den Haag. Het eerste duel in de nacompetitie eindigde aan de Irislaan in 2-1 door goals van Mallie en Geerman.

GOES - Humberto Tan presenteert op 16 juni in Goes een wielertalkshow over de Ster ZLM Toer en de Tour de France-etappe die finisht op Neeltje Jans.

OOST-SOUBURG - Roy Hendriksen uit Middelburg heeft het hoogste trainersdiploma op zak. Hendriksen (46) is geslaagd voor de cursus Coach Betaald Voetbal.

KLOETINGE - Hoofdklasser Kloetinge heeft Tom Wuyts overgenomen van NAC Breda. De aanvaller (21) kwam het afgelopen seizoen uit voor de beloften van de Brabantse eredivisionist. Hij is al de derde speler van NAC die op het Wesselopark gaat voetballen.