- advertentie -

VLAARDINGEN - De handballers van Delta Sport hebben de eerste wedstrijd van het seizoen verloren. In Vlaardingen ging de ploeg uit Zierikzee met 24-23 onderuit tegen Twist.

SLUISKIL - In de eredivisie driebanden heeft Dallinga.com een punt overgehouden aan het duel tegen A1 Biljarts. In Sluiskil werd het door zeges van Jean Paul de Bruijn en Fréderic Caudron 4-4.

VLISSINGEN - De heren van BC Vlissingen hebben in de eerste divisie de tweede overwinning op rij geboekt. In de eigen sporthal werd met 73-60 van Hoofddorp 2 gewonnen.

OOST-SOUBURG - VC Vlissingen heeft puntenverlies opgelopen tegen laagvlieger Blauw-Geel'38. De club uit Veghel behaalde in en tegen Vlissingen zijn eerste punt van het seizoen. Aan de Irislaan werd het 2-2.

OOST-SOUBURG- In de eerste klasse C van het zondagvoetbal won Goes op bezoek bij Schijndel/de Wit. De ploeg van interim trainer Hugo Barends was met 0-3 te sterk voor de hekkensluiter.

MIDDELBURG - Zeelandia Middelburg heeft op eigen veld een nipte nederlaag geleden tegen MOC'17. De Middelburgers kwamen met 0-3 achter, kwamen nog terug tot 2-3 maar konden ondanks een man-meer-situatie niet op gelijke hoogte komen.

VLISSINGEN - VC Vlissingen heeft op eigen veld puntenverlies geleden tegen Blauw Geel'38, dat tot vandaag nog geen punt had gepakt. De ploeg van trainer Jurriaan van Poelje kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

ROTTERDAM - Bij het Nederlands kampioenschap judo heeft Sjors Riddersma een bronzen medaille veroverd in de klasse -100 kg. De judoka uit Middelburg won in de strijd om het brons van Nick van 't Reve.

DOETINCHEM - Bart Nieuwkoop heeft zijn officiële debuut in de hoofdmacht van Feyenoord gemaakt. De middenvelder uit Tholen begon in de basis in de uitwedstrijd tegen De Graafschap.

ZOUTELANDE - Erwin Harmes was gisteren tijdens de Kustmarathon de meest besproken atleet. Dertig meter voor de finish zakte de hardloper uit Middelburg in elkaar en kwam onder begeleiding over de streep. Gisteravond kwam Harmes opnieuw over de finish, maar dan zonder hulp.

OOST-SOUBURG - Fortuna Sittard heeft Peter van Vossen ontslagen. Dat bevestigde de uit Zierikzee afkomstige trainer zondagmorgen in het tv-programma De Tafel van Kees.

AXEL - Het Open Zeeuws kampioenschap motorcross is gewonnen door Roy Gijsel. De crosser uit Heikant werd in Axel tijdens de vierde een laatste wedstrijd tweede, genoeg voor de eindzege in de MX2-klasse.

AMSTERDAM - In de eredivisie zaalvoetbal heeft Groene Ster de tweede nederlaag op rij geleden. Op bezoek bij koploper 't Knooppunt ging de Vlissingse ploeg met 10-6 onderuit.

ROTTERDAM - Judoka Sam van 't Westende uit Vlissingen heeft zijn nationale titel in de klasse tot 73 kilogram heroverd. In de finale van het Nederlands Kampioenschap won Van 't Westende op ippon van Sam Mekaoui uit Nijmegen.

Ippon

In de eerste ronde versloeg Van 't Westende van Joery Biekmann uit Eindhoven. De 24-jarige judoka bereikte de eindstrijd door in de halve finale dankzij een ippon te winnen van Kenneth Henneveld uit Maassluis.