BARENDRECHT - Koploper AEJ/Dallinga heeft de topper in de eredivisie tegen nummer twee MCR/De Uitspanning gewonnen. De ploeg uit Sluiskil was in Barendrecht met 2-6 te sterk voor de thuisploeg.

VLISSINGEN - De basketballers van BC Vlissingen zijn er in de 1e divisie B niet in geslaagd om het goede resultaat van de vorige weken voort te zetten. De Vlissingers verloren zondagmiddag met 72-77 van Pendragon uit Tilburg.

VLISSINGEN - De loting voor de achtste finales van de districtsbeker in de kantine van VC Vlissingen heeft de enige twee overgebleven derdeklassers aan elkaar gekoppeld. FC Axel gaat het in Dordrecht opnemen tegen Dubbeldam.

ROTTERDAM - Rick van Drongelen (foto, rechts) uit Axel heeft zijn eerste profcontract getekend. De linksbenige verdediger van Sparta is tot medio 2018 verbonden aan de Rotterdamse club. Van Drongelen speelt momenteel in de B1 van Sparta en is afkomstig van de JVOZ.

OOST-SOUBURG - Zeelandia Middelburg heeft in de 2e klasse E met 4-0 gewonnen van Unitas uit Gorinchem. Door deze overwinning staat Zeelandia bovenaan de ranglijst.

ROTTERDAM - GOES heeft de competitie in de eerste klasse B hervat met een ruime zege. Op bezoek bij XerxesDZB werd in Rotterdam met 0-4 gewonnen.

SCHARENDIJKE - Oud-profwielrenner Erik Dekker uit Hedel heeft in Scharendijke de MTB Beachrace gewonnen. De wedstrijd van 42 kilometer over het strand legde Dekker af in 1:13.12'. Bij de dames won Rozanne Slik uit Bergen (1:26.41')

AMERSFOORT - De korfballers van TOP uit Arnemuiden hebben voor het eerst dit seizoen een puntje laten liggen in de Overgangsklasse C. In Amersfoort kwam de ploeg van trainer Arco Goedkoop niet verder dan een gelijkspel tegen Antilopen. Het werd 15-15.