OOST-SOUBURG - Om 20:00 uur staan topklasser Hoek en hoofdklasser VC Vlissingen tegenover elkaar in de halve finale van het bekertoernooi. Maar hoe kwamen beide ploegen in de halve finales terecht? Hieronder een overzicht:

PHILIPPINE - Dennis de Nooijer is met ingang van komend seizoen de trainer van zondag derdeklasser Philippine. De Nooijer is nu nog speler bij de Zeeuws-Vlaamse club. Frank van Damme, nu nog assistent-trainer bij Hoek, wordt zijn assistent.

DELFT - De kampioensdroom van VC Vlissingen is vanmiddag in duigen gevallen. Dat zegt trainer Ruud Pennings. Na het gelijkspel tegen DHC gelooft de trainer van de hoofdklasser niet meer in de titel. 'We moeten ons gaan richten op de nacompetitie'.

LEUCATE (FRA) - Davy Scheffers uit Zierikzee is tijdens de eerste wereldbekerwedstrijd van 2015 zevende geworden bij het freestylesurfen. Scheffers kende een sterke race en behaalde uiteindelijk een zevende plaats. In het Franse Leucate werd de race gewonnen door de Belg Steven van Broeckhoven.

OOST-SOUBURG - VC Vlissingen lijkt kansloos voor het kampioenschap in de hoofdklasse A. De ploeg speelde met 1-1 gelijk bij DHC en zag beide concurrenten Magreb'90 en De Dijk winnen.

GOES - Eersteklasser GOES heeft een overwinning geboekt op het Haagse GDA. Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk 3-0 voor de formatie van Jan Poortvliet.

DELFT - VC Vlissingen lijkt het kampioenschap in de hoofdklasse A van het zondagvoetbal te kunnen vergeten. De ploeg van trainer Ruud Pennings wist voor de derde wedstrijd op rij niet te winnen. Ondanks een goal van topscorer Josimar Pattinama eindigde de wedstrijd tegen DHC in 1-1.

ANS (BEL) - Marco Minnaard uit Wemeldinge heeft voor het tweede jaar op rij deel uitgemaakt van de vlucht van de dag in Luik-Bastenaken-Luik. De renner van Wanty Groupe Gobert sprong na een kleine veertig kilometer samen met zeven anderen weg en reed een kleine 140 kilometer aan de leiding.