GOES - Na de 0-3 zege op GDA op de eerste speeldag van het seizoen heeft GOES ook de tweede wedstrijd in de eerste klasse met ruime cijfers weten te winnen. Op eigen veld won de ploeg van trainer Jan Poortvliet met 4-0 van XerxesDZB.

OOST-SOUBURG - In de hoofdklasse A van het zondagvoetbal pakte promovendus Vlissingen een punt in de uitwedstrijd tegen Magreb'90 uit Utrecht. Josimar Pattinama scoorde vijf minuten voor tijd de gelijkmaker: 1-1. Vlissingen staat gedeeld derde.

UTRECHT - Door een hele snelle en een late goal is de wedstrijd in de hoofdklasse A tussen Magreb'90 en VC Vlissingen geëindigd in 1-1. Al binnen een minuut kwam de ploeg van trainer Ruud Pennings op achterstand, maar in de 85e minuut zorgde spits Josimar Pattinama voor de gelijkmaker.

DOMBURG - Bas Post van golfclub Grevelingenhout en Amber Somers van golfvereniging Reymerswael zijn in Domburg Zeeuwse kampioen strokeplay geworden. Post had een extra hole nodig om de titel te grijpen. Somers was oppermachtig en prolongeerde haar titel.

OOST-SOUBURG - Tjoba heeft in de Overgangsklasse C gewonnen van Sporting Trigon. De korfballers uit 's-Heer Hendrikskinderen waren in de thuiswedstrijd met 18-13 te sterk voor de ploeg uit Leiden. Door deze overwinning blijft Tjoba koploper.

MIDDELBURG - In de ereklasse van het rugby heeft Oemoemenoe uit Middelburg op eigen veld verloren van 't Gooi. Oemoemenoe ging kansloos met 3-33 onderuit.

OOST-SOUBURG - Topklasser Hoek leed vanmiddag een zware nederlaag. In Overijssel was HHC Hardenberg met 5-0 te sterk. In de hoofdklasse verloor Kloetinge op eigen veld van Zwaluwen. De ploeg van trainer Diederik Hiensch ging met 1-3 onderuit.

KLOETINGE - In de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal verloor Kloetinge op eigen veld met 1-3 van Zwaluwen uit Vlaardingen.