RILLAND - Hij was speler, bestuurslid, materiaalman, leider en trainer bij de club en tegenwoordig nog altijd een fanatiek supporter van Rillandia. Piet Wiskerke kan met recht een clubicoon worden genoemd. In de zestiende aflevering van het voetbalprogramma "Onze Club" vertelt hij zijn verhaal.

VLISSINGEN - VC Vlissingen heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Regillio Pinas. De aanvaller speelde lange tijd voor Hoek, maar vertrok eind 2013 naar SK Lochristi in België. Reserve-doelman Bas Rijkeboer heeft te kennen gegeven ook nog een jaar te blijven. Raymond Wolff vertrekt bij de hoofdklasser.

VLISSINGEN - VC Vlissingen leek zondagmiddag in de topper tegen De Dijk op rozen te zitten, maar toch verloor de ploeg van trainer Ruud Pennings nog. De bezoekers uit Amsterdam bogen met tien man een 1-0 achterstand om in een 2-1 zege. 'Het vloog alle kanten op', contstateerde Ruud Pennings terecht.

VALKENBURG - Johnny Hoogerland (Team Roompot) heeft in de Amstel Gold Race geen rol van betekenis kunnen spelen. De Limburgse heuvelklassieker werd gewonnen door Wereldkampioen Michal Kwiatowski.

GOES - Voetbalvereniging SV Robur houdt aan het eind van dit seizoen op met bestaan. Na 83 jaar komt er een eind aan de club uit Goes. De club heeft nog maar zeventig leden in haar bestand.

MIDDELBURG - Zeelandia Middelburg heeft goede zaken gedaan in de tweede klasse E. De koploper won op eigen veld met 3-0 van HVV'24 uit Hulst en heeft met nog drie duels te gaan alles in eigen hand in de race om het kampioenschap.

OOST-SOUBURG - Patrijzen heeft een goede stap gezet naar het kampioenschap in de vierde klasse A. De koploper won in de topper met 0-2 bij STEEN. In de derde klasse A ging RCS fors onderuit. De Oost-Souburgers verloren met 7-1 bij Rood Wit W.

VLISSINGEN - VC Vlissingen heeft met 1-2 verloren van De Dijk. De ploeg van trainer Ruud Pennings speelde het laatste half uur met een man meer. Het stond op dat moment op voorsprong.