KATWIJK - Kloetinge heeft in de hoofdklasse B van het amateurvoetbal met 0-1 gewonnen bij Quick Boys. Het enige doelpunt werd na zeven minuten gescoord door Jason Tjien-Fooh.

LEIDEN - De rugbyers van Oemoemenoe hebben de uitwedstrijd tegen DIOK met 40-10 verloren. De thuisploeg was de nummer zes van de ranglijst en Oemoemenoe staat voorlaatste. Het was de achtste nederlaag op rij voor de ploeg uit Middelburg in de Ereklasse.

HOEK - Topklasser Hoek heeft aan de voetbalwedstrijd tegen Sparta Nijkerk één punt overgehouden. Beide ploegen kwam niet tot scoren. Hoek stijgt door het gelijkspel één plaats in de stand. Hoek staat nu twaalfde.

AARDENBURG - Erwin Harmes heeft in Aardenburg ook de Elderschanscross op zijn naam geschreven. De atleet uit Middelburg liep de 9,6 kilometer in een tijd van 32.22'. Eerder won Harmes ook al de opening van het crossseizoen, de Moerschanscross in Hulst. In Aardenburg was de tweede wedstrijd in die competitie.

VLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster hebben vrijdagavond de tweede overwinning van het seizoen binnengehaald. In de Baskensburg werd ZVV Eindhoven verslagen met 6-3.

RILLAND - Het plan voor een outdoor kartcircuit in Rilland gaat niet door. Volgens iniatiefnemer Sjoerd Klip is vanuit de lokale politiek te weinig steun om het plan op de agenda van de gemeenteraad te krijgen.

ZIERIKZEE - Adriaan Nieuwenhuijse is bezig aan zijn laatste seizoen bij MZC'11. De trainer uit Kruiningen en de club uit Zierikzee vinden het na een samenwerking van vier-en-een-half jaar genoeg geweest.

OOST-SOUBURG - Jacques Blijlevens zal ook volgend seizoen de hoofdtrainer zijn van Domburg. Het bestuur van de zaterdagderdeklasser slaagde erin om het contract van de trainer met één jaar te verlengen. Blijlevens is bezig aan zijn eerste seizoen bij Domburg, dat achtste staat in de derde klasse.