- advertentie -

Jazz Festival Middelburg

Het International Jazz Festival in Middelburg werd voor de zesde keer gehouden op en rond het Adbijplein. In de stad waren van vrijdag tot en met maandag optredens van Big Bands, soloartiesten en jazzbands te zien en te horen.

 

Vrijdagavond ging het festival van start in jazzcafé Desafinado. Veel optredens waren gratis toegankelijk en voor sommige artiesten moest betaald worden. Er konden dagkaarten en tweekaarten gekocht worden.

 

Op de Markt  was zaterdag vanaf 13.30 uur een gratis programma met de Dutch Swing College Band en The Tiny Little Big Band. Op het Abdijplein was vanaf 16.00 uur het betaalde programma met onder andere Anderson-Bennink-Möbus-Glerum-Van Kemenade, Magnus Öström Quartet, Joris Posthumus Quartet en Nik Bärtsch’s ‘Ronin’.

 

Zondag 27 mei was er vanaf 16.00 uur onder andere The More Socially Relevant Jazz Music Ensemble, Nils Wogram’s Nostalgia feat. Arno Krijger en Richard Bona’s Mandekan Cubano te zien en te horen.

 

Maandag 28 mei was er op het Abdijplein vanaf 12.45 uur een gratis programma met onder andere The New Orpheans feat. Marion Van Iwaarde en de International Junior Jazz Award.

Delen:
- advertentie -