Bij welk nummer voel jij je vrij? En op welk nummer dans jij het liefst op Bevrijdingsdag? Is dat misschien Freedom van Pharell Williams, van Racoon of toch liever Imagine van John Lennon.  

Laat het ons weten via onderstaand formulier. De meest aangevraagde nummers hoor je 5 mei terug in een live radio-uitzending tussen 09.00 en 18.00 bij Omroep Zeeland.

Vier de vrijheid samen met Omroep Zeeland  

Vrijheid is niet vanzelfsprekend. En daar zijn we ons het afgelopen jaar nog bewuster van geworden. Volle pleinen, optredens van artiesten, samen dansen. Het is alweer even geleden dat we dit hebben kunnen doen. En ook dit jaar zit dat er niet in. Daarom komt Omroep Zeeland dit jaar, in samenwerking met het Bevrijdingsfestival Zeeland, bij je thuis. Met een live radio-uitzending en livestream via internet. Met optredens van diverse artiesten, interviews en de beste liedjes die gaan over vrijheid. Gepresenteerd door Elsa van Hermon, Elias den Hollander en Michiel van der Velde. Kijk en luister mee van 09:00 uur – 18:00 uur bij Omroep Zeeland radio, tv en op de website via de livestream.