Route

Per auto vanuit Bergen op Zoom

A58 richting Goes-Vlissingen. Bij de eerste verkeerslichten neemt u de afslag Oost-Souburg. Vervolgens links aanhouden en de Bermweg uitrijden tot het NS-station (spoor aan de linkerhand). Sla rechtsaf, de Kanaalstraat in. Na ongeveer 200 meter staat het gebouw van Omroep Zeeland aan de linkerkant.

Per auto vanuit Westerscheldetunnel

Vanaf het tolplein eerst richting Middelburg rijden, eenmaal bij de A58 aangekomen richting Vlissingen rijden. Bij de eerste verkeerslichten neemt u de afslag Oost-Souburg. Vervolgens links aanhouden en de Bermweg uitrijden tot het NS-station (spoor aan de linkerhand). Sla rechtsaf, de Kanaalstraat in. Na ongeveer 200 meter staat het gebouw van Omroep Zeeland aan de linkerkant.

Per auto vanuit Vlissingen

Vanaf de Sloeweg gaat u over de brug en de spoorwegovergang. Daarna linksaf slaan bij de verkeerslichten. Vervolgens links aanhouden en de Bermweg uitrijden tot het NS-station (spoor aan de linkerhand). Sla rechtsaf, de Kanaalstraat in. Na ongeveer 200 meter staat het gebouw van Omroep Zeeland aan de linkerkant.

Met de trein

Oost-Souburg heeft een NS-station, vlakbij het gebouw van Omroep Zeeland. Loop de Kanaalstraat in. Na ongeveer 200 meter staat het gebouw aan de linkerkant.

Parkeergelegenheid

Omroep Zeeland beschikt over een parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden, bij grote toeloop is het parkeerterrein ontoereikend. Ten noorden en ten zuiden van het gebouw van Omroep Zeeland zijn woonstraten met gratis parkeergelegenheden.