Hoe ontvangt u ons? 

Televisie

Kabel

Omroep Zeeland tv maakt deel uit van het standaardpakket van DELTA Digitale Televisie (kanaal 11). Kijk hier voor meer informatie.

Omroep Zeeland tv is te ontvangen via diverse kabelaanbieders in de rest van Nederland. Neem hiervoor contact op met uw kabelmaatschappij. 

Analoog

DELTA Analoog Kanaal 40+ (624,00 MHz)  

IP TV

Ook bij aanbieders van IP TV (TV via DSL of Glasvezel) zoals KPN en Tele2 is Omroep Zeeland TV te ontvangen. Raadpleeg het zenderoverzicht van uw aanbieder voor het juiste kanaalnummer. 
digitale ether.Voor ontvangst van de programma's van Omroep Zeeland TV via de digitale ether (ook wel DVB-T signaal) kunt u terecht bij de aanbieders van Digitale Ether TV. Meer info op http://www.digitenne.nl

Satelliet

Sinds 2014 zijn de uitzendingen van Omroep Zeeland dagelijks tussen 06:00 en 00:00 uur te bekijken in het basispakket van Canal Digitaal via de Astra 23.5 satelliet. Kijk voor meer informatie op de website van Canal Digitaal. 

Internet

De TV-uitzendingen worden live uitgezonden via de website van Omroep Zeeland. U kunt ze ook terugkijken via Gemist.

App

Op iPhone en Android is het ook mogelijk om live Omroep Zeeland TV te kijken. Download de app op http://www.omroepzeeland.nl/app

 

Radio

Als u in Zeeland bent of in de buurt van Zeeland, kunt u ons 24 uur per dag in de ether beluisteren.

Ether 

FM 87,9 MHz (bijna heel Zeeland) FM 98,4 MHz (West-Walcheren en West-Zeeuws Vlaanderen).

Kabel

FM 87,6 MHz (in heel Zeeland).

Internet

De radio-uitzendingen worden live uitgezonden op de website www.omroepzeeland.nl. U kunt ook terugluisteren via Gemist.

Internetradio

U kunt ook thuis naar je internetradio luisteren: Het gaat om een MP3-stream via http://livestream.zeelandnet.nl:8000/omroepzeeland_radio Deze stream speelt af op ieder apparaat die een MP3-stream ondersteunt  Wij zijn ook via diverse websites en apps van internet-radio aanbieders (bijvoorbeeld Tune-In Radio) te beluisteren.

App 

Via de app voor iPhone en Android is het mogelijk live te luisteren naar Omroep Zeeland Radio. Download de gratis app.

Digitale radio DAB+

Omroep Zeeland Digitale radio DAB+, Zuidwest 9D  208.064 MHz Stereo 64Kbps. Er wordt uitgezonden vanaf de zendmasten Goes, Biervliet, Westdorpe en Roosendaal.