Hoe ontvangt u ons? 

Televisie

Kabel

Omroep Zeeland tv maakt deel uit van het standaardpakket van DELTA Digitale Televisie (kanaal 11). Kijk hier voor meer informatie.

Omroep Zeeland tv is te ontvangen via diverse kabelaanbieders in de rest van Nederland. Neem hiervoor contact op met uw kabelmaatschappij. 

Analoog

Met ingang van 20 augustus 2018 is DELTA gestopt met analoge radio en tv. Vanaf dat moment is Omroep Zeeland alleen nog digitaal te ontvangen. Kijk voor meer informatie op www.delta.nl/allemaaldigitaal

IP TV

Ook bij aanbieders van IP TV (TV via DSL of Glasvezel) zoals KPN en Tele2 is Omroep Zeeland TV te ontvangen. Raadpleeg het zenderoverzicht van uw aanbieder voor het juiste kanaalnummer. 

Digitenne/DVB-T/DVB-T2

Voor ontvangst van de programma's van Omroep Zeeland via de digitale ether (ook wel DVB-T signaal) kunt u terecht bij de aanbieders van Digitale Ether TV. De programma's zijn te ontvangen via service ID 22. Meer informatie hierover via Service NPO. Meer info over digitenne is te vinden op www.digitenne.nl.

Satelliet

De uitzendingen van Omroep Zeeland zijn niet meer via de satelliet te bekijken. Uitzendingen zijn wel te bekijken in het basispakket van Canal Digitaal via de Canal Digitaal Live TV app. Kijk voor meer informatie op de website van Canal Digitaal. 

De tv-uitzendingen worden live uitgezonden via de website van Omroep Zeeland. U kunt ze terugkijken via Gemist.

Radio

 

FM

Als u in Zeeland bent of in de buurt van Zeeland, kunt u ons 24 uur per dag in de ether beluisteren: FM 87,9 MHz (bijna heel Zeeland), FM 98,4 MHz (West-Walcheren en West-Zeeuws Vlaanderen).

Digitale radio DAB+

Omroep Zeeland Digitale radio DAB+, Zuidwest 9D  208.064 MHz Stereo 64Kbps. 

 

Digitenne/DVB-T/DVB-T2

Voor ontvangst van de programma's van Omroep Zeeland service ID 117. Via de digitale ether (ook wel DVB-T signaal) kunt u terecht bij de aanbieders van Digitale Ether TV. Meer info op www.digitenne.nl

 

Kabel

DELTA is gestopt met uitzenden via de kabel. Vanaf dat moment is Omroep Zeeland alleen nog digitaal te ontvangen. Kijk voor meer informatie op www.delta.nl/allemaaldigitaal

 

Internet

De radio-uitzendingen worden live uitgezonden op de website.

De TV uitzendingen kunt u hier live terugkijken.  

Internetradio

U kunt ook thuis naar internetradio luisteren: Het gaat om een MP3-stream hier te luisteren.  Deze stream speelt af op ieder apparaat die een MP3-stream ondersteunt  Wij zijn ook via diverse websites en apps van internet-radio aanbieders (bijvoorbeeld Tune-In Radio) te beluisteren.

App 

Blijf up to date van het belangrijkste nieuws. Download de gratis app op www.omroepzeeland.nl/app