Op deze pagina kun je alle recepten terugvinden uit onze televisiereeks Keuken van Zeeland. Daarin gaat culinair specialist Margot Verhaagen op bezoek bij producenten van Zeeuwse streekproducten en wordt ze elke keer verrast met een heerlijk gerecht. Ook lekker Zeeuws koken? Probeer deze recepten van Zeeuwse chef-koks.

Aflevering 1: Peruaanse donuts met een deeg van pompoen en zoete aardappel 

Promotional content

Aflevering 2: Oesters met preisalade, oestergelei, preicrème, dille-olie en een beurre blancsaus 

Promotional content

Aflevering 3: Gnocchi van zilte aardappel en zeekraal 

Promotional content

Aflevering 4: Mosselpan op Molukse wijze 

Promotional content

Aflevering 5: Ambachtelijke zuurkool bitterballen 

Promotional content

Aflevering 6: Zeeuwse kokkels 

Promotional content

Aflevering 7: Stoofperen met Italiaans schuim en mascarponemousse 

Promotional content

Aflevering 8: Aardappel, prei en algen (zeewier) 

Promotional content

Aflevering 9: Risotto van Zeeuwse pareltarwe en pompoen met witloof, cantharellen en gemarineerde varkensfilet 

Promotional content

Aflevering 10: Scholfilet met parelcouscous, tomaat en wakame uit Yerseke (wijn) 

Promotional content

Aflevering 11: Wilde zeebaars met kroepoek en zeegroenten 

Promotional content