Op deze pagina kun je alle recepten terugvinden uit onze televisiereeks Keuken van Zeeland. Daarin gaat culinair specialist Margot Verhaagen op bezoek bij producenten van Zeeuwse streekproducten en wordt ze elke keer verrast met een heerlijk gerecht. Ook lekker Zeeuws koken? Probeer deze recepten van Zeeuwse chef-koks.

Aflevering 1: Peruaanse donuts met een deeg van pompoen en zoete aardappel 

Aflevering 2: Oesters met preisalade, oestergelei, preicrème, dille-olie en een beurre blancsaus 

Aflevering 3: Gnocchi van zilte aardappel en zeekraal 

Aflevering 4: Mosselpan op Molukse wijze 

Aflevering 5: Ambachtelijke zuurkool bitterballen 

Aflevering 6: Zeeuwse kokkels 

Aflevering 7: Stoofperen met Italiaans schuim en mascarponemousse 

Aflevering 8: Aardappel, prei en algen (zeewier) 

Aflevering 9: Risotto van Zeeuwse pareltarwe en pompoen met witloof, cantharellen en gemarineerde varkensfilet 

Aflevering 10: Scholfilet met parelcouscous, tomaat en wakame uit Yerseke (wijn) 

Aflevering 11: Wilde zeebaars met kroepoek en zeegroenten