Op deze pagina kun je alle recepten terugvinden uit onze televisiereeks Keuken van Zeeland. Daarin gaat culinair specialist Margot Verhaagen op bezoek bij producenten van Zeeuwse streekproducten en wordt ze elke keer verrast met een heerlijk gerecht. Ook lekker Zeeuws koken? Probeer deze recepten van Zeeuwse chef-koks.

Aflevering 1: Peruaanse donuts met een deeg van pompoen en zoete aardappel

Aflevering 2: Oesters met preisalade, oestergelei, preicrème, dille-olie en een beurre blancsaus

Aflevering 3: Gnocchi van zilte aardappel en zeekraal

Aflevering 4: Mosselpan op Molukse wijze

Aflevering 5: Ambachtelijke zuurkool bitterballen

Aflevering 6: Zeeuwse kokkels

Aflevering 7: Stoofperen met Italiaans schuim en mascarponemousse

Aflevering 8: Aardappel, prei en algen (zeewier)

Aflevering 9: Risotto van Zeeuwse pareltarwe en pompoen met witloof, cantharellen en gemarineerde varkensfilet

Aflevering 10: Scholfilet met parelcouscous, tomaat en wakame uit Yerseke (wijn)

Aflevering 11: Wilde zeebaars met kroepoek en zeegroenten