Kustmarathon 2022

30 september, 1 en 2 oktober.

Het kustmarathonweekend staat weer voor de deur en ook dit jaar is Omroep Zeeland erbij!

Op radio, televisie en online doen we uitgebreid verslag van de verschillende onderdelen van dit sportieve weekend.

Liveblog

Blijf voor de marathon op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons liveblog! Vanaf vrijdag 30 september om 16.00 uur start Omroep Zeeland het liveblog over de Kustmarathon.

Televisie

De Tv-uitzending van de negentiende editie van de Kustmarathon begint zaterdag 1 okt én zondag 2 okt om 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

Op zaterdag kan je vanaf 18.00 uur kijken naar een uitgebreid verslag van de wedstrijd. Dit sportverslag wordt herhaald tot 20.00 uur.

Live uitzending gemist?

Geen zorgen! Zowel op zaterdag als op zondag zendt Omroep Zeeland ‘s avonds een herhaling van de live-uitzending van de Kustmarathon uit.

Deze herhalingen beginnen zowel zaterdag als zondag om 20.00 uur. Ook zijn de herhalingen op zondag- en maandagochtend terug te zien. Van 9.00- tot 12.00 uur.

Radio

De radio-uitzending van de negentiende editie van de Kustmarathon begint zaterdag om 9.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Ook op zondag zendt Omroep Zeeland op radio uit tussen 12.00 en 18.00 uur.

Verzeeuwigd

De mooiste foto’s van het Fototeam Kustmarathon zie je terug In speciale Verzeeuwigd afleveringen op zaterdag, zondag en maandag.

Kom zelf in de uitzending!

Moedig jij je favoriete hardloper aan? Of doe je zelf mee? Ga dan snel naar www.omroepzeeland.nl/qrcode, deel jouw aanmoedigingsfilmpje of foto en zie jezelf terug in de uitzending!

Wie ook komt aanmoedigen? Onze enige echte Luctor de Leeuw zal ook aanwezig zijn op de Kustmarathon!