Kustmarathon dit jaar van start tot finish live op tv en radio

Voor het eerst is de wedstrijd op zaterdag 2 oktober van start tot finish LIVE te zien en te horen bij Omroep Zeeland! De live-uitzending op zaterdag 2 en zondag 3 oktober wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de organisatie en sponsoren van de Kustmarathon.

Televisie 

De TV-uitzending van de achttiende editie van de Kustmarathon begint zaterdag om 11.45 uur en eindigt om 18.00 uur. Ook op zondag zendt Omroep Zeeland de wandelmarathon uit op televisie uit tussen 14.00 en 18.00 uur.

Live televisie gemist?

Zowel op zaterdag als op zondag zendt Omroep Zeeland een samenvatting van de Kustmarathon uit. Op zaterdag is het wedstrijdverslag terug te zien en op zondag de samenvatting van de hoogtepunten van de wandelmarathon. 

Radio 

Uiteraard is Omroep Zeeland dit weekend ook live op de radio. Op zaterdag zenden we uit van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag begint de radio-uitzending om 12.15 uur.

Blijf ook voor de marathon op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons live-blog.

Vanaf vrijdagmiddag 24 september start Omroep Zeeland het live-blog over de Kustmarathon. Alles wat er in het meest sportieve weekend van Zeeland gebeurt, is terug te vinden op het live-blog. Op You Tube is de gehele uitzending van zaterdag én zondag terug te kijken.

 

 


Ga jij naar de Kustmarathon?
Doe dan ook je duim omhoog en doe mee met onze foto-win actie. 

Onze Zeeuwse Omroep Zeeland leeuw is aanwezig om tijdens de Kustmarathon deelnemers aan te moedigen door zijn duim omhoog te steken! Wij zijn benieuwd voor wie jij je duim omhoog doet. Laat het zien en maak kans op een rondvlucht boven Zeeland. Benieuwd hoe je kunt winnen? 
 


Meer informatie over de foto-win actie

 

 

 


Het Kustmarathon weerbericht

22 september

  

 

 27 september

  

 

28 september

 

29 september

 

30 september

  

 

1 oktober

 

 


Doe jij mee aan de Kustmarathon?

Laat dit zien op Facebook...

Download de Facebook rand en plaats deze op je Facebook.