Kustmarathon 2018: Voor wie doe jij je duim omhoog? 

Duizenden deelnemers bereiden zich op dit moment voor op de zwaarste en de mooiste marathon van Nederland: de Kustmarathon. Je kent vast wel één van die bikkels die meedoet: een collega, vriend of familielid. Wat ons betreft verdienen zij allemaal een dikke duim omhoog!

 

Topprestatie
Wil jij jouw vader, zus, vriendin of collega een hart onder de riem steken, succes wensen bij de laatste trainingen of aanmoedigen om straks écht tot aan het gaatje te gaan? Laat op de Facebookpagina Lopen in Zeeland weten dat jij vindt dat hij of zij een topprestatie levert, iets geweldigs doet en dat jij daar trots op bent. Dat kan door de persoon te taggen maar ook door een foto te plaatsen van jezelf met je duim omhoog.

Als je een foto plaatst gebruik dan #duimomhoog. Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen met je foto of filmpje: 06-53289868.

 

Kustmarathon bij Omroep Zeeland

Als je niets wil missen van het marathonweekend op 4, 5 en 6 oktober dan moet je zeker bij Omroep Zeeland zijn. Op alle kanalen doen we uitgebreid verslag van de verschillende onderdelen van de Kustmarathon. Volg ons liveblog op de website als je op de hoogte wil blijven van de Kustmarathon. En like ook meteen onze Facebookpagina Lopen in Zeeland. Daar houden we je ook op de hoogte van alles wat er onderweg allemaal gebeurd.

 

Radio
Vanaf vrijdagmiddag doen we verslag van de Kustmarathon. We zijn er bij als de Ladiesrun van start gaat en uiteraard staat de wedstrijd op zaterdag
centraal in de radio uitzending. Op zondag lopen we mee met de vele duizenden wandelaars.

 

TV
Wil je lekker thuis de tv aanzetten en de Kustmarathon op tv volgen? Dat kan zowel op zaterdag- als op zondagmiddag. Tussen 14 en 18 uur zenden we live uit vanuit de Langstraat waar Jan-Jaap Corré de binnenkomers opvangt en zijn te vinden langs het parcours. Na Zeeland Nu om 20.00 uur kan je op beide dagen nog een uitgebreide samenvatting zien.