Pak je kans en word journalist in Zeeland

Ben jij een nieuwsjournalist met een lokaal netwerk in Zeeland en wil jij graag aan de slag? De NOS, Omroep Zeeland en enkele Zeeuwse streekomroepen zoeken jou!

Jij gaat er voor zorgen dat de lokale samenleving een stem krijgt. Want de NOS, Omroep Zeeland en enkele lokale omroepen in Zeeland hebben vier vacatures voor lokale journalisten. Ben je een ervaren verslaggever of ben je een aankomend talent? Pak je kans. Je begint op 1 juni en je blijft maximaal twaalf maanden.

Je komt in dienst bij de NOS. Die heeft de opdracht gekregen om de schouders te zetten onder de samenwerking tussen de landelijke, regionale en lokale omroepen. De NOS zorgt voor een sterke training en de noodzakelijke apparatuur. Maar voor het dagelijkse werk steun je op de lokale omroep in jouw werkgebied en Omroep Zeeland.

De lokale partners zijn:

  • Streekomroep De Bevelanden
  • GO-RTV (Terneuzen)
  • Walcheren FM

 

Passie voor nieuws en journalistiek

Je solliciteert omdat dit vak allang in je bloed zit. Want je volgt het nieuws, je weet veel van de problemen in de stad of streek waar je woont en je vindt politiek belangrijk. Sterker nog: je bent ervan overtuigd dat kritische journalisten nodig zijn om die politiek te bewaken.

We verwachten dat je taalbeheersing uitstekend is, dat je social media gebruikt en dat je het leuk vindt om op de radio te komen en video te (leren) maken.

 

Wat moet je doen?

Bekijk de vacature op deze pagina. De termijn om direct bij de NOS te solliciteren is inmiddels verlopen. Maar vind je dat je voor deze baan in aanmerking komt, stuur dan snel je cv met enthousiaste sollicitatie naar de afdeling Personeelszaken van Omroep Zeeland: personeelszaken@omroepzeeland.nl. Dan zorgt de afdeling personeelszaken dat je sollicitatie wordt doorgestuurd naar de NOS.