Goes verspeelt titel tegen Haarsteeg

HAARSTEEG - Eén speeldag voor het einde van de competitie gaat JEKA aan de leiding met 41 punten uit 21 duels. Dat zijn er drie meer dan Goes, dat door de nederlaag naar de derde plaats zakt (38 uit 21). JEKA heeft volgende week tegen EBOH aan een punt genoeg om het kampioenschap binnen te halen. Ook RKJVV verloor (1-3, SC 't Zand). Die ploeg heeft evenveel punten als Goes.
Rode kaart De eindstand van 2-1 was al bij rust bereikt. Het Goes-doelpunt werd door Robin de Pagter (de 1-1) gemaakt. Goes speelde een groot gedeelte van de tweede helft met tien man omdat Lunven Vermeer na 49 minuten een rode kaart kreeg voor een vermeende slaande beweging. "Het was moeilijk voetballen. Met lange ballen lukte het niet en over de grond was door dit veld ook niet mogelijk", aldus trainer Kees van der Sluis. "We hebben hier de titel verspeeld."