VC Vlissingen via Zwaluwe naar KNVB-beker

LAGE ZWALUWE - Slechte eerste helft VC Vlissingen (zondag 1e klasse) begon slecht aan het duel tegen de zaterdag tweedeklasser. Op een slecht bespeelbaar veld kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong, die Zwaluwe tot aan de rust wist vast te houden. "We speelden dramatisch en zij gingen er voor 300 procent in. Daarom hadden we het moeilijk in de eerste helft. Het is bij ons vaak het geval dat we tegen lager spelende ploegen niet goed presteren", zegt Vlissingen-aanvoerder Randy de Dreu.
Orde op zaken Na rust speelde Vlissingen wel verzorgd voetbal en liep het vrij simpel uit naar een 3-1 zege. Joffrey Geldof, Sander Goedegebure en Jonathan Constancia scoorden de doelpunten. In de halve finale van de districtsbeker speelt VC Vlissingen nu thuis tegen Kloetinge. De datum van dat duel is nog niet bekend. De andere halve finale gaat tussen Kozakken Boys uit Werkendam en Dongen. Alle halve finalisten spelen volgend seizoen in het KNVB-bekertoernooi.