Nog veel werk te verrichten bij VC Vlissingen

VLISSINGEN - Het gaat om 'tienduizenden' euro's, volgens waarnemend voorzitter Dobbeleir.
Andere organisatie De club stelde inmiddels de huidige trainer Ruud Pennings aan als technisch manager en achter de schermen verricht Martin Vreijsen (oud-prof NAC, Feyenoord, FC Twente) commerciële activiteiten voor de Businessclub Sealand Soccer waarmee de Stichting Promotie VC Vlissingen een contract heeft. Vreijsen was directeur bij NAC en commercieel directeur bij Go Ahead Eagles. Inmiddels zijn er al nieuwe leden aangemeld bij de businessclub.
Sportieve ambities Waarnemend voorzitter Eddy Dobbeleir uit Sluiskil wil met VC Vlissingen zo snel mogelijk doorstromen naar de nieuw te vormen Topklasse. Sportief staat VC Vlissingen er goed voor. Het eerste elftal heeft nog volop kans op het kampioenschap in de eerste klasse.
"Tienduizenden euro's" Om de plannen te verwezelijken wil Dobbeleir eerst afrekenen met achterstallige betalingen en leningen uit het verleden. "We willen met een schone lei aan het project Topklasse beginnen". Exacte bedragen wil Dobbeleir niet noemen, maar het gaat om 'tienduizenden euro's'. "Maar we hebben ook nog geld tegoed van een sponsor die zijn verplichtingen nog niet kon nakomen. Uiteindelijk spelen we quitte".