Doe de test, krijg inzicht in jouw mediaprofiel en win!

Omroep Zeeland is er voor alle Zeeuwen, ook voor jou! Wij als omroep willen zo goed mogelijk in jouw behoeften voorzien. Daarvoor hebben we wel jouw hulp nodig.

Wil je helpen ons inzicht te geven in jouw voorkeuren en mediawensen? Dat kan door een (anonieme) test van circa 7 minuten in te vullen die gemaakt is door Motivaction.

Motivaction heeft een mentality-model ontwikkelt, waarin Nederlanders zijn opgedeeld in acht verschillende milieus. Deze milieus zijn gedefinieerd op basis van jouw persoonlijke opvattingen en waarden ten opzichte van bijvoorbeeld je werk, vrije tijd, ambities, drijfveren en gedrag.

Door deze test in te vullen:

✔ Help je ons om beter te voldoen aan jouw wensen en behoeften;
✔ Krijg je een unieke inkijk in jouw eigen profiel;
✔ En maak je kans om een exclusief Omroep Zeeland pakketje te winnen!

Ben jij benieuwd naar jouw mediaprofiel? Ontdek wat jouw mediaprofiel is en doe de test via https://www.motivaction.nl/mentality/de-mentality-test.

Na het maken van de test ontvang je direct via je mail de uitslag. De uitslag van de test kun je met ons delen door te mailen naar communicatie@omroepzeeland.nl. Wie weet maak jij kans op het Omroep Zeeland pakket én word je misschien wel uitgenodigd voor een interview over jouw mediaprofiel met onze Marketing Communicatie afdeling.